ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΓΕΝΑΡΗ 2009 ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΙΤΑ

Αφιέρωμα στον μεγάλο δημιουργό Βασίλη Τσιτσάνη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009 στο art cafe ΣΟΥΙΤΑ.Το μουσικό σχήμα του ΄ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ΄ που εδρεύει στην Καρδίτσα (Ηρακλείτου 12,2441076013,6977086157),θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τόσο προπολεμικά όσο και μεταπολεμικά τραγούδια του σπουδαίου Τρικαλινου συνθέτη.Εκτός από τις αναρίθμητες επιτυχίες του Βασίλη Τσιτσάνη,στο μαγευτικό χώρο της ΣΟΥΙΤΑΣ θα ακουστούν και αρκετά από τα λησμονημένα αριστουργήματά του.
Παίζουν και τραγουδούν:
Οικονόμου Φάνης:μπουζούκι,φωνή
Οικονόμου Ντίνος:κιθάρα,φωνή
Ευαγγέλου Γιώργος:μπουζούκι,φωνή
Καραμούτσιου Αλεξάνδρα:φωνη
Έναρξη:21.30,τηλ.2431030362

Επισης…

Σειρα εκδηλωσεων προετοιμαζει το ‘‘Κεντρο Ερευνας-ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ-’’ με αφορμη τα 25 χρονια απο τον θανατο του συνθετη. Ηδη κυκλοφορησαν οι προσκλησεις για τα εγκαινια της εκθεσης ντοκουμεντων υπο την επιμελεια του Κωστα Χατζηδουλη.Ημερομηνια εκθεσης- 18 Ιανουαριου- ημερα γεννησης και θανατου , επισης , του Τσιτσανη. Η εκθεση περιλαμβανει φωτογραφιες, χειρογραφα, παρτιτουρες και προσωπικα αντικειμενα του συνθετη, τα οποια ο Χατζηδουλης επεθυμησε προσφατα να δωρισει στο Μουσειο Τσιτσανη( υπο δημιουργια). Επισης εχει αναφερθει οτι θα ψηφιοποιηθει υλικο απο την ζωη και το εργο του Τσιτσανη και ο καθε ενδιαφερομενος θα μπορει να τα ‘‘επισκεπτεται’’, βλεποντας πολλα προσωπικα αντικειμενα του, καθως και το ‘‘εργο του’’.

…ολα αυτα , απο μια τοπικη εφημεριδα(θεσσαλικη ηχω)…

Την Κυριακή (18/1) συμπληρώνονται 25 χρόνια από το θάνατο του σπουδαίου λαϊκού δημιουργού, που μένει αθάνατος στην καρδιά μας. Τα παιδιά του, Βικτωρία και Κώστας, και οι εγγονές του, Ζωή και Αννα, στις 12 μ., θα τελέσουν μνημόσυνο, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στον τάφο του.