25ρακι

Ξέρεις για άλλες μέρες; Πέρισυ ήταν για παράδειγμα κάποιους μήνες ο Κορακάκης ο Βασίλης με τον ένα Ξιντάρη. Ξέρεις κάτι παραπάνω;

Νίκο κάθε παρασκευή και Σάββατο παίζουν ο Πέτρος Σταυρόπουλος κιθάρα και ο Κώστας Κάπελλας μπουζούκι και τις Δευτέρες θα παίζει ο “ΔΡΟΜΟΣ”. Για άλλη μέρα δεν έχει κλείσει κάτι ακόμα. Θα ενημερώσω.

Noμίζω πως τα σωστά ονόματα των μουσικών που παίζουν στο “Εικοσιπενταράκι” του Πρίαμου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο είναι:
Πέτρος Καπέλλας, από τη Σύρα, (τρίχορδο μπουζούκι) και Κώστας Σταυρόπουλος (κιθάρα).

Καλά τα λέει ο Μήτσος. Το Σάββατο περάσαμε μια μοναδική βραδιά. Τα παιδιά είναι Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΑ !

Ευχαριστώ Μήτσο για την διόρθωση.

Από την Πέμπτη 28/10 και κάθε Πέμπτη θα παίζουν Μανιφάβας με Δουμουλιακα!

αυτες ειναι καλες ειδησεις!

Από αυτή την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη ξεκινάει Γεράκης και Κρανίδας!

Επειδή αυτή την Τετάρτη παίζει το δίδυμο Σισέ - Μέσι, Γεράκης + Κρανίδας από την άλλη Τετάρτη 01 Δεκεμβρίου!

Από αυτή την Τετάρτη και για όλο τον Μαιο θα παίζουν Μυτταράκης - Σκούτας!:slight_smile:

ετσι-ετσι, βεντουζα!

κακο ψοφο να’χεις ρε ΔΝΤ!

ΠΡΙΑΜΕ τι εγινε φέτος σε χανουμε;

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ 25ρακι ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΜΕΡΤΖΑΝΑΚΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤoΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ.

Από την Πέμπτη 20/10 και κάθε Πέμπτη Παναγιωτης Αστεριάδης και ο Κώστας Μάντζιος

Από Δευτέρα 24/10 και κάθε Δευτέρα Μυταράκης-Σκούτας

Σήμερα 11/11 και αυριο 12/11 εκτάκτως ο Γιαννης Λογοθετης και ο Δημητρης Κουκουλιτακης!

Από τη Δευτέρα που μας πέρασε…

Και ας βοηθήσει κάποιος συντονιστής τον Πρίαμο με τους κωδικούς του γιατί τους έχει ξεχάσει και δεν μπορεί να μπει στο φόρουμ…για ακόμα μια φορά!:112:

φτου!!! μια μερα δεν εσκασα μυτη κι εχασα τετοια κατασταση 5 λεπτα δρομο με τα ποδια απο το σπιτι!

ριξτε βρε κανενα συρμα…

Αμ ούτε εγω πήγα…δε το ηξερα!:mad:

Έγραψε στο FB ο Πρίαμος για “εκπλήξεις”, αλλά δυστυχώς ούτε εγώ κατάφερα…

Ναι ναι όλο αφήνει μυστήριο ο Πρίαμος μη χ…! Ρε συ Μπάμπη στείλε του κωδικούς γιατί μ’έχει πρήξει!

Είναι ΟΚ οι κωδικοί μολις μου τους έστειλε ο Τζούνιορ!:089: