Καλό ταξίδι στον μοναδικό Χρήστο Κωνσταντίνου

Μας άφησε ο μεγάλος δεξιοτέχνης Χρήστος. Αιωνία η μνήμη

Σπουδαιος καλλιτεχνης.Απο τους πλεον αγαπημενους μου…θυμαμαι τον ειχα δει μια φορα και επαιξε ενα ταξιμι 3 λεπτα χασιμο με κλειστα τα ματια σε ολη τη διαρκεια του…με ειχε συγκλονισει αυτη η στιγμη απολυτης εκφρασης.Βγηκε η ψυχη του στις χορδες.Απο οσο εχω ακουσει ηταν πολυ καλος ανθρωπος απο συνεργατες και φιλους του που ειχα καποια επαφη.
Μεγαλη απωλεια,ειχε να δωσει ακομη.Ας αναπαυθει.Καλο ταξιδι!
Θα τον ακουω και μελεταω παντα…

Σπουδαίος μπουζουξής, μεγάλη απώλεια…κρίμα και πάλι κρίμα!

Γειά σου ρε Χρηστάρα…

Καλό ταξίδι στον μουσικό και τον άνθρωπο…
…ένας άγγελος, ανάμεσα στους άλλους…

Καλό ταξίδι… τρομερός μουσικός…

Είχε τιμήσει και τη μάζωξη του φόρουμ το Μάρτη του 2009.

Αιωνία του η Μνήμη.

1 «Μου αρέσει»

Καλό ταξείδι και καλό παράδεισο δάσκαλε… Ευτύχησα να σε γνωρίσω για να καταλάβω τι πάει να πει καλός και ευγενικός άνθρωπος μέσα σ’ αυτή τη φάρα… Τιμή μου που με έμαθες πέντε πράγματα… Μουσικός με όλη τη σημασία της λέξης. Πάντα όρθιος και αισιόδοξος αντιμετώπισες παλληκαρίσια αυτά που σε βρήκαν. Και φιλόσοφος, τι συζητήσεις! Πάντα έψαχνες το βάθος, την ουσία και την αλήθεια! Δεν μπορώ να το χωνέψω πως δεν υπάρχεις ανάμεσά μας, μου έπεσε βαρύ. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Χρηστάρα!

Συγγνώμη για την πεζή μου ερώτηση, αλλά ξέρουμε από τι έφυγε; Ήταν άρρωστος ή κάτι ξαφνικό; Τον λάτρευα και με βάρεσε πολύ ο θάνατός του, παρόλο που δεν τον είχα γνωρίσει από κοντά.

Ακούστε την εκπομπή «Λαϊκά μονοπάτια» που μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης 1η Απρίλη 2015
στο webradio του 902.gr.

Στον Χρήστο Κωνσταντίνου, το δεξιοτέχνη λαϊκό μουσικό που έφυγε από τη ζωή στις 21 Μάρτη, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Λαϊκά μονοπάτια» με τον φίλο μας Άρη Νικολαϊδη.
Μιλά και παίζει ο ίδιος σε εκπομπή του «902», που όπως έλεγε θεωρούσε σπίτι του.