Τακτική συνάντηση - Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, ανεβαίνει ψηλά στις προτιμήσεις των μελών και το μεσημέρι της Κυριακής. Για να δούμε…

1 «Μου αρέσει»

ναι, ωραίο είναι. βολεύει αρκετούς, και υπάρχει άπλετος χρόνος για ζέσταμα και γλέντι.

3 «Μου αρέσει»

25 ψηφοφόροι μέχρι στιγμής για την μάζωξή μας! Από τότε που ξεκινήσαμε τις ψηφοφορίες, είναι η φορά που έχουμε τις περισσότερες ψήφους.

4 μέρες έμειναν μέχρι να κλείσει η ψηφοφορία! Όσοι ψηφίσατε ήδη, προσκαλέστε και τους φίλους σας να ψηφίσουν… Όσοι δεν ψηφίσατε… ΨΗΦΙΣΤΕ :slight_smile:

Παίζει σκληρό ντέρμπυ η Κυριακή με την Παρασκευή… Άντε να δούμε τι θα βγει :wink:

Πραγματικά ανυπομονώ… Έχω την αίσθηση ότι θα είναι μια από τις καλύτερες μαζώξεις!

4 «Μου αρέσει»

Χρήστο έχω ήδη ρίξει μία ψήφο για την Πέμπτη 2/1 μα το σύστημα δεν με αφήνει να δώσω και άλλη επιλογή. Θα ήθελα να ρίξω και μί αψήφο στην Παρασκευή 3/1. Γίνεται;

Μπορείς να πατήσεις το κουμπί “Show vote” κάτω από την ψηφοφορία και να αλλάξεις την ψήφο σου! :slight_smile:

1 «Μου αρέσει»

Έμειναν μόνο 9 ώρες για να ψηφίσετε την ημέρα της επόμενης μάζωξης! :smiley:

Ήδη έχουν ψηφίσει 30 άτομα, αριθμός ρεκόρ! Αν δεν έχετε έρθει ποτέ σε μάζωξη, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι συμβαίνει στις μαζώξεις από εδώ:

1. Από την μάζωξη του προηγούμενου Σεπτέμβρη

2. Από την μάζωξη του προηγούμενου Ιουνίου

3. Από την μάζωξη του προηγούμενου Φλεβάρη

Και γενικά μπορείτε να δείτε και παλαιότερες μαζώξεις μας από το 2019 μέχρι και το 2000 (!) ψάχνοντας στην κατηγορία "μαζώξεις".

Προφανώς, αν δεν προλάβετε να ψηφίσετε, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για την ημέρα της μάζωξης :wink:

3 «Μου αρέσει»

Η ψηφοφορία έκλεισε και έχουμε αποτέλεσμα! :smiley:

:loudspeaker: Η επόμενη μάζωξη του Ρεμπέτικου Φόρουμ θα γίνει την Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020.

:round_pushpin: Χώρος/Μαγαζί

Σύντομα θα αποφασίσουμε και το μαγαζί που θα γίνει η μάζωξη. Δεχόμαστε προτάσεις για τον χώρο/μαγαζί. Οι μόνοι περιοριστικοί παράγοντες είναι:

  • να μην παίζει κάποιο σχήμα στο μαγαζί εκείνη την ημέρα
  • να έχει αρκετό χώρο το μαγαζί για να χωρέσουμε όλοι. (Δεδομένου της συμμετοχής στην ψηφοφορία, περιμένουμε μεγάλο αριθμό συμμετοχών).

UPDATE: Το μαγαζί της μάζωξης θα είναι το “Κουτούκι” (πρώην Καλοζύμη) Υψηλάντου 5, στο Χαλάνδρι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

:memo: Δηλώσεις συμμετοχής

Μπορείτε να αρχίσετε να στέλνετε δηλώσεις συμμετοχής με προσωπικό μήνυμα σε εμένα (@chrispanag).

Επειδή μάλλον θα είμαστε πολλοί, καλό είναι να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα περίπου τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετάσχουμε στην μάζωξη.

Η τελική προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής θα ανακοινωθεί μόλις ανακοινωθεί και το μαγαζί που θα γίνει η μάζωξη.

UPDATE: Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι η 1/1/2020 (πρωτοχρονιά).

:question: Τι γίνεται στην μάζωξη;

Αν δεν έχεις έρθει ξανά σε κάποια μάζωξη του φόρουμ, μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το τι γίνεται στις μαζώξεις μας διαβάζοντας το παραπάνω μήνυμα.

UPDATE: Στην μάζωξη αυτή θα κόψουμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του φόρουμ μας, η οποία θα είναι προσφορά του μέλους μας, Μάριου Μούντριχα.


Θα το πω άλλη μία φορά… έχω ενθουσιαστεί με την ήδη πολύ μεγάλη συμμετοχή στις ψηφοφορίες και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια από τις καλύτερες μαζώξεις των τελευταίων χρόνων. Ανυπομονώ! :smiley:

1 «Μου αρέσει»

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα το μαγαζί, σωστά;

Κλίνουμε προς το μαζί που πρότεινε ο @AfterGR εδώ: Πρόταση κέντρου για μαζώξεις.

Έχει ήδη γίνει μια πρώτη επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη και το μαγαζί είναι διαθέσιμο για την ημέρα της μάζωξης. Οπότε αν δεν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση, αύριο λέω να οριστικοποιηθεί :slight_smile:

Χρήστο μέχρι πότε είναι να δηλώσουμε συμμετοχή; ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους!

Το μαγαζί που θα γίνει η μάζωξη είναι το “Κουτούκι” (πρώην Καλοζύμη) Υψηλάντου 5, στο Χαλάνδρι.

:memo: Δηλώσεις συμμετοχής με προσωπικό μήνυμα σε εμένα (@chrispanag) μέχρι και την Πρωτοχρονιά (Τετάρτη 1/1/2020)
:clock9: Εκείνη την ημέρα (3/1) θα ξεκινήσουμε να μαζευόμαστε στο μαγαζί γύρω στις 21:00.

:exclamation: Σημαντικό!
Επειδή υπολογίζουμε να είμαστε πολλά άτομα, καλό θα ήταν να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή (μέχρι την Πρωτοχρονιά) ώστε να κλείσουμε τις απαιτούμενες θέσεις στο μαγαζί, για να σιγουρευτούμε ότι θα χωρέσουμε όλοι. Αν έρθουν και φίλοι μαζί σας, πείτε μας περίπου πόσα άτομα θα έχετε στην παρέα σας :slight_smile:

4 «Μου αρέσει»

Η σελίδα του μαγαζιού της μάζωξης, “Το Κουτούκι” (Πρώην Καλοζύμη), στο Facebook:

https://www.facebook.com/Το-Κουτούκι-205490596291763

image

1 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα σε όλους!

Μέχρι στιγμής για την μάζωξή μας, έχουμε 46 συμμετοχές! :smiley:

Θυμίζω σε όλους, ότι για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας (και πρακτικά θέση να κάτσετε στο μαγαζί) πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και την Πρωτοχρονιά (Τετάρτη 1η Γενάρη). Οπότε έχετε μόνο 2 μέρες και κάτι ακόμη :wink:

Στην μάζωξη, θα κόψουμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του φόρουμ, η οποία, θα είναι ευγενική προσφορά του μέλους του φόρουμ, Μάριου Μούντριχα (@marios_mountrixas). Τον ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

3 «Μου αρέσει»

ευχαριστούμε πολύ τον μάριο!
καλή αντάμωση!

1 «Μου αρέσει»

Μάριε ευχαριστούμε! Για το φλουρί τι έχουμε κανονίσει? Το λέω γιατί είδα μια Παναγή κιθάρα και μου πέφτει λίγο ακριβή. Για κανονίστε. :smile: :smile: :smile:

3 «Μου αρέσει»

Κάτι έχει κανονιστεί, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο ακόμη… :joy:

3 «Μου αρέσει»

Θα δυσκολευτω να τη βάλω μέσα στην βασιλόπιτα, θες κάτι σε ukulele που χωράει;

4 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Θυμίζω ότι όσοι δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή έχετε μερικές ώρες ακόμη να δηλώσετε :wink:

Με το καλό να ανταμώσουμε στην μάζωξη…

1 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα σε όλους και πάλι!

Έχουμε συνολικά 72 συμμετοχές, από 26 διαφορετικά μέλη της παρέας μας!

Θυμίζω μερικές λεπτομέρειες για την αυριανή μάζωξη:

:round_pushpin: Το μαγαζί λέγεται “Το Κουτούκι” (Πρώην Καλοζύμη) και βρίσκεται στην διεύθυνση Υψηλάντου 5, Χαλάνδρι (χάρτης, σελίδα στο Facebook)

:clock9: Θα ξεκινήσουμε να μαζευόμαστε στις 21:00. Καλό είναι να μαζευτούμε από νωρίς, έτσι ώστε να παραγγείλουμε και νωρίς, για να ξεκινήσουμε να παίζουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα (αφού κόψουμε και την βασιλόπιτα).

:memo: Για έκτακτες συμμετοχές, παρακαλώ πολύ να μου στείλετε ένα μήνυμα νωρίτερα, για να σας ενημερώσω για τυχόν διαθεσιμότητα γιατί έχουμε υπολογίσει συγκεκριμένες θέσεις στο μαγαζί αλλά και στο μέγεθος της βασιλόπιτας (:sweat_smile:). Επίσης, όσοι μου έχετε στείλει κάποιες συμμετοχές που δεν είναι 100% σίγουρες, θα μας διευκολύνετε πολύ αν μου τις επιβεβαιώσετε σήμερα, ώστε να ξέρουμε ακριβώς τον αριθμό τον ατόμων.

Μερικές ακόμη οδηγίες για αύριο:

  • Έχουμε κλείσει ένα μεγάλο μέρος του μαγαζιού, και εκτός από κάποιες συγκεκριμένες (μεγάλες) παρέες που θα έχουν δικό τους ξεχωριστό τραπέζι, ο καθένας θα κάθεται όπου θελήσει. Όταν έρθει η ώρα να παίξουμε, θα αναδιαταχθούμε όπως μας βολεύει :slight_smile:
  • Αν και το μαγαζί είναι προετοιμασμένο για εμάς, επειδή θα είμαστε πολλά άτομα που πιθανόν να έρθουμε και όλοι μαζί ξαφνικά, ας δείξουμε μια κατανόηση με τυχόν καθυστερήσεις στις παραγγελίες μας (ειδικά στα της ώρας) γιατί είναι λογικό να υπερφορτωθεί η κουζίνα.
  • Μην ξεχάσετε τα όργανά σας! :wink: Ειδικά όσοι έρχεστε πρώτη φορά σε μάζωξη, μην διστάσετε να φέρετε την κιθάρα σας, το μπουζούκι σας κτλ. Στατιστικά, όσοι ήρθαν σε μάζωξη “αν-οργάνοτοι”, το μετάνιωσαν αργότερα!

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία/απορία/προβληματισμό, μην διστάσετε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα εδώ στο φόρουμ (@chrispanag). Ακόμα και την ώρα της μάζωξης, θα κοιτάω τα μηνύματά μου ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Με το καλό να ανταμώσουμε στην μάζωξη! :smiley:

7 «Μου αρέσει»

Σας ζηλεύω. Καλή επιτυχία στη μάζωξη. Ελπίζω να περάσετε όμορφα και περιμένουμε ηχητικά ντοκουμέντα. Ελπίζω επίσης κάποια στιγμή να γίνει παρόμοια μάζωξη και στη Θεσσαλονίκη.

1 «Μου αρέσει»