Αναζητώ το βιβλίο του Παναγιώτη Κουνάδη για τον Μάρκο

Παρακαλώ αγαπητοί ρεμπετόφιλοι όποιος έχει το βιβλίο του Παναγιώτη Κουναδη που έγραψε για τον Μάρκο,αν γίνετε να μου το δανείσει,έτσι ώστε να το φωτοτυπήσω,Επίσης κάτι άλλο,θέλω να ρωτήσω για φωτογραφίες ιδίως προπολεμικές μουσικών κυρίως του Πειραιώτικου Ρεμπέτικου,πέρα από Πετρόπουλο ποια βιβλία περιέχουν κάποιες που ας πούμε που δεν έχουμε δει στον τόμο τόνο του Ηλία Πετρόπουλου,ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το δικό μου (του Κουνάδη), δυστυχώς δεν μπορώ να το δόσω για φωτοτύπιση, θα αποδιαλυθεί τελείως πιά, είναι που είναι διαλυμένο. Έχω όμως κατά καιρούς ακούσει ότι στην αγορά, Μοναστηράκι και παλαιοβιβλιοπωλεία γενικώς, συχνά μπορεί κανείς να το βρει το βιβλίο. Κάνε κάποιες προσπάθειες προς τα κεί….

Ευχαριστώ,κύριε Νίκο.

1 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα

Εδώ πωλείται

https://www.megapalaiobibliopolio.gr/index.php?route=texnh/moysikh/%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%9A%CE%9F%CE%A3%20%CE%92%CE%91%CE%9C%CE%92%CE%91%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A3%201905-1972

Και εδώ

https://www.booksistor.gr/p/21056/markos-bambakaris-1905-1972-magkas-gennithika.html

Όπως επίσης και εδώ

http://www.kougeasbooks.gr/site/bkdetails/8629

Αν ψάξεις λίγο θα το βρεις

Χίλια ευχαριστώ Παντελή!!!

Να 'σαι καλά. Κάλεσε τους πριν πας. Εύχομαι να το βρεις.

Και να ξέρουμε ότι πρόκειται για πολύτιμο και χρηστικότατο μεν, αλλά δυσεύρετο βιβλίο. Γεννήθηκε από μίαν ιδέα του Π. Κουνάδη, να συνδυάσει γραπτά στοιχεία για τον Μάρκο και τα τραγούδια που έγραψε, με μία πλήρη συλλογή των τραγουδιών σε 9 σιντί, με την ευκαιρία των 100 χρόνων (1905 – 2005) από τη γέννηση του Μάρκου. Τα περιεχόμενα των εννέα σιντί παρατίθενται λεπτομερώς στις σελίδες 71 – 81 του βιβλίου, αλλά τα σιντί δεν εκδόθηκαν ποτέ. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την έκδοσή του, το βιβλίο αποσύρθηκε από την κυκλοφορία.

1 «Μου αρέσει»