Ερωτηση... για το περιοδικο κλικα

ΕΡΩΤΗΣΗ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ e-ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2007???

Ω Ε Ω ???

http://www.klika.gr/cms/

Είναι μια πολύ καλή ερώτηση, που απάντηση δε θά 'βρει. Πάντως, έχω εκ των έσω πληροφόρηση ότι η νέα Κλίκα άρχισε να ετοιμάζεται…

Υ.Γ. Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να γράφεις με κεφαλαία, τα πεζά γράμματα διαβάζονται καλύτερα.

Γιατί ακόμη δεν μου έχουν πληρώσει τους μισθούς του 2007!
Κουφάλες εκδότες εκμεταλλευτές!

Οι μισθοί των εμμίσθων, καλά… Οι αμοιβές των εξωτερικών συνεργατών;

[RIGHT]ΑΘΗΝΑ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008
[/RIGHT]
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε.
[FONT=Arial Black][FONT=Courier New]“ΚΑΙ 'ΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΕ;”

[/FONT][/FONT]
Πρόσφατα η κοινή γνώμη διερωτάται έντονα ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ;
Μάλιστα, το γνωστό Θεσσαλικό συγκρότημα MERTZ έβγαλε πρωτοσέλιδο με το χαρακτηριστικό επιφώνημα ΩΕΩ? και πλάγιο τίτλο “ΕΡΩΤΗΣΗ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ”.
Το μονόστηλο ήταν χαρακτηριστικά ολιγόλογο:
“ΓΙΑΤΙ ΤΟ e-ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2007?”. Το άρθρο υπογράφεται από τη Σύνταξη.

Με αυτή την αφορμή, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ενημερώσουμε τον Ελληνικό Λαό για όσα ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ συμβαίνουν στο χώρο της μουσικολαϊκής δημοσιογραφίας, και που μας ακυρώνουν όλους συλλήβδην στα μάτια της κοινής γνώμης.

Να τι συνέβη.

Πριν τρεις μήνες, και συγκεκριμένα στις 17 Νοεμβρίου 2007, συνάψαμε (νομιμότατα) δάνειο 157 εκ. ευρώ μαζί με τον Αδμίνωα και τον Γουέμπστορα με off-shore τράπεζα του γειτονικού κρατιδίου του Cykladistan. H τράπεζα όπως μαθαίνουμε, είναι ιδιοκτησίας κάποιου διεθνούς επενδυτή ονόματι Catchibox αγνώστων λοιπών στοιχείων. Επειδή όμως το ρεπορτάζ δεν σταματάει, και επειδή έχουμε ράμματα για τη γούνα του κυρίου αυτού, θα επανέλθουμε με επόμενη ανακοίνωση. Ας μην επαναπαύονται κάποιοι κύριοι!

Ας γυρίσουμε στο δάνειο: Το πήραμε για να συστήσουμε μια ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με τους ίδιους (αρχικούς) ιδιοκτήτες αλλά με στόχο την ανάπτυξη του περιοδικού και την μετεξέλλιξή του σε τρίγλωσση εφημερίδα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και τιράζ της τάξης των 45.000.000 τευχών. Δεν είναι της παρούσης να εξηγήσουμε με λεπτομέρειες τα περί αυτό. Ας μην επαναπαύονται όμως μερικοί μερικοί, θα επανέλθουμε!

Ο κ. Αδμίνωας όμως μετέβη νύκτωρ στο Χαλανδξίου (όλοι αντιλαμβανόμαστε για ποιόν κτυπά η καμπάνα) κρατώντας LAPTOP και ωσάν κομιστής ανόμων DVD, προέβη σε συνεννοήσεις για τις οποίες ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και θα προβούμε σε σχετική ανακοίνωση ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ τα όσα “περίεργα” συμφωνήθηκαν σ’ αυτή την συνάντηση.

