Θύμιος Στουραϊτης (2012 - 2013)

Παιδιά που μπορεί να δεί κανείς τον Στουραϊτη αυτή την περίοδο? Παίζει σε κάποιο μαγαζί?

Νίκος

Νομίζω κάθε Τετάρτη πρέπει να είναι στο μαγαζί Αθάνατοι στη Σαρωνίδα. http://www.athanatoi.gr/
Κάνε ένα τηλέφωνο για επιβεβαίωση.

Ισχύει. Τηλεφωνήθηκα προχτές μαζί του!

Ο Στουραϊτης πηγαίνει κάθε Παρασκευή στο ουζερί του Πίκου στην παράλία της Αυλίδας απέναντι από τη Χαλκίδα. Μαζί του είναι η Μαρία Καπετανίδου. Παίζει και τραγουδά χωρίς μικρόφωνα. Οποιος αγαπάει πραγματικά το μπουζούκι πρέπει να τον ακούσει επειγόντως.

αυτα ειναι ομορφα νεα αν και πολυ μακρια. πηγα και το Νοεμβρη του 2011.

θα το ξαναεπιχειρησω συντομα…

Ισχύει και φέτος από αυτή την Παρασκευή!!!

http://www.aptaliko.gr/en/places/item/133-%CF%80%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82.html

πολυ ομορφα χθες βραδυ Τριτης στα Παλιατζιδικα με Θυμιο και Μαρια Καπετανιδου. Ας οψεται που λογω πρωινης δουλειας σημερα επρεπε να φυγω νωρις. ο Θυμιος συνεχιζει καθε Παρασκευη στου Πικου στην Αυλιδα και καθε Σαββατο οπως προλαβε να μου πει στα γρηγορα, καπου στην Ανακασα. ξερει καποιος να δωσει ονομα και διευθυνση μαγαζιου? θελω να τον ξαναπολαυσω.

ευχαριστω εκ των προτερων.
Βαγγελης

παρασκευη 5-7-2013 ο θυμιος στουραιτης η μαρια καπετανιδου ο βαγγελης καλαιτζογλου στον Αγγελο στα εξαρχεια τηλ.6978136064 ωρα εναρξης 11.00μμ.

αλλη μια βραδυα κολαση χθες μεχρι τις 5:00. με εξαιρεση τη μικρη φασαρια απο αχαρακτηριστους θαμωνες, τα υπολοιπα ηταν μαγικα ως συνηθως. ο Θυμιος παντα ανανεωνεται σε τραγουδια , χθες ειπε και πολλα ρεμπετικα κλασσικης περιοδου, καλοκαρδη μου Ντινα, Καταραμενη Φτωχεια, κλπ. Μαρια Καπετανιδου παντα φωναρα και σταθερη αξια. Βαγγελης Καλα’ι’τζογλου σε λαικα ασυγκριτα μονοπατια και κεφια! μακαρι να επαναληφθει! μπραβο Αγγελε επισης!

Όντως κόλαση σκέτη την Παρασκευή. Έχεις δίκιο για τους φασαριόζους, απλά ρε φίλε επειδή και εγώ ήμουν ένας από αυτούς που προσπαθούσαν να τους κάνουν να το βουλώσουν, έχω να πω πως μερικά πράγματα μάλλον είναι αδύνατα. Πολύ απλά γιατί πάντα υπάρχουν αυτοί που δεν ξέρουν τι ακούνε. Δεν έχουν ιδέα ποιος παίζει, τι παίζει και που παν τα τέσσερα.
Έχω την εντύπωση πως ο Θύμιος θα παίξει και αυτή τη Παρασκευή.

και αυτη την παρασκευη 12-7-2013 ο θυμιος στον αγγελο.οσοι πιστοι…

παρασκευη 26-7-2013 στον αγγελο στα εξαρχεια ο θυμιος με τη μαρια καπετανιδου και το βαγγελη καλαιτζογλου