Ψάχνω ν' αγοράσω μπουζούκι

Καλησπερα σας θελω να αγορασω ενα μπουζουκι αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα μπορειτε να μου πειτε καποια συμβουλη και να παρω τριχορδο η τετραχορδο ?

και μεχρι ποσα λεφτα

οπωσδηποτε να πας με καποιον που ξερει και που εμπιστευεσαι, για να αγορασεις οργανο. οχι μονος σου.

Καλώς ήλθες Νίκο και καλές συζητήσεις να έχουμε.
Θα ήθελες να μας πεις 2-3 πραγματακια για σένα πριν σου προτείνουμε ?
Όπως για παράδειγμα, πόσο χρονών είσαι, αν παίζεις κάποιο άλλο μουσικό όργανο, τι μουσική ακούς κ.τ.λ.

1 «Μου αρέσει»

Νίκο άφησες μια ερώτηση και βάρεσες εξαφάνιση :laughing:

Με βάση τις πληροφορίες που δίνεις δεν γίνεται να σου πούμε γνώμη για το αν θα πάρεις τρίχορδο ή τετράχορδο πέρα από το γενικό: δες με τι όργανο έχουν ηχογραφηθεί τα τραγούδια που θες να παίξεις και ανάλογα κινήσου. Δεν έχει νόημα να πάρεις τρίχορδο για να περάσεις όλο τον Στράτο Διονυσίου ούτε τετράχορδο για να περάσεις τον Τσιτσάνη. Όργανο μην πάρεις φθηνό θα το μετανιώσεις, θα σε δυσκολέψει και θα σε αποθαρρύνει στα πρώτα σου βήματα. Ένα αξιοπρεπές όργανο για ξεκίνημα θα σε ανταμείψει. Κι αν αργότερα θες να το δώσεις για να πάρεις κάτι καλύτερο θα το κάνεις με την συνείδηση σου ήσυχη. Εδώ μέσα υπάρχουν πολλά νήματα που αναφέρονται οι οργανοποιοί που φτιάχνουν σωστά όργανα για ξεκίνημα. Υπάρχουν και οργανοποιοί βέβαια που έχουν μόνο από κάποια ποιότητα κι επάνω. Μια καλή επιλογή είναι να περιμένεις και να παρακολουθείς τις αγγελίες σε όλες τις πλατφόρμες και με τον δάσκαλο σου μαζί να δείτε μεταχειρισμένα όργανα. Συνήθως πωλούνται πιο φθηνά απ’οτι όταν είναι καινούρια και είναι όργανα υπό φυσιολογικές συνθήκες χωρίς εκπλήξεις. Ότι βλέπεις αυτό είναι. Ενώ το φρέσκο όργανο έχει δρόμο μπροστά του μέχρι να δείξει. Καλή επιλογή εύχομαι και για εμένα καλύτερα να πάρεις ένα καλό και πιο ακριβό ίσως όργανο ένα εξάμηνο πιο μετά παρά ένα φθηνό σήμερα.

2 «Μου αρέσει»