Επιπλέον, μαθαίνουμε σήμερα το πρωί, ότι ο πρόεδρος των Εργαζομένων στη ΚΛΙΚΑ κ. Αρης Νικολαΐδης εξέδωσε ανακοίνωση την οποία υπογράφουν διάφοροι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ υπάλληλοι. Χαρακτηριστικό είναι η υπογραφή κάποιου “MICHAEL” που έχει απολυθεί εδώ και 5 χρόνια από το συγκρότημα του ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ όπου και εκδίδεται το περιοδικό.

Από αυτή την Ανακοίνωση (με ΔΗΘΕΝ θέμα τα διάφορα μισθολογικά και ψυχολογικά αιτήματά τους) προκύπτει ότι τίθενται εκτός Περιοδικού οι αρχικοί Εμπνευστές, Αιμοδότες και Ψυχές του Περιοδικού, δηλαδή οι αρχικοί Εκδότες!

Αν είναι δυνατόν;!

Συνεπώς πρέπει να δείξετε κάποια υπομονή γιατί το ψάρι τελικά αποδεικνύεται ότι ΔΕΝ βρωμάει απ’ το κεφάλι αλλά απ’ την ΟΥΡΑ!

[i]Κώστας Γ. Ταυμής
πρόεδρος του συλλόγου εκδοτών της ΚΛΙΚΑΣ

(Ακολουθούν υπογραφές)
[/i]

Το DVD θα μας το δείξετε τουλάχιστον;

Δε μου λε ρε;
Εχεις σκεφτεί να παρατήσεις τα οικοδομικά και να πας εκπρόσωπος Τύπου στο Μαξίμου; Είναι πολλά τα λεφτά Κώστα!
:019::019::019::019::019::019:

[RIGHT]ΑΘΗΝΑ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008, ΩΡΑ 14:45
[/RIGHT]

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

[FONT=Arial Black][FONT=Courier New]“ΡΕ” ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ!

[/FONT][/FONT]
Ο δοτός πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στην ΚΛΙΚΑ, κύριος Αρης Νικολαΐδης, προέβη σε ΝΕΑ κατάπτυστη και τούτη τη φορά ανακοίνωση με την οποία καλεί τον υπογράφοντα να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!

Μάλιστα δε καταφεύγει σε πρωτοφανείς προπηλακισμούς (άσκοπη χρήση του “ρε” σε πολλά σημεία της ανακοίνωνσης).

Είναι προφανές ότι έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους.

Είναι προφανές ότι μάθανε ότι ετοιμάζουμε ΝΕΟ ΜΟΥΣΙΚΟΛΑΪΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ με τον τίτλο “Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΚΛΙΚΑ” που θα εκδίδεται προσωρινά στις εγκαταστάσεις της Αργυρουπόλεως, δεδομένου ότι η κόντρα μας με τον Γάκη (Γεώργιος Αδμίνωας), μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις έληξε.

Ωρα να τα μαζεύετε σιγά σιγά…

[i]Κώστας Γ. Ταυμής
πρόεδρος του συλλόγου εκδοτών της ΚΛΙΚΑΣ

(Ακολουθούν υπογραφές)
[/i]

Δηλαδή, αν πετύχω μιάν… αναπτυξιακή επιδότηση, θα πούμε όχι;
(και εν μέρει μιλάω σοβαρά).

[RIGHT]ΑΘΗΝΑ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008, ΩΡΑ 15:00
[/RIGHT]

ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

[FONT=Arial Black][FONT=Courier New]ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

[/FONT][/FONT]
Ο κ. Κ. Ταυμής, εν τη ρύμη του λόγου του και καθοδηγούμενος ποιός ξέρει από ποιά παρασκηνιακά κέντρα αποσταθεροποίησης της ενότητας του Συλλόγου Εργαζομένων της Κλίκας, ενέπλεξε το άσπιλο όνομά μου σε σκοτεινές δοσοληψίες.

Απορώ και εξίσταμαι. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ήτο και ο ίδιος παρών στις εν λόγω δοσοληψίες, και γνωρίζει ασφαλώς τη ΜΗ εμπλοκή μου ΣΕ ΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΤΥΧΕΣ των. Ως εκ τούτου οφείλει να παραδεχθεί δημοσίως το κακόβουλο των γραπτών του δηλώσεων και να επανορθώσει με σχετική νέα δήλωση.

Διαμαρτυρόμενος εντόνως καταφεύγω στη μόνη δημοκρατική λύση, ικανή να υποδηλώσει το μέγεθος της αποστροφής μου προς τα “χτυπήματα κάτω από τη ζώνη” που δέχομαι τελευταία: τη λευκή απεργία, την οποία θα τηρήσω μέχρι να αποκατασταθεί εγγράφως και δημοσίως το όνομά μου. Αυτό σημαίνει ότι οι συντάκτες της Κλίκας θα μου αποστέλλουν τα πονήματά τους προς δημοσίευση στο επερχόμενο νέο τεύχος, αλλά εγώ διαμαρτυρόμενος με τον ως άνω τρόπο θα τα διατηρώ αποθηκευμένα στο φάκελο Εισερχομένων του Ηλεκτρονικού μου Ταχυδρομείου, χωρίς περαιτέρω επεξεργασία και φυσικά, χωρίς δημοσίευση στο ηλεκτρονικό περιοδικό.

Λυπούμαι και ζητώ προκαταβολικώς συγγνώμη από τους χιλιάδες αναγνώστες που αναμένουν με αδημονία το νέο υλικό, αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος άσκησης ουσιώδους πίεσης προς αποκατάσταση της αξιοπρέπειας και του ονόματός μου, το οποίο τόσο άδικα και μεθοδευμένα σπιλώνεται τον τελευταίο καιρό.

[i]Web Μάστορας
εργάτης και αγωνιστής της ΚΛΙΚΑΣ

(Δεν ακολουθούν υπογραφές)
[/i]

[RIGHT]ΑΘΗΝΑ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008, ΩΡΑ 16:30
[/RIGHT]

ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

[FONT=Arial Black][FONT=Courier New]Η ΘΡΥΛΙΚΗ (νέα) ΚΛΙΚΑ EINAI ΓΕΓΟΝΟΣ

[/FONT][/FONT]
Μετά την απρόκλητη ενέργεια μεμονωμένου εργαζόμενου ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ από τον Ελληνικό Λαό, να προχωρήσει σε πρωτοφανείς αποσταθεροποιητικές δηλώσεις με ολοφάνερο στόχο την ενότητα του περιοδικού,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Ιδρύουμε την μονοπρόσωπη ΑΕ (το επιτρέπει η νέα νομοθεσία) με την επωνυμία “ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ” Α.Ε. με τον διακριτικό τίτλο “ΘΡΥΛΙΚΗ ΚΛΙΚΑ” Α.Ε.

Στερέψανε οι δικαιολογίες!

Τα τρωκτικά των καναλιών και όλο το χαφιεδότσουρμο που ασχολείται μόνο με τη λασπολογία και τους προπηλακισμούς κατά του Συλλόγου Ιδιοκτητών της (παλαιάς) ΚΛΙΚΑΣ, μπορούν να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους και να πηδήξουν από ένα μπαλκόνι, ή να πηδήξουν ένα μπαλκόνι (ό,τι τους έρχεται βολικότερο).

Κώστας Γ. Ταυμής
Πρόεδρος του συλλόγου εκδοτών της
i [/i]ΘΡΥΛΙΚΗΣ[i]ΚΛΙΚΑΣ

(Ακολουθούν υπογραφές)[/i]

[RIGHT]ΑΘΗΝΑ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008, ΩΡΑ 16:40
[/RIGHT]

ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

[FONT=Arial Black][FONT=Courier New]ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ

[/FONT][/FONT]
Μόνο “απρόκλητη” δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί η δημοσίευση της προηγούμενης ανακοίνωσής μου, όπου εξηγώ τους λόγους για την έναρξη Λευκής Απεργίας, έως ότου αποκατασταθεί η αλήθεια.

Δυστυχώς, μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι οι προσπάθειες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης συνεχίζονται οργανωμένα και μεθοδικά με την υποτιθέμενη ίδρυση της ψευδο-Κλίκας (με την επωνυμία “Θρυλική Κλίκα”), πυροδοτούμενες από ανακοινώσεις σαν την τελευταία του κ. Κ. Ταυμή, ο οποίος ευθαρσώς με κατηγορεί ότι κρύβω το όνομά μου όταν ο ίδιος υπογράφει με ψευδώνυμο.

Όχι κ. Ταυμή - ή όπως αλλιώς ονομάζεσθε στην πραγματικότητα, δε θα υποκύψω στους εκβιασμούς και στη δολοπλοκία. Δεν πρόκειται να πηδήξω μπαλκόνι, ούτε Βεραντούλα, ούτε καν ακόμη ζαρντινιέρα.
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ!

Η λασπολογία σας δε θα βρει ποτέ ευήκοα ώτα. Είσθε μόνος σας μέσα στην πλάνη σας. Ανακαλέσατε όσο έχετε ακόμη καιρό, πριν εκτεθείτε περαιτέρω.

[i]Web Μάστορας
εργάτης και αγωνιστής της ΚΛΙΚΑΣ

(Δεν ακολουθούν υπογραφές)
[/i]

[FONT=&quot]

Catchibox Investments Ltd.
Cykladistan Islands
P.O. Box: AP 69

Dear Sirs,

It was brought to our attention that Catchibox Investments, an affiliate company of Catchibox Group of Companies, as well as the name of the Group Οwner and Cykladistan benefactor, has been involved in a press release of the so called “Klika Legal Proprietors”.

Please refrain from any reference that may affect our reputation or influence our business profile, without proper investigation and presentation of your sources.

For the alleged “stitches for this gentlemanʼs fur” we reserve our right to act legally.

Yours,

Luc Urezos
CGC Consultant
Attorney-at-Law [/FONT]

ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ
Ξεθάβεται σιγά σιγά της γάτας το σκατό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες - που μόνο σ’ αυτό το blogspot μπορείτε να διαβάσετε - ο Πόλεμος των Εκδοτών μαίνεται.

Οι εκδότες της (παλιάς) ΚΛΙΚΑΣ βρίσκονται σε δεινή θέση.

Υπάρχει ΧΑΡΤΙ στην κατοχή μας που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ όλα αυτά που φωνάζουμε τόσες μέρες.
Το χαρτί προέρχεται από πασίγνωστο δικηγόρο ο οποίος έχει απασχολήσει τις στήλες μας κατά καιρούς.

Δια μέσου του δικηγόρου του, ο επενδυτής-φάντασμα Catchibox, κάνει λόγο για ράμματα και γούνες. Προφανώς ο επενδυτής έπαιξε βρώμικο ρόλο με μοντέλες από Ρωσία και τις επιχειρήσεις γούνας MING που προωθούσε σε ουρανομήκεις τιμές κυρίως στην Αφρική και δευτερευόντως την Αυστραλία.

Πατάτε συχνά ρεφρές (F5) να διαβάσετε πρώτοι τα νέα!

Ρε σεις!
Ανακοινώσεις ξέρετε να βγάζετε τη μία πίσω από την άλλη. Τα άρθρα που έχετε αναλάβει θα τα τελειώσετε; (να μη μας τα χώνει κι ο κάθε Λαρσινός).

Άρη.
κάποιο άρθρο μπαγιάτεψε , και κείνος ο καφές … κρύωσε !

Ρε Νίκο, εσύ είσαι συνεπής και δε σε “κυνηγάω”. Να δεις με κάτι άλλους τι τραβάω… Φραγκίσκοοοοοο!

Θέτε καμιά προδημοσίευση από την Εγκυκλοπαίδεια; Έχω μπόλικα κομμάτια. Ποιό θέμα ζητάει κάλυψη;

Εγώ πάντως και το άρθρο το τελείωσα και ανακοινώσεις δεν έβγαλα.