Nίκο, δες και το #45 του Μυστακίδη όπου υπάρχει η συγκεκριμένη διαφημιστική αφίσα.
Το λίνκ αυτό μου βγάζει κάτι απ’ το γιουτιούμπ, άσχετο με το μέγαρο. Τέλος πάντων, ας μας διαφωτίσουν όσοι ήταν εκεί…
Στην αφίσα τα ονόματα των παιδιών δεν υπήρχαν. Μην με ρωτήσετε γιατι. Δεν έχω ιδέα.
Σαφώς και έχω ευθύνη γι αυτο, αλλα μιας και ήταν παραγωγή του μεγάρου δεν μπορούσα να επεμβω στον τροπο που διάλεξαν να διαφημίσουν την συναυλία.
— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 21:28 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 21:26 —
Να προσθέσω πως σε όλα τα αλλα (δελτία τύπου,εφημερίδες,συνέντευξη τύπου κτλ)τα παιδιά ήταν μέσα.
To ποιος είσαι το ξέρουμε όλοι μας και πάνω από όλα τα παιδιά. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στο μέγαρο. Σε τετοιες εκδηλώσεις οι στραβές πάντα γίνονται, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Πολλά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλους σας γι’αυτήν την συναυλία!!!
Δυστυχώς Διόνυσε για την συγκεκριμένη συναυλία Κουράστηκα να δέχομαι κριτική για ότι Μπορείς να φανταστείς Εκτός απ την ίδια την συναυλία.
μακαρι Μητσο τα θετικα να ειναι συντριπτικα περισσοτερα απο τα αρνητικα. εγω κραταω μονο το θετικο κομματι, τα υπολοιπα μου ειναι αδιαφορα.
Μήτσο, θεώρησα πως έπρεπε να το αναφέρω γιατί το συγκεκριμένο γεγονός έγινε αιτία κουτσομπολιού --μεταξύ “παραγόντων”-- το οποίο απεχθάνομαι. Καλό είναι να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους.
Και για τις δύο συναυλίες που έκανες θεωρώ ότι η προσφορά σου είναι ΜΕΓΙΣΤΗ και τα κεφαλαία δεν είναι τυχαία.
Αλκη στο χωριό μου λένε μια παροιμία. “της κοντής ψ…ης οι τρίχες της φταίνε”.
Είναι πολυ εύκολο να κάθεσαι μακρυά και να κάνεις κριτική σ αυτά που συμβαίνουν χωρίς εσυ πότε να συμμετέχεις σε οτιδήποτε. Ξέρω ποιοι είναι και τι λένε για μένα. Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ με την λάσπη που πετάνε.
Έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω κάτι στο φόρουμ, αλλά επειδή ήμουν από αυτούς που παρακολουθήσαν την παράσταση πέρυσι στο Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, θέλω να πω δυο τρία πράγματα.
Όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν αυτή την παράσταση νομίζω ότι μπορούν να καταλάβουν και το ποια ήταν η αξία της, αλλά και το πως όλοι οι συντελεστές βοήθησαν ώστε να μπορέσει να την παρακολουθήσει ένας ευρύτερος κόσμος και είχε πολλά να προσφέρει στην προσπάθεια για ανάδειξη του συγκεκριμένου είδους μουσικής.
Εγώ εντυπωσιάστηκα και από τον Νταλάρα, τον οποίο λόγω της κοινωνικής του στάσης και ζωής τον είχα απορρίψει. Όμως, μην ξεχνάμε ότι στο ρεμπέτικο έχει μεγάλη προσφορά τη δεκαετία του '70 (και όχι μόνο) και γενικά σε περιόδους όπου πρόσβαση σε πρώτες εκτελέσεις είχαν μόνο συλλέκτες. Όπως και μουσικά ο άνθρωπος είναι μεγάλος, ότι σχόλιο κι αν έχουμε να κάνουμε για τον ίδιο.
Εντυπωσιάστηκα, γιατί μπόρεσα να δω μαζί έστω και σε συνθήκες αποστείρωσης (έτσι θεωρώ το Μέγαρο, καθότι δεν μπορείς να πιεις ένα ποτήρι, δεν έχεις ελευθερία κινήσεων, αλλά το κρίνω εκ των υστέρων σωστή επιλογή για άλλους λόγους) 4 ανθρώπους μαζί, που τους έχω πολύ ψηλά, και όσες φορές τους έχω ακούσει και τους ακούω (σε διαφορετικές συνθέσεις) το ευχαριστιέμαι και αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός. Εννοώ τους Μυστακίδη, Μαστέλλο, Σκούτα, Μηