Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο την Πέμπτη 13 Δεκέμβρη στο «Κύτταρο Live»

Η Τομεακή Οργάνωση Καλλιτεχνών της ΚΟΑ του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της οικονομικής εξόρμησης και των 100 χρόνων του ΚΚΕ, οργανώνει αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο.

Το αφιέρωμα θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 13 Δεκέμβρη στις 21.30, στο «Κύτταρο Live», Ηπείρου 48 και Αχαρνών.

Προσκλήσεις στο τηλέφωνο: 6977605300

Από την ανακοίνωση του Ριζοσπάστη:

Σε μια ξεχωριστή βραδιά προσκαλεί η Τομεακή Οργάνωση Καλλιτεχνών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, την Πέμπτη 13 Δεκέμβρη, στις 21.30, στο «Κύτταρο Live» (Ηπείρου 48 και Αχαρνών). Μια βραδιά αφιερωμένη στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο, σε αυτόν τον σπουδαίο, αυθεντικό λαϊκό καλλιτέχνη, που «βάδισε» με συνέπεια στους «δρόμους» του ελληνικού τραγουδιού για περισσότερα από 45 χρόνια.

Στη μακρόχρονη πορεία του συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους δημιουργούς του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού, ανάμεσά τους οι Γ. Ζαμπέτας, Δ. Μούτσης. Μ. Θεοδωράκης, Τ. Μουσαφίρης, Μ. Τόκας, Θ. Μικρούτσικος, Β. Κορακάκης, Δ. Παπαδημητρίου.

Η γνήσια λαϊκή φωνή του Δ. Μητροπάνου και η ανεπανάληπτη ερμηνεία του κατάφεραν να συγκινήσουν όχι μόνο εκείνους που τον γνώρισαν από τα πρώτα του βήματα, αλλά και τις νεότερες γενιές, και θα συνεχίσουν να το κάνουν για πολύ καιρό ακόμα…

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα μετά από 365 ημέρες. Δεν επιτρέπονται πια καινούριες απαντήσεις.