ΑΝ δεν υπάρχει άλλη πρόταση, προτείνω να ξαναπάμε στο μαγαζί στου Παπάγου, που είχαμε κάνει κάποια συνάντηση. Απριλίου, Μαίου? Δεν θυμάμαι. Το ψηλοτάβανο με το τζάκι. Αν το ξέρει κάποιος ας το πει για να μην το ψάχνω. Κάπου πάνω από το νομισματοκοπείο.
Αυτό θα έλεγα μου θυμίζει το μαγαζί “Τα 6 αδέρφια” που βρίσκεται στη Λεωφόρο Παπάγου στη περιοχή Ζωγράφου.
Αυτό μου θυμίζει την ταβέρνα του Κορομηλά, στην Αγία Παρασκευή.
Είναι κάτι από αυτά ( ή ό,τι θυμάμαι χαίρομαι;:080:
νομίζω ο πέτρος εννοεί τον κορομηλά. άντε να μαζευόμαστε, παλιοί και νέοι φίλοι!
Α γεια σας. Του Κορομηλά λέω.
Όσο ο Σαρηγιάννης διευκρίνιζε και ο Βένερης επιβεβαίωνε, εγώ “σκανάριζα” τα θέματα Μαζώξεις 2013 και 2014. Έχουμε: (είχαμε)
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, 6 αδέρφια, Ζωγράφου.
Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, Κορομηλάς, Αγ. Παρασκευή.
Κυριακή 2 Φεβ, Μανταλάκι Άνω Πατήσια.
Πέμπτη 20 Μαρτίου, Μεζεδοπωλείο Κυρά Ροδιά, Νέος Κόσμος.
Πέμπτη 15 Μαΐου Γλάρος, Πέραμα.
19 Ιουνίου, Καφενείο, Πετράλωνα.
Για την επερχόμενη μάζωξη (Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου) εγώ θα πρότεινα 6 αδέρφια, Κορομηλά, Καφενείο Πετράλωνα. Υπάρχουν όμως και άλλα μαγαζιά. Τι λέει η ομήγυρις;
είμαι πάντα μέσα για 6 αδέρφια και καφενείο 65-67(πετράλωνα)! εννοείται και μανταλάκι (χωρίς άλλες βλάβες στο αμάξι του προλαλήσαντα νίκου), απλά πρέπει να τσεκάρω ότι δεν θα είναι φίσκα αν μαζευτούμε βράδυ. επίσης έχω καλές αναμνήσεις από τον γλάρο (αν και μεγάλη η απόσταση), ενώ στου κορομηλά μου είχε φανεί κάπως κρύα. στην κυρά-ροδιά νομίζω ότι δεν προτείνει κανείς να ξαναπάμε…
Καλές επιλογές και αυτές κατά τη γνώμη μου. Στου Κορομηλά θυμάμαι ότι συμμετείχαν και οι διπλανές παρέες, (αν και δεν είχε πολλές), γουστάριζαν και τα αφεντικά και είχε καλή ακουστική (εκεί που καθόμουν τουλάχιστον).
Και μερικά στιγμιότυπα
γεια σας και απο εμενα!
θα θελαμε να ερθουμε.
που θα γινει και τι ωρα?
Φίλη Τζόττο καλώς όρισες και με ευχαρίστηση θα σας καλωσορίσουμε και στις μαζώξεις μας. Υπομονή κανα δυό μέρες ακόμα, να κατασταλάξουμε και να αποφασίσουμε…
καλως σας βρηκα!αναμενουμε!
καλώς ήρθες! μην ξεχάσεις να φέρεις το πιάνο στη μάζωξη (την φωνή την αφήνεις και σπίτι άμα λάχει).
σοβαρά τώρα, μήπως έχεις να προτείνες κατάλληλο μέρος για μάζωξη με πιάνο μέσα;
Ε βέβαια… Ο ΓΛΑΡΟΣ !!!
Η αλήθεια είναι ότι “ο Γλάρος” έχει μέσα πιάνο, βέβαια το κατά πόσο παίζει δε ξέρω, γιατί τη τελευταία φορά που βρεθήκαμε εκεί μου φάνηκε ξεκούρδιστο!
Κάτι “καινούριο” ή αρκετά πιο παλιό δεν υπάρχει σαν μέρος που να μπορεί να στεγάσει τη συνάντηση και βολεύει τους περισσότερους και από πλευράς απόστασης; Εσείς οι παλιότεροι για δώστε τίποτα ιδέες …
Πάντα κουρδισμένο είναι,-πως αλλιώς θα φιλοξενούσε τις τόσες βραδιές που κάνει ,και με πιάνο -,νομίζω όμως ότι το καφενείο στα Πετράλωνα μας φιλοξένησε άψογα την τελευταία φορά.
κι εγώ νομίζω ότι στα πετράλωνα είναι από τα καλύτερα μερη που έχουμε πάει! μίλησα και με το μανταλάκι, πιθανόν να μας χωράει και βράδυ.
ΟΚ! Πάμε για ψηφοφορία άρα γιατί το αργούμε νομίζω …
Ψηφίζω το Καφενείο στα Πετράλωνα, λόγω θέσης (είναι κέντρο και βολεύει πιο πολλά άτομα πιστεύω).
αφού παραιτούνται οι κερατσινιώτες από τα κοντινά τους, μέσα κι εγώ για πετράλωνα!!!
Μιλώντας με τον than, επικυρώθηκε ότι το μαγαζί είναι διαθέσιμο για τη Πέμπτη 25/9 και φυσικά είναι χαρά τους να μας δεχτούν. Το κατσικάκι (για όποιους θέλουν) είναι πάντα διαθέσιμο και φυσικά και ό,τι άλλο θελήσουμε.
Έλα να κάνουμε το πρώτο μέτρημα λοιπόν να δούμε τελικά και πόσοι είμαστε!:089:
εμεις παιδια μεσα ειμαστε.Νικο δεν πειραζει για το πιανο.δεν ξερω πολλα μαγαζια που να ειναι και sound οι μαγαζατορες;)
υπαρχει ενα μερος στο σταθμο Λαρισης που λεγεται beeraki και εχει πιανο μεσα!θα παω εκει σημερα.αλλα αν φυσικα εχετε ξαναπαει σε κατι και συμφωνειτε ολοι, εμεις θα σας ερθουμε(εγω και ο Γιωργος)
εχει καλο φαι:)???
λαμπρινή, το καφενείο στα πετράλωνα έχει πολύ καλά πράγματα, και τα παιδιά βγάζουν καλή ενέργεια. απλά και ανθρώπινα.
θα πεις και κανένα ιρλανδέζικο α καπέλα!
αφού γίνανε οι συννενοήσεις για τα πετράλωνα, βλέπουμε τον γλάρο για την επόμενη φορά.
δηλώνω σίγουρα εμένα με το κατσικάκι μου (αν και το χόρτασα φέτος στην σαμοθράκη) και θα στείλω οριστικό αριθμό ατόμων σε όποιον μαζέψει συμμετοχές.