Καλησπέρα!!!

Χαιρετώ την παρέα!Είμαι ο Παναγιώτης,είμαι απο Μεσσηνία και όπως και εσείς είμαι και εγώ λάτρης του ρεμπέτικου.Και αν και λίγο όψιμος αποφάσισα να μάθω τρίχορδο.Ευχαριστώ για την φιλοξενία στο forum,την καλησπέρα μου σε όλους!

καλώς ήρθες!
ποτέ δεν είναι αργά, σου εύχομαι καλή πρόοδο. έχει και καλή παρέα από το φόρουμ εκεί κάτω!

Καλησπερα και καλως ηρθες! Καλες συζητησεις και πανω απ’ολα καλες πενιες!

Καλως τον. Καλαματα εισαι;
Ποτε δεν ειναι αργα.
Εχουμε καλη παρεα και βρισκομαστε τουλαχιστον μια φορα τη βδομαδα. Ο μποτης παιζει δυο τρεις φορες τη βδομαδα σε μαγαζια με εξαιρετικο σχημα. Και μονο να τους ακους ειναι καλο μαθημα.
Αν εχεις ορεξη μπορεις να ερχεσαι να παιζουμε και μαζι…

Σας ευχαριστώ όλους.Φίλοι απο Καλαμάτα,αν και είμαι λιγο μακριά (Χώρα) θα προσπαθήσω να ερθω καποια στιγμη.Ειναι βλέπετε και οι οικογενοιακές υποχρεώσεις στη μέση.

Καλώς ηρθες στην παρέα συνονόματε, ελπίζω να τα λεμε και από κοντά

Μιας και έχουμε καινούριο μέλος δεν κανονίζουμε καμιά μάζωξη τώρα που μπήκε και για τα καλά το Φθινόπωρο? Τάκη, Γιώργο?

Εννοειται… ποτε λες; δευτερα τριτη τεταρτη νομιζω βολευει που δε παιζει ο τακης. τακη; μετα την παρασκευη παω για ψαρεμα μια βδομαδα… ::085:

Εννοείται Κωστα,
έλα να οργανωθούμε σιγά σιγά!
Γιώργο, αγόρασες δυο πετονιές κι ένα παραγαδάκι;:088:

Καλημέρα, δεν κατάλαβα, ποιοι είναι από Καλαμάτα ? Μένω Πειραιά αλλά κατεβαίνω συχνά λόγω της γυναίκας μου που είναι από του Στρέφι. Όλες οι παρέες μου είναι κάτω.
Μαζεύεστε κάπου ?

Καλημερα σε ολους.Μηπως οι συντονιστες να ανοιγαν ενα νεο thread με συναντησεις των μελων ανα νομο ή περιοχη;

καλημέρα!
to θρεντ το ανοίγει ελεύθερα όποιος θέλει να κανονίσει κάτι, και εσάς σας βλέπω έτοιμους! δες εδώ, έχει αθήνα, θεσσαλονίκη, ηράκλειο, νάουσσα, γιατί όχι και καλαμάτα;

Καλησπερα. Τουλαχιστον μια φορα τη βδομαδα μαζευομαστε. Οσοι μπορουμε. Οι πιο μακρινοι πιο αραια. Δεν ειμαστε ολοι τις περισσοτερες φορες. Καποιες φορες οταν ε ρχονται οι μακρινοι φροντιζουμε να ειμαστε ολοι…
απο το φορουμ εγω ο μποτης και ο κωσταςπ ειμαστε. Αλλα και αλλοι εκτος φορουμ . Οταν ερθεις καλαματα στειλε πμ να κανονισουμε. Κυριως καθημερινες παιζουμε.
Μολις καταληξουμε για τη μερα θα ειδοποιησουμε εδω. Υπαρχει ο παρμενιωνας την αλλη βδομαδα και δυο απο τους μπουζουξηδες μας ειναι στην αεροπορια. Θα δουμε ποτε μπορουνε.

Λοιπον να το γραψω εδω για να το δουν οι νεοι φίλοι και ισως στις επομενες να ανοιξουμε νεο θεμα.

Την τεταρτη θα παιξουμε. Δυστυχως δε θα είμαστε ολοι. Αλλα θα κανονισουμε και την αλλη βδομαδα. Την μερα θα την επιλεξουμε πιο νωρίς για να κανονισουμε τις δουλειες μας (Δευτερα τριτη ή τεταρτη θα είναι, θα ενημερωσω, αναλογα ποτε μπορουν οι υπολοιποι)

Μαγαζι λογικα θα είναι το “σαν αλλοτε”. Ειναι στο ιστορικο κέντρο πανω στην πλατεία (διπλα στο αγαλμα) Κατα τις 9 παρα θα μαζευτουμε. Αν αλλαξει κατι θα ενημερώσω.

Αν ερθει καποιος απο τους νεους φίλους ας μου στειλει ενα μηνυμα για να συννενοηθουμε καλυτερα… :088: