Θύμιος Στουραϊτης (2011 - 2012)

O ΘΥΜΙΟΣ ΣΤΟΥΡΑΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΟΥ την Κυριακή 20/11 στις 15η00 στα Παλιατζίδικα.

ΝΟΡΜΑΝΟΥ 3 ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 2155106207

Γεια χαρά. Αν γνωρίζει κανείς οποιαδήποτε εμφάνιση του Στουραίτη οπουδήποτε τον παρακαλώ να ενημερώσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

μολις εμαθα οτι παιζει καθε Σαββατοβραδο στο ουζερι του Πικου που πλεον βρισκεται στην παραλια Αυλιδας. ο παλιος Πικος στη Νεα Ερυθραια μεταφερθηκε απο την ανοιξη εκει. εχει κρατησει νομιζω ακομα το ιδιο τηλεφωνο.

Τζουρά71 ειλικρίνα σε ευχαριστώ πάρα πολύ
Τ

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 19:12 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 18:41 —

Τζουρά71 ειλικρίνα σε ευχαριστώ πάρα πολύ
Ο χώρος, η ατμόσφαιρα, η μουσική και οι θαμμώνες συνθέτουν κάτι το μοναδικό εκεί μέσα. Θα τολμούσα να πω πως και τα δύο Σάββατα που το επισκέφθηκα ένιωσα αλλά και υπήρξα κυριολεκτικά συνδαιτημόνας με τους θαμμώνες τους μουσικούς το ιδιοκτήτη. Όλο το μαγαζί ήταν σαν οικογένεια με κοινά γνωρίσματα το σεβασμό στην μουσική, στο μαγαζί, στη διασκέδαση.
Λεβεντιά ο Στουραίτης

Μόνο στην Αυλίδα παίζει δηλαδή σταθερά; Γιατί είναι απόσταση. Στο άστυ μέσα ξέρει κανείς τίποτε;

απο οσο ξερω μονο εκει προς το παρον καθε Σαββατο. μας ειχε πει ο ιδιος ο Θυμιος πριν απο τις γιορτες οτι ισως εκανε και κανενα μεροκαματο αλλου, μιλαμε για Αθηνα βεβαια. οποιος εχει πληροφορηση απο το φορουμ, καλα ειναι να μας ενημερωσει.

οντως ειναι μακρια, σιγουρα θα ξαναπαω οσο απαγορευτικο κι αν ειναι. θεωρω τυχερο τον εαυτο μου που μπορω να απολαμβανω τετοια ακομα λαικη μουσικη στις μερες μας.

Καλησπέρα, ο Θύμιος με την Μαρία θα παίζουν για κάποιο καιρό κάθε Σάββατο στην πλατεία της Κερατέας. Περαιτέρω πληροφορίες θα μεταφέρω μέσα στην εβδομάδα.

Γνωρίζει κανείς νέα για τον Θύμιο Στουραϊτη?

Εννοείς για το αν και που εμφανίζεται?

ναι,που εμφανίζεται,και αν είναι καλά.

ριχτε ρε παιδια πληροφοριες…

Στις 30 Ιουνίου ημέρα Σάββατο, θα γίνει ένα αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο στον υπαίθριο χώρο του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Κερατέας τιμώντας τα 30 χρόνια από τον θάνατό του. Θα τραγουδήσουν οι χορωδίες του Δήμου Κερατέας και μπουζούκι θα παίξει ο Θύμιος Στουραΐτης. Το αφιέρωμα θα ξεκινήσει στις 20:30.

Να συμπληρώσω εδώ ότι ο Θύμιος συνεχίζει κάθε Σάββατο μαζί με την Μαρία Καπετανίδου στην ταβέρνα “το σοκάκι της Αλέκας” στην κεντρική πλατεία της Κερατέας. Τηλ. για κρατήσεις 22990-67574.

περισσότερες πληροφορίες στο facebook: https://www.facebook.com/groups/83471866405/photos/