Με τα μάτια δε φαίνεται τίποτε γιατί πρέπει να έχει μαύρους μπερντέδες αντί για τάστα. Αλλά οι καμπάνες ρε-μι ακούγονται ήδη από το ταξίμι, στην πρώτη θέση βάζει και τον αντίχειρα για να παίξει μι πάνω στη χορδή ρε (0:18), αλλά στα ψηλά παίζει ρε και μι ανοιχτές. Στις ψηλές κάνει ένα κόλπο που παίζει μελωδία ρε αλλά κάτι κάνει να μην ακουστεί μι από τη μεσαία χορδή και να ακουστεί και η μπουργάνα ρε π.χ. 0:24. Και το καντίνι είναι ρε, το καταλαβαίνεις όταν κατεβαίνει πίσω στην πρώτη θέση 0:30 και πλέον παίζει μπουργάνα μι αλλά και καμιά ανοιχτή στο καντίνι. Αυτά χωρίς να είμαι μπουζουξής ή έμπειρος με τα ντουζένια οπότε αν λέω βλακείες διορθώστε με.
1 «Μου αρέσει»
Μπράβο ρε φίλε! Έτσι, να διαδίδεται ο σκοπός!
1 «Μου αρέσει»
Ρε Μι Ρε στο μπουζουκι ειναι η διαταξη του Καραπιπερη οπως ειπες ο Νικος και ετσι ακουγεται κουρδισμενος, τωρα στο δυγκεκριμενο κανει κατι αλχημειες, επειδη ισως εχει αλλιως τι χορδες ο μαγκας με το ταμπουροειδες. Το κουρδισμα που παει πιο πολυ ειναι σιγουρα το καραντουζενι στο κομματι. Αλλα το ρεμιρε ειναι πολυ ωραιο για ουσακ και τετοια. Και με καλυτερες τασεις στις χορδες για μπουζουκι. Τα πιο πολλα ντουζενια ειναι για την ταση των μπαγλαμαδων ταμαμ, στο μπουζουκι σε πολλα λασκαρουν λιγο στον ηχο πιστευω.
Και τα μορια ακουγονται πολυ ωραια στο τραγουδι!
1 «Μου αρέσει»