Το ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ παρουσιάζει το ΧΑΡΗ ΑΡΩΝΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ[/b]

“Το ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ παρουσιάζει το ΧΑΡΗ ΑΡΩΝΗ”

Την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008 στις 22:00 το βράδυ, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Λ. Συγγρού 145) παρουσιάζει επίσημα στο Αθηναϊκό κοινό το νέο τραγουδοποιό Χάρη Αρώνη και την 7μελή μπάντα του, τους ΕΝΑΕΡΙΤΕΣ. Πρόκειται για την επίσημη παρουσίαση του 1ου CD-album του που έχει τίτλο “Της αγάπης μανιφέστο”, το οποίο θα έχει ήδη κυκλοφορήσει από τη νέα δισκογραφική εταιρεία “RPN Music”, περιέχοντας 13 τραγούδια (όλα σε μουσική και στίχους δικούς του), που με κέντρο το έντεχνο τραγούδι, κινούνται σε όλες του τις παραλλαγές (από έντεχνο ποπ/ροκ έως και έντεχνο λαϊκό).

Στη βραδιά αυτή θα προβληθούν για πρώτη φορά video-clip του καλλιτέχνη, ενώ εκτός από τα δικά του τραγούδια, ο Χάρης Αρώνης θα τραγουδήσει και πολλές διασκευές σπουδαίων και αγαπημένων τραγουδιών, σ’ ένα 3ωρο πρόγραμμα δομημένο σε 2 μέρη.

Στο 1ο μέρος, guest θα είναι ο Νίκος Μαϊντάς (πρώην μέλος των Magic de Spell, που ακολουθεί πια solo πορεία), ενώ στο 2ο μέρος θα τον συνοδεύει ο κορυφαίος Έλληνας βιρτουόζος του μπουζουκιού, Μανώλης Καραντίνης. Η βραδιά θα κλείσει (όπως πάντα συνηθίζει ο Χάρης) με μουσική του αείμνηστου Γιώργου Ζαμπέτα, ο οποίος καθώς ήταν στενός φίλος της οικογένειας του τραγουδοποιού, αποτελεί πάντα σημαντικό κομμάτι στην καρδιά του.