Τακτική συνάντηση - Σεπτέμβρης 2019 (Σάββατο 28/9)

Είμαι καθοδόν…

2 Likes

Χάρηκα πολύ για την πρώτη μου προσέλευση, ήταν όλα υπέροχα και η παρέα κυρίως.
Για μένα μεγάλη εμπειρία, πρώτη φορά έπαιζα μπροστά σε τόσα άτομα.

5 Likes

χαμός… κόσμος καινούριος και παλιός, πολλή όρεξη, και παρά τα θέματα που προκύψανε περάσαμε ωραία!

7 Likes

Παιδιά ήταν πάρα πολύ ωραίο και με πολύ μεγάλη συμμετοχή. Δυστυχώς έπρεπε να φύγω νωρίς, στην επόμενη θα κάτσω παραπάνω!

Όσον αφορά το μαγαζί, είχε καλό φαγητό και προσιτές τιμές. Ο χώρος μονάχα ήταν λίγο ιδιόρυθμος, με την εννοια ότι ήταν νομιζω κάπως στριμωγμένα τα τραπέζια. Κατά τα άλλα πολύ θετική εντύπωση και μια ακόμα όμορφη συνάντηση. Άντε και τον επόμενο μήνα…!

3 Likes

Καλησπέρα. Ήταν πολύ ωραία, με χάλασε λίγο ότι ήμασταν πλάτη ο ένας στον άλλον, αλλά τι να κάνουμε, ο χώρος ήταν μικρός.
Τουλάχιστον γνωριστήκαμε και από κοντά!
Είχα καιρό να παίξω και το ευχαριστήθηκα! :slight_smile:

4 Likes

Σπύρο εμείς οι δύο είμαστε πλάτη με πλάτη? Φόραγες το κόκκινο? μπορντώ? Σάπιο μήλο μπλουζάκι?:grin:

3 Likes

LOL, ναι αυτό το σάπιο Λουκά :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

3 Likes

Καλησπέρα και από μένα,περάσαμε ωραια και επιτέλους μπόρεσα να έρθω να γνωριστούμε και εγώ, ευχαριστώ πολύ τον φίλο Νίκο liga rosa για την φιλοξενία, την επόμενη φορά με το τριχορδακι μου!!! Καλή αντάμωση πάλι.

2 Likes

Εγώ πάντως στο τραπεζάκι που έκατσα πέρασα πολύ ωραία και ας μην τα ήξερα τα παιδιά κάναμε καλή παρέα και όλοι εξαιρετικοί οργανοπαίχτες!
Έτυχε να δουλεύω σήμερα και αποχώρησα και εγώ νωρίς αλλά την επόμενη φορά θα μεριμνήσω ρεπό την επόμενη.

5 Likes

Χάρηκα πολύ που είδα αυτή τη φορά τον Κώστα τον Pliak, τον Χρήστο που έπαιξε και την κατάρα της μάγισσας, τον Γιώργο που έφερε και μια πολύ όμορφη κιθάρα δικής του κατασκευής, και βέβαια τον Θανάση μετά συζύγου, που μας είχανε λείψει τελευταία από τις μαζώξεις. Ευχάριστη έκπληξη για μένα ήταν και ο Γιώργος ο after, που δεν μάσησε πουθενά.
Το χαρακτηριστικό αυτής της μάζωξης για μένα ήταν το εξής: Ο γείτονας που είχε καθίσει στο μαγαζί, και μόλις είδε τι γινόταν, πήγε και έφερε το μπαγλαμαδάκι του για να παίξει μαζί μας. Στην αρχή καθόταν και έπαιζε απ’ έξω και αργότερα ήρθε μέσα μαζί μας.
Και να κάνω και μια καταγγελία εδώ μια και μου δίνεται η ευκαιρία.
Ο Νίκος ο Πολίτης τραγούδησε τραγούδι του 1957!!! και μάλιστα πρώτη εκτέλεση Καζαντζίδη. Το “ψιλοβρέχει”.
Βέβαια, μετά το ατόπημα αυτό, επέστρεψε στα γνωστά μονοπάτια με τραγούδια του 11ου, 12ου, αιώνος, που βέβαια αρεσκόμαστε και οι υπόλοιποι.:grin::joy::rofl:

7 Likes

Αλλά αυτά δεν είναι τίποτα, μπρος στα προϊστορικά που μαθαίνω τώρα και θα σας τα παρουσιάσω εν καιρώ. Το πρόβλημά τους είναι μόνο ότι συνοδεύονται δια ροπάλου, αφού δεν είχαν εφευρεθεί ακόμα πανδουρίδες και Τρίχορδον…

7 Likes

είναι τα λεγόμενα ρεμπέτικα “απαγορευμένα δια ροπάλου”;

6 Likes

Ε βέβαια! Μάλιστα, ο Μεταξάς των Σπηλαίων προκήρυξε διαγωνισμό για τον εξευγενισμό τους και έτσι εφευρέθηκε το Τρίχορδον, κάποιες χιλιετίες αργότερα.

(και άλλες δυό χιλιετίες μετά, ήρθε και ο Τσιτσάνης. Μητσάκης και Καζαντζίδης ακολούθησαν πάραυτα, μόλις δύο δεκαετίες μετά)

6 Likes

Άλλη μία εξαιρετική μάζωξη, με πολύ κέφι και το όμορφο-ζεστό κλίμα που μας χαρακτηρίζει ως παρέα.
Σημαντικό χαρακτηριστικό της χθεσινής μάζωξης ήταν τα αρκετά καινούργια πρόσωπα όπως ο @AfterGR, ο @Lambros.L, o @Nikola, ο @SpirosB (αν ξεχνάω κάποιον διορθώστε με!). Επιπλέον, ήταν μεγάλη χαρά να δούμε μέλη που είχαμε καιρό να ανταμώσουμε.

Η παρέα μας λοιπόν, μήνα με τον μήνα, μεγαλώνει. Είναι πάντα πολύ όμορφο να γνωρίζεις ανθρώπους που έχουν το ίδιο πάθος με σένα, που αγαπάνε την ίδια μουσική.

Παρακάτω είναι και ένα (σύντομο) βιντεάκι - προσπάθεια να μεταδώσω, σε όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν, το κλίμα της βραδιάς. Σίγουρα είναι άλλο να το ζεις και άλλο να το βλέπεις, οπότε περιμένουμε στην επόμενη μάζωξη να είμαστε ακόμη περισσότεροι! Εγώ πέρασα καταπληκτικά και ανυπομονώ να μαζευτούμε ξανά! :smiley:

Και μερικές φωτογραφίες…

11 Likes

Ποιο μαγκαλάκι, ρε παιδιά; Σφύριζε, έξω, ο βοριάς; Ήταν κρύο χθες το βράδυ κι έπεφτε βροχή;

Δεν κατάφερα να 'ρθω χθες. Ελπίζω στην επόμενη. Με κράνος όμως γιατί ο Ν. Πολίτης θα είναι με ρόπαλο.

5 Likes

κρίμα ρε γιάννη… στην επόμενη σου δίνω το δικό μου κράνος αν θέλεις.
δεν έβρεξε, δεν παίξαμε αρκετό μητσάκη. αυτό έχει διπλή ανάγνωση:
πρώτον, όταν παίζεις μητσάκη κράτα και μια ομπρέλλα γιατί μιλάει συνέχεια για βροχή (σαν τον χορό της βροχής δηλαδή). δεύτερον, όταν βρέχει, οι μουσικοί ως σκύλοι του παβλόφ αρχίζουν και παίζουν τα άπαντα μητσάκη ως φόρο τιμής στην βροχή.
αν συνδυαστούν αυτές οι δύο περιπτώσεις δημιουργείται φαύλος κύκλος, με αποτέλεσμα να καταλήγουν πανηγυρικά στην πλημμύρα του μάρκου.

5 Likes

Προσοχή όμως, η βροχή του πάντα είναι ψιλή. Μέχρι που συχνά να μη χρειάζεται και ομπρέλα…

8 Likes

Ναι αλλά αν σε καμία νερολακουβα κρύβεται κανένα χαμένο κομπολογακι και το πατήσεις, θα δεις την συννεφιά ανάσκελα

4 Likes

Το κομπολογάκι δεν το έχει βρει?
Πάντα ψιλή βροχή, γιατί ο μάγκας φοράει γυαλισμένο σκαρπίνι και δεν κάνει να το λερώσει και ως γνωστόν ο σωστός μάγκας αποφεύγει τις λακκούβες. Είναι κρίμα το πατούμενο.

3 Likes