Κρίμα βρε Πέλη… Μας έλειψες.
Ήταν πολύ ωραία και αυτή τη φορά, και μπορώ να πω πως μου φάνηκε λίγο ![]()
Πάμε για την επόμενη!!!
Αν και το κινητό έχει γεμίσει από βίντεο και φωτογραφίες βρήκα λίγο χώρο να τραβήξω ένα μικρό βιντεάκι.
Κυριε @nikos_politis , πολυ ωραιο το μανικι! Μουαρε σφενδαμι?
Μπραβο παιδες!
Ήταν πολύ όμορφα, σας ευχαριστώ όλους για την ωραία παρέα!
Μπράβο ρε παιδιά πάντα τέτοια… Από τα βίντεο φαίνεται ότι το ζήσατε και περάσατε τέλεια…
Ήταν πολύ όμορφα. Είδαμε και καινούρια μέλη τα παιδιά από την Κύμη, και αντάμωσαμε πάλι με καλούς φίλους. Ήταν ότι πρέπει.
![]()
Γεια σου Στέλιο παιχταρά.Μεγάλη η χαρά μας που έπαιξες μαζί μας.
βάλτε κάποιο βίντεο με τον Στέλιο.
Υπάρχει κάτι?
Ο Στέλιος κάθησε διακριτικά στην άκρη του τραπεζιού, και σιγοέπαιζε μαζί μας,δεν ξέρω αν κάποιος τον βιντεοσκόπησε.Είχαμε όμως και μια άλλη διακριτική παρουσία,τον τεράστιο Γιώργο Ζορμπά, όπου σιγοτραγουδούσε στο διπλανό τραπέζι.
ναι τα τελευταία 2-3 χρόνια παίζουν και μαζί.
πολυ χαίρομαι για την εκτίμηση που τους έχετε. το αξίζουν αναμφίβολα.
Ευχαριστούμε πολύ για τα βιντεάκια που ανεβάζετε, δίνοντάς μας την ευκαιρία να σάς απολαύσουμε και εμείς που δεν παρευρεθήκαμε.
Είσαστε όλοι σας υπέροχοι!
Ανεστάκο, παρατήρησα προσεκτικά το βίντεο. Πουθενά δεν φαίνεται το μανίκι του οργάνου μου. Πώς, λοιπόν, προέκυψε η ερώτηση; Εν πάσει περιπτώσει, κατασκευαστής του είναι ο Παναγιώτης Καφετζόπουλος και αν τον ρωτήσεις, σίγουρα θα θυμάται πολύ καλά τί ξύλα διάλεξε για το μανίκι.
Φαίνεται στη φωτογραφία που είσαι δίπλα στον Γιώργο, Νίκο. Όντως, σγουρό κελεμπέκι
δεν ειναι σε βίντεο, αλλα στην 4η φώτο.
το κρατάς όρθιο.
Α, μάλιστα! Προσωπικά πάντως, ιδέαν δεν έχω για το είδος των ξύλων (δύο διαφορετικά ξύλα ήταν, συν βεβαίως ένα ακόμα για την ταστιέρα) που χρησιμοποιήθηκαν στο μάνικο.
Εξαιρετικης ποιοτητας κιολας το σγουρο. Ετσι φαινεται. Απο τα αγαπημενα ξυλα των πιο πολλων.
Η χαρά και η τιμή ήταν δική μου. Στα επόμενα!!
Να έρθετε την επόμενη φορά στην Μυτιλήνη!!!.