Διακοπές και διασκέδαση

Καλοί μου φίλοι γειά σας και καλώς επιστρέψατε από διακοπές. Βλέπω πληθαίνομε διαρκώς και θα ήθελα να δω πόσο καλοί είμαστε στην έκθεση.“Πως πέρασα στις διακοπές”, το θέμα. Πού πήγε πώς πέρασε και πως γλέντησε ο καθένας μας. Εγώ μια και ανοίγω το χωρό έριξα έναν Πογωνήσιο και μιά ζεμπεκιά σε αυτοσχέδιο αλλά απίθανο γλέντι παραμονή 15Αύγουστου στην παραλία Αρτολίθια της Πρέβεζας, με σχεδόν πανσέλληνο. 20-25 μελής παρέα, φαί ότι έφερε ο καθένας και έφεραν πολλά και καλά, ποτό κυρίως τσίπουρο, όργανα κλαρίνο, τουμπερλέκι, τρίχορδο και τετράχορδο. Το χωρό άνοιξε ο αδερφός Γιάννης (εκ των διοργανοτών της βραδυάς) με το “Γιάνη μου το μαντήλι σου”, συνέχεια με άλλα Ηπειρώτικα κυρίως κλασικά και πολυφωνικά από την παρέα. Η συνέχεια με έγχορδα, ζεϊμπέκικα και χασάπικα. Εγώ φίλοι μου το δισκέδασα με την ψυχή μου. Στη συνέχεια βρέθηκα στη Ρόδο όπου δυστυχώς δεν καταφερα να πάω κάπου για γλέντι. Τώρα που γυρνάμε σιγά - σιγά να βλέπω προτάσεις για παρέες και ότι γλέντι προκύψει. Αυτά προς το παρών και εν αναμονή.

δυο λέξεις
Λεβεντομάνα Αμφιλοχία

Ενας αξέχαστος προορισμός

Μαγευτικά πανηγύρια
Μυρωδιά γουρουνόπουλου στη σουβλα που κοβει την ανασα
ειδικές on-off διαδρομές

είναι μόνο λίγες απο τις συγκλονιστικές στιγμες που μπορεί να σου προσφέρει η αμφιλοχία

δεν το συζητώ ούτε για αστείο πως μπορεί να βρεθώ οπουδήποτε αλλού τη βδομαδα του δεκαπενταύγουστου.παρέα όπως θάπρεπε πάντα να΄ναι παντού!φχαριστήθηκα χορό(σούστα,μαλεβιζιότη,χανιώτη)στο πανηγύρι στη λάστρο(πανηγυριτζίδικη ορχήστρα αλλά στην τουρλωτή που ήταν η καλή ορχήστρα ούτε ρακί,ούτε κρασί , ουτε φαί!..)και χόρεψα με τη ψυχή μου και με τα νιάτα που κουβαλώ ακόμα:)…μετά από ?χρόνια σε πάρτυ του συλλόγου στο χωριό…πρός μεγάλη μου έκπληξη και χαρά…ροκιές,με το ίδιο πάθος με τον ίδιο τρόπο!δεν το αλλάζω αυτό το χωριό με τίποτα!και του χρόνου με υγεία

Ήταν τέλεια, την εβδομάδα του 15Αύγουστου, άκουσα λύρα και λαούτα με το τουλούμι, δούλεψα πολύ στο πανυγήρη της Παναγίας και την παραμονή και ανήμερα, αλλά άξιζε τον κόπο.
Ο κόσμος υπέροχος, όλα τέλεια!

Σταμάτη, στο ίδιο νησί τα πίναμε. :088:

Κρίμα, θα ήταν καλή ευκαιρία να τα λέγαμε και απο κοντά! Του χρόνου ξανά εκεί στα σίγουρα!
Άσχετο, κονόμισα και μια λύρα, θέλει ρεκτιφιέ βέβαια αλλά υπάρχει χρόνος!