Κατάστρεψες τα νιάτα μου

Κατάστρεψες τα νιάτα μου

Είναι του Γιάννη Παπαϊωάννου, το ηχογράφησε ο Στέλιος Καζαντζίδης, και τούκανε σεγκόντο (γιά πρώτη και τελευταία φορά) η Κική Καμπάνη. Η Κική ζει, και είναι η γιαγιά ενός φίλου μου, που ζητάει να μάθει αν το τραγούδι επανεκδόθηκε ποτέ (βιβίλιο ή Σι Ντι), και ό,τι άλλα στοιχεία προαιρείσθε. Γιά τους συλλέκτες, κατέχει και ένα μοναδικό αντίτυπο 78 στροφών, σε πολύ καλή κατάσταση.

Κώστα, να προσθέσω κι εγώ πως πρόκειται για ένα υπέροχο ζεϊμπέκικο του “Πατσά” (για όσους δεν ξέρουν, παρατσούκλι του Ψηλού), που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1953.
Νομίζω (αν θυμάμαι καλά) πως έχω κι εγώ στη δισκοθήκη μου τον χαβαλέ 78άρη δίσκο:

Φιλάκια

Σ.Π.

Ευχαριστώ, Σάκη. Το ερώτημα είναι αν έχει επανεκδοθεί σε βινύλλιο ή-και Σι Ντι, και αν όχι, έχει κανένας συλλέκτης κέφι και υλικό, να εκδώσουμε τ’ ανέκδοτα…

Υπάρχει στο LP και CD “Στέλιος Καζαντζίδης για πάντα Νο 2 1952-1963”.
ΑΝ

Κώστα, κέφι και υλικό υπάρχει, εσύ όμως έχεις πραγματική διάθεση και ενδιαφέρον για να το κάνουμε πράξη, ή θα μείνουμε και πάλι στο …“αναμείνατε στο ακουστικό σας?”.

Sorry φίλε μου Κώστα που το λέω έτσι, αλλά έχουμε πει στο παρελθόν και για άλλες δράσεις και μείναμε μόνο στα λόγια…

Στη διάθεσή σου λοιπόν και βέβαια είναι ευπρόσδεκτοι και άλλοι ενδιαφερόμενοι συνφορουμιστές - συλλέκτες, σε μια κοινή προσπάθεια, κάτω από τη διεύθυνση ενός επαγγελματία παραγωγού, του Κώστα Φέρρη.

Σ.Π.