Κατασκευή μαντολίνου

Γειααα σας!ειμαι καινουργια εδω!
εμ ηθελα να ρωτησω μηπως εχει κανεις ιδεα πως κατασκευαζεται το μαντολινο?

Αρχικά δεν ξέρω, αλλά επειδή σαν θέμα δεν απαντιέται έτσι απλά, δες εδώ καλύτερα, μέχρι να σου απαντήσει κάποιος στα βασικά έστω.
http://www.luthier.gr/index.php?PHPSESSID=eg64dc4mn61rrg769mv54ajbr2&

Ναι το γνωριζω οτι ενα τετοιο θεμα δεν απαντιεται ετσι ευκολα αλλα στο διαδικτυο δεν υπαρχει τιποτα σχετικα με την κατασκευη του!
σας ευχαριστω πολυ!

Ούτε εγώ ξέρω, αλλά για να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει θα πρέπει να τον βοηθήσεις. Έχεις ξαναφτιάξει όργανο; Έχεις κάποιες γενικές ή ειδικότερες γνώσεις περί οργανοποιίας, ή αυτή η ερώτηση είναι η πρώτη σου προσπάθεια στο χώρο;

ενδιαφερεσαι για πλακε μαντολινο η με σκαφη οπως το μπουζουκι ,για το πρωτο θα βρεις πληροφοριες εδω http://www.mandolincafe.com/forum/forum.php για το δευτερο λιγα πραγματα μεσα απο το προηγουμενο φορουμ και καποια σχεδια εδω http://www.iror.it/pubblicazioni/disegni.htm αν βρεις και κατι αλλο ενημερωσε

Ενδιαφέρεσαι για κατασκευή ή για κάποια εργασία για το σχολείο σου;

Οχι δεν εχω ξαναφτιαξει οργανο ουτε εχω σχεση με οργανοποιια… Τι εννοειται να τον βοηθησω?

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 22:29 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 22:27 —

οκ σας ευχαριστω πολυ!!

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 22:31 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 22:29 —

ειναι εργασια για το σχολειο μου…βασικα η ερευνητικη εργασια που εχει τοποθετησει το υπουργειο παιδειας στα σχολεια.το θεμα ειναι “τα παραδοσιακα μουσικα οργανα στον ελλαδικο χωρο” και εγω εχω αναλαβει το μαντολινο.

Εννοώ (αυτό που έκανες ήδη), να δείξεις τι ξέρεις για να ξέρει κι ο άλλος τι να σου πει. Αλλιώς τα εξηγεί κανείς σε κάποιον που ξέρει κάποιες βασικές έννοιες, αλλιώς σ’ έναν εντελώς αρχάριο, αλλιώς σ’ ένα συνάδελφο που τα ξέρει κανονικά αλλά έχει σκαλώσει σε κάποιο σημείο κλπ.

A post was split to a new topic: Γυναίκες μουσικοί με μαντολίνα σε καρτ ποστάλ