Θυμίστε μου λίγο... Γιατί δεν κάνουμε μαζώξεις;

Με τόσα πρωτόκολλα και τα πάντα όλα, θεωρείτε ότι ο πιό άμεσος/ειλικρινής/οργανικός τρόπος έκφρασης αυτού του διαδικτυακού φόρουμ: Οι Μαζώξεις, πρέπει να παραμένουν ακόμα στο πάγο;
Αν όχι, πάμε για Χριστουγεννιάτικη Μάζωξη ή έστω για Κοπή Βασιλόπιτας!
Αν ναι, ως πότε να περιμένουμε;

Υ.Γ. Εμένα πάντως μου χουν λείψει οι μαζώξεις και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος!

2 «Μου αρέσει»

Οι μαζώξεις έχουν λείψει σε πολλούς. Κι εγώ είμαι ένας από αυτούς .Εδώ όμως συμβαίνει το εξής. Υπάρχουν φίλοι εμβολιασμένοι, και φίλοι ανεμβολίαστοι. Σεβαστές οι απόψεις και των δύο. Προσωπικά είμαι εμβολιασμένος από την πρώτη στιγμή. Σέβομαι όμως τους φίλους, που για δικούς τους ΣΕΒΑΣΤΟΥΣ λόγους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Δεν θα ήμουν καθόλου όμως χαρούμενος να συμμετέχω σε μια μάζωξη, και να μου λείπουν φίλοι καλοί, που έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια το φόρουμ. Θα μπορούσαμε να περιμένουμε λιγάκι ακόμα, (έχω την αίσθηση ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σύντομα),η ίωση δείχνει ότι έχει έρθει για να μείνει, και μετά να δούμε τι θα κάνουμε.

8 «Μου αρέσει»

Για πάρα πολύ, ακόμα. Δεν παρακολουθείς τις εξελίξεις;

Αν και καταλαβαίνω το πρόβλημά που δημιουργεί ο διαχωρισμός σε εμβολιασμενους και μη (το οποίο είναι σίγουρα για όλους δυσάρεστο) μετά από δύο χρόνια περίπου θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να γίνει επανεκκίνηση των μαζώξεων ακολουθώντας τους όποιους νομικούς περιορισμούς, πάρα να περιμένουμε μια δραστική αλλαγή που δεν ξέρουμε αν και πότε θα έρθει… Όταν με το καλό γίνουν αυτές οι αλλαγές τότε με μεγάλη χαρά θα ξανανταμώσουμε με όποια μέλη απείχαν είτε αναγκαστικά είτε από επιλογή.

2 «Μου αρέσει»

Καλημέρα,
Νομίζω πως αν γινόταν μάζωξη, δεν θα ορίζαμε εμείς τους όρους, αλλά ο χώρος που θα μας φιλοξενούσε.

Το ζήτημα είναι να είμαστε όλοι ασφαλείς και εάν υπάρχει όρεξη και διαθεσιμότητα…

7 «Μου αρέσει»

Έτσι ακριβώς, αλλά επειδή τους όρους τους γνωρίζουμε ήδη, όσοι - / ες αδυνατούν να παρουσιάσουν ισχύον πιστοποιητικό ας γνωρίζουν ότι δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος. Επιπλέον, οι αποστάσεις μεταξύ μας στο / στα τραπέζια (αυτό είναι βεβαίως δικό μας θέμα) πρέπει να είναι δύο μέτρων. Αν με αυτούς τους όρους υπάρξουν κάποιοι από εμάς που να διατηρούν όρεξη και διαθεσιμότητα, ας το οργανώσουν.

3 «Μου αρέσει»

Όχι μεταξύ μας, μεταξύ των τραπεζιών, νομίζω… τεσπα, δεν έχει και νόημα η κουβέντα παιδιά νομίζω, ας κάνουμε υπομονή…
εμείς δεν θα μπορούμε να αλλάζουμε θέσεις, να ανταλλάζουμε όργανα, φαντάζεσαι τι θα γίνει, ξενέρα…
Από ρεπερτόριο πάντως θα είχαμε ωραίες ιδέες για αρχή:

κτλ

9 «Μου αρέσει»

Πολύ σωστά, Μπάμπη! Ο χώρος βάζει τους όρους, τους οποίους υποδεικνύει το κράτος για την ασφάλειά μας. Οπότε είναι θέμα ορέξεως και διαθεσιμότητας (φαντάζομαι καταστημάτων). Το δεύτερο σίγουρα δεν είναι πρόβλημα. Το θέμα ορέξεως όμως φαίνεται να είναι, οπότε πήρα την απάντησή μου. Ας περιμένουμε λοιπόν όσο χρειάζεται, εως ότου η όρεξη εναρμονιστεί με τη πραγματικότητα. Με το καλό!

1 «Μου αρέσει»

Ξαναδιάβασα τις απαντήσεις παραπάνω Πέτρο και δεν βλέπω καποιον χωρίς όρεξη.

Το οποίο το κάνει με πλήρη αποτυχία όταν σε μια μικρή χώρα έχουμε 100αρες νεκρών… βάλε και τα μεγάλα ποσοστά ψεύτικων πιστοποιητικων.

Οπότε τι πιο φυσιολογικό από το να υπάρχουν προβληματισμοί.

Θεωρώ πως όλοι λίγο πολύ θέλουμε να βρεθούμε αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε και μεγάλες ηλικίες, ανθρώπους με μικρά παιδιά, ευπαθείς ομάδες κ.τ.λ. οπότε όλα μπαίνουν σε μια ζυγαριά.

Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η πανδημία και η κάθε μετάλλαξη της αλλά θα πρότεινα από την άνοιξη πρώτα ο Θεός που θα επιτρέπει ο καιρός να το κοιτάζαμε σε μαγαζί με μεγάλο εξωτερικό χώρο που ελέγχεται κατά την είσοδο. Ίσως να είναι λιγότερο επικίνδυνο και πιο απολαυστικό.

4 «Μου αρέσει»