Tακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2014

Το a capella είναι σχεδόν σίγουρο, ελλείψει πιάνου και πνευστών και για να βρεθεί ιρλανδέζικο μπουζούκι λίγο δύσκολο (εκτός εάν βολεύεσαι liga rosa και με ταπεινό τριχορδάκι, γιατί στη παρέα σίγουρα υπάρχουν μπόλικα από δαύτα).

Βέβαια μπορείς πάντα liga rosa να προσθέσεις στο πλούσιο ήδη ρεπερτόριο σου στη κιθάρα και κέλτικα, άρα να υπάρξει και συνοδεία ή να ξεκινήσεις μετά τα τόσα έγχορδα που ήδη ξέρεις να μαθαίνεις και βιολί και να σε δούμε “fiddler”.

Α, όχι!!! εδώ διαφωνώ, αλλά διαφωνείς ουσιαστικά κι εσύ, με μεταγενέστερές σου δηλώσεις!

Λοιπόν, κατακυρώνεται σε Καφενείο Πετράλωνα; Αν δεν ακουστεί κάποιο (κάπως βροντερό) “όχι” πριν κλείσει 24άωρο, μπορώ και πάλι να μαζέψω πμ με δηλώσεις συμμετοχής.

το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα ήταν κρίμα να είναι η λαμπρινή στη μάζωξη και να μην υπάρχει πιάνο, θα καταλάβετε από κοντά τί εννοώ. και αν αρχίσει για τα καλά η σεζόν δεν θα είναι εύκολο να ανταμώνουμε στις μαζώξεις.
αλλά δεν ξέρω τί συννενοήσεις έχουν γίνει και πόσο εύκολο είναι να γυρίσουμε προς γλάρο μεριά, ή στο beeraki που λέει η λαμπρινή (εφόσον καλύπτει τα κριτήρια για τις μαζώξεις του φόρουμ).

Ωραία. Ας ακούσουμε λοιπόν αύριο τι θα μας πει η Λαμπρινή για το αν το μπιράκι είναι κατάλληλο για μάς (θα είμαστε από 12 ως ίσως και 30 και δεν γνωρίζουμε τι θα πεί “καλό λαϊκό”, μόνο ρεμπέτικα ξέρουμε να παίζουμε, με τις ανάλογες αντρικές αγριοφωνάρες). Αν ο χώρος είναι κατάλληλος, μπορούμε να το κανονίσουμε για εκεί, αλλοιώς θα πάμε στο Γλάρο. Θερμή παράκληση στη Λαμπρινή, να βεβαιωθεί ότι την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου το beerάκι δεν έχει κάτι προγραμματισμένο για εκείνο το βράδυ.

Α, θέλουμε και να φάμε.

Αρα, το ακυρώνω για το Καφενειο 65-67 στα Πετραλωνα!!!

κατ’αρχήν, συγγνώμη για την αναστάτωση. μόλις μίλησα με την λαμπρινή, το beeraki δεν προσφέρεται γα τις μαζώξεις μας. κατόπιν πυρετωδών διαβουλεύσεων εν κρυπτώ με κάποια μέλη (να μας συμπαθάτε οι υπόλοιποι) είπαμε να το κάνουμε στον γλάρο λόγω ύπαρξης πιάνου. το καφενείο στα πετράλωνα ας είναι τον επόμενο μήνα.
ζητώ και πάλι συγγνώμη για την αλλαγή, καθώς και από όσους μένουν μακριά (μεταξύ τους κι εγώ). για άλλους είναι πρόβλημα η απόσταση μέχρι το πέραμα, για άλλους είναι κοντά, για άλλους είναι πρόβλημα το παρκάρισμα στα πετράλωνα ή στου ζωγράφου… οπότε γινόμαστε περιφερόμενος θίασος με την καλή έννοια και μες τον χρόνο καλύπτουμε όλα τα γούστα.
τί λέτε οι υπόλοιποι, είστε μέσα για τον γλάρο στο πέραμα;

Έπειτα από σφοδρές πιέσεις (περίστροφα στον κρόταφο, απειλητικά τηλεφωνήματα κλπ) για άλλη μια φορά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα πάρω τη μεγάλη απόφαση να απομακρυνθώ μόλις ελάχιστα χιλιόμετρα από το φτωχικό μου και θα παραβρεθώ κι εγώ στο Γλάρο -γιατί όπως το βλέπω εκεί καταλήγουμε … και πραγματικά δε μας χαλάει πιστεύω- !

Ποιος μαζεύει συμμετοχές;

Γεια σας παιδια!Με συγχωρειτε που δεν απαντησα πιο νωρις!
Δεν θελω να μπει το πιανο εμποδιο(σιγα μπορουμε και χωρις αυτο γκουχ γκουχ!) αλλα με μεγαλη μας χαρα θα ερθουμε Περαμα!
Και να τραγουδησω μονο και ο Γιωργος μπουζουκι, πολυ ευτυχισμενοι ειμαστε.
Ειναι καλο το πιανο?εχει παιξει καποιος??

Το beeraki ειναι ωραιος χωρος.Ακομα δεν εχουν αρχισει να παιζουν τα περσινα σχηματα- θελουν λιγο να χειμωνιασει.
Το φαγητο του ειναι μεζεδακια και μαλλον καταλαβα οτι θελετε κατι πιο βαρβατο και καλο φαγητο, οποτε καλυτερα να γινει καπου δοκιμασμενα.
Το εσωτερικο χωραει με τη βια 40 ατομα.
Ισως καλο θα ηταν να το επισκεφτειτε.

Looking forward to meet you!

οι μυστικοί πράκτορες με διαβεβαιώνουν ότι το πιάνο του γλάρου είναι ετοιμοπόλεμο και ότι αν πάμε θα τσεκαριστεί και το κούρδισμα.

Μήπως να μαζευτούμε προς τα εδώ; έχω μεγάλη αίθουσα, πιάνο κουρδισμένο,άφθονο φαγητό και καλό κρασί!!
Στηρίζουμε αποκέντρωση!!!

ευχαρίστως! βάλε και κανένα χέλι στα κάρβουνα!
μόνο που θα με κυνηγάνε οι πειραιώτες και κερατσινιώτες, τζάμπα η μίζα που μου δώσανε για τον γλάρο…

Έκανα μια διπλή ηχογράφηση με τη κιθάρα για την περίσταση.
Από καρδιάς αφιερωμένο στην πρώτη φθινοπωρινή συνάντηση του 14.

//youtu.be/UmJUH3pzv_g

Γλάρος, Πέραμα, λοιπόν, την Πέμπτη 25 του μήνα. Δείτε στο #100 για πληροφορίες. Νίκο Νικολάου, θα μαζέψεις συμμετοχές;

Βεβαίως…

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 09:11 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 09:06 —

Το θες το απειλητικό τηλεφωνηματάκι σου μου φαίνεται !!!

Αποστολή πμ στον nikosn, λοιπόν, για συμμετοχές. Να ελπίσουμε ότι θα έρθει πμ και από τον Δημήτρη Ν.:slight_smile:

Και να βάλουμε μπρος μία εκδρομή στο Μεσολόγγι!!!

σε ένα πηγαδάκι με φίλους απ΄το φόρουμ, μόλις συνειδητοποίησα το εξής απλό: βάλαμε την μάζωξη πέμπτη χωρίς να συντρέχει λόγος αφού ακόμα δεν ξεκινήσαμε οι περισσότεροι σε μαγαζιά, ενώ αντίθετα δυσκολεύουμε όσους δουλεύουν πρωινά…
εννοείται πως δεν βάζω θέμα αλλαγής μέρας, μια που αρκετά σας έκανα άνω-κάτω με την αλλαγή τοποθεσίας. άντε να μαζευόμαστε πέμπτη 25 σεπτέμβρη στο γλάρο στο πέραμα!

Ενώ συνήθως δεν το κάνεις …

για να μαζευόμαστε σιγά-σιγά… πέμπτη κατά τις 9 όπως πάντα, έτσι; πμ στον nikosn.

Όλα έτοιμα.Κατά τις 9.00 καλό θα είναι να μαζευόμαστε.

Λοιπόν, εγώ λόγω απόστασης, αλλά κυρίως λόγω περιορισμένου χρόνου δε θα μπορέσω να έρθω. Θα γνωριστούμε όμως κάποια άλλη φορά και από κοντά, σε επόμενη μάζωξη. Εύχομαι καλά να περάσετε, να ρίξετε μια πενιά και για 'μένα και πάντα να οργανώνετε τέτοιες όμορφες βραδιές.
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!