Άγνωστα/σπάνια CD παραδοσιακής μουσικής στο ΚΕΠΕΜ

Αγαπητοί φίλοι,

παρουσιάζουμε εδώ και επίσημα πλέον μία δραστηριότητα που ξεκίνησε το Κέντρο μας σε σχέση με την δισκογραφία της παραδοσιακής μουσικής.

Μέσα από τις λαογραφικές αποστολές που διενεργεί το ΚΕΠΕΜ και μέσα από την επαφή του με κατά τόπους πολιτιστικούς φορείς διαπιστώθηκε η ύπαρξη πολλών εκδόσεων με εξαιρετικό ηχητικό υλικό αρχειακής αξίας, οι οποίες ωστόσο έχουν γνωρίσει τοπική μόνο διάδοση. Ξεκινήσαμε λοιπόν μία προσπάθεια συγκέντρωσης άγνωστων εκδόσεων, τις οποίες διαθέτουμε στο πωλητήριο του Κέντρου, αλλά και διακινούμε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προκειμένου να καταστούν προσβάσιμες σε όσους ενδιαφέρονται. Οι εκδόσεις προέρχονται από διάφορες περιοχές του ευρύτερου χώρου της ελληνικής παράδοσης, ενώ ο κατάλογος εμπλουτίζεται διαρκώς με καινούργιους τίτλους.

Δείτε αναλυτική περιγραφή των CDs και ακούστε δείγματά τους στο λινκ: http://simonkaras.com/politirio/spaniesekdoseis.html

Στον παραπάνω ιστότοπο μπορεί κανείς να γνωρίσει αναλυτικά τις εκδόσεις που έχουμε συγκεντρώσει, να κατεβάζει τον κατάλογό τους σε pdf (κάθε μήνα θα αναρτάται ενημερωμένος κατάλογος), καθώς και να κατεβάσει και να συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας, στην περίπτωση που θα ήθελε να παραγγείλει κάποιο CD.

Ένα παράδειγμα μίας τέτοιας έκδοσης: Παραδοσιακοί σκοποί και τραγούδια από την Κέφαλο της Κω.

http://simonkaras.com/dodekanisa/218-kefalos.html

οι ανωτέρω σύνδεσμοι είναι ανενεργοί .
απο τον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να εξερευνήσετε τις εκδόσεις ΚΕΠΕΜ

https://kepemshop.gr/product-category/δισκοπωλείο/

Ευχαριστούμε για την επισήμανση. Τα αντίστοιχα σωστά λινκς είναι αυτά:

Σπάνιες εκδόσεις: https://kepemshop.gr/product-category/δισκοπωλείο/παραδοσιακή-μουσική/σπάνιες-άγνωστες-εκδόσεις/

Κέφαλος: https://kepemshop.gr/product/κέφαλος/

2 «Μου αρέσει»