Η ανανέωση της ιστοσελίδας των "Παραπεταμένων"

Γύρω στις 13 Αυγούστου, η μουσική ομάδα των “Παραπεταμένων” ανανέωσε την ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο (parapetamenoi.gr). Στην ιστοσελίδα τους θα βρείτε πληροφορίες για τα μέλη της μουσικής ομάδας, τις εμφανίσεις τους, τα σεμινάρια-συναντήσεις που διοργανώνουν αλλά και όλα τα τελευταία νέα τους.

Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε και να ακούσετε πολλές ηχογραφήσεις της μουσικής ομάδας!

Παρακάτω, είναι η ανακοίνωση για την ανανέωση του site από τα μέλη της μουσικής ομάδας, Γιώργο Μακρή (@makres) και Σπύρο Γκούμα (@spiros_goumas):

Αγαπητοί φίλοι/ες,

Παρόλα τα προβλήματα που δημιουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο ο covid-19 τα οποία πιστεύουμε ότι με την προσπάθεια των επιστημόνων σύντομα θα ξεπεραστούν, επικοινωνούμε μαζί σας για να δηλώσουμε ότι συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για πολιτιστικές δραστηριότητες με όσα μέσα διαθέτουμε όπως πολλές άλλες ομάδες και άτομα στον χώρο του πολιτισμού. Η ανανέωση της ιστοσελίδας μας www.parapetamenoi.gr είναι ένα μέσο αμφίδρομης επικοινωνίας μαζί σας. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας στην οποία περιλαμβάνονται οι απόψεις μας, οι δραστηριότητες μας, video και ηχητικά από τις εκδηλώσεις μας. Προσπαθούμε με τα μέσα που διαθέτουμε να προβάλουμε το ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι όπως αυτό μας κληροδοτήθηκε από τους δημιουργούς του και εξακολουθεί να μας πλουτίζει και να μας εμπνέει με το ύφος και το ήθος του και να μας δίνει κουράγιο και έμπνευση.

Φιλικά

Γιώργος Μακρής και Σπύρος Γκούμας

7 «Μου αρέσει»

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα μετά από 365 ημέρες. Δεν επιτρέπονται πια καινούριες απαντήσεις.