Κλίκα

Μιά ερώτηση προς τον Web-mastor:

Όταν ένα τεύχος της κλίκας είναι υπό έκδοση το σαιτ δεν μπορεί να δείχνει τα προηγούμενα;

Όχι διότι δεν υφίσταται η έννοια των “τευχών”, όπως στα έντυπα. Το site είναι ένα. Ή είναι προσβάσιμο ή δεν είναι. Άσε που με την ευκαιρία της δημοσίευσης κάθε νέου τεύχους της κάνω και κάποια (απαραίτητη) συντήρηση. :089:

Γεγονός είναι πάντως ότι καθυστερήσαμε (και) στο ανέβασμα των κειμένων αυτή τη φορά. Ελπίζω το νέο “τεύχος” να δικαιώσει την αναμονή. Σε λίγες ημέρες θα είναι online φρέσκια κι ανανεωμένη!

1 «Μου αρέσει»

εγω που δεν τα εχω διαβασει τα προηγουμενα και θα με ενδιεφεραν ιδιαιτερα ,και τα παλια τευχη υπαρχουν καπου στο φορουμ που μπορω να τα δω :

Κανένα δεν υπάρχει στο Φόρουμ. Όλα βρίσκονται στην Κλίκα (παλιά και νέα). [b]Πάτα εδώ[/b] και μόλις ανοίξει το site πλοηγήσου από το κεντρικό οριζόντιο μενού.

Άραγε έχουμε κανένα νεότερο για την επαναφορά της ιστοσελίδας της κλίκας ?

1 «Μου αρέσει»

το ειχα ξαναβαλει.
στο 19 περιγραφω πως απο το web archive βλέπουμε κάποια παλαιότερα άρθρα “κλικα”

Αμ δέ… Με klika εμφανίζονται δεκάδες απαντήσεις, αλλά όχι η δική μας. Με κλίκα εμφανίζεται αυτό που βλέπουμε και πατώντας κανονικά, δηλαδή η ανακοίνωση ότι η κλίκα παραμένει κλειστή κλπ.