Για τους φιλους του ΝΙΟΥΓΙΟΡΚΙ..και περιχωρων

«ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ »

Μια ακομη μουσικη παρασταση, με τον Γρηγορη Μανινακη και το συγκροτημα «Μικροκοσμος» προγραμμτιζεται στο Ελληνικο Πολιτιστικο Κεντρο στην Αστορια για την Παρασκευη 8 Δεκεμβριου , 2006 στις 7:30μμ.
Αυτη τη φορα η παρασταση θα ειναι μια «ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ»
με τραγουδια που εχουν αφησει την διαχρονικη τους σφραγιδα στην ελληνικη μουσικη απο τις αρχες του 1900 μεχρι σημερα.
Θα ακουστουν τα ωραιοτερα τραγουδια παλιων και νεων συνθετων οπως των Θεοδωρακη, Χατζηδακη , Μουζακη, Κουγιουμτζη, Λοιζου, Ζαμπετα, Τσιτσανη, Βαμβακαρη , Χατζηχρηστου καθως και μεταγενεστερων οπως του Θωμα Μπακαλακου, Χρηστου Νικολοπουλου, Γιωργου Ζηκα, Γιωργου Ανδρεου των αδελφων Κατσιμιχα και αλλων.
Μερικα απο τα τραγουδια της συναυλιας ειναι «Το Μονοπατι»,«Παμε μια βολτα στο φεγγαρι», «Κοντα στα ξημερωματα» , «Αν υπαρχει λογος», «Μικρη Πατριδα» , « Το Πεπρωμενο», « Μοβορο παντοτε με λες» , «Εσενα δεν σου αξιζε αγαπη», «Ομορφη πολη», «Συννεφιασμενη Κυριακη» , «Χαραματα η ωρα τρεις», “Ας μην ξημερωνε ποτε”, η θρυλικη «Μυσιρλου» και αλλα πολλα !!
Και αυτη τη φορα η παρασταση φιλοδοξει
να δημιουργησει την καταλληλη ατμοσφαιρα οπου ολο το ακροατηριο θα τραγουδησει μαζι με την ορχηστρα σαν μια μεγαλη αυθορμητη χορωδια και ολοι θα χαρουν ενα αξεχαστο , και νοσταλγικο μουσικο ταξιδι …
Η ορχηστρα θα πλαισωθει απο την Μεγκαν Γουιντερ στο βιολι μαζι με τους γνωστους μουσικους του ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ , Γλαυκο Κοντεμενιωτη , πιανο, Κωστα Ψαρρο, μπουζουκι, Παναγιωτη Τσιβιλη, μπασο, και Σπυρο Αρνακη , κρουστα…! Στην συναυλια θα εχει μερικη συμμετοχη στο τραγουδι και η 16αχρονη Ελενα Τουμαρα που ειναι γεννημενη στην Αμερικη.
Καθως οι μουσικες παραστασεις στο πολιτιστικο κεντρο με τον Γρηγορη Μανινακη ειναι συνηθως sold out , σινιστουμε την εγκαιρη κρατηση θεσεων στο τηλεφωνο του Κεντρου 718-626-5111.
H παρασταση θα αρχισει χωρις καθυστερηση στις 7:30μμ και θα υπαρχει ελευθερο parking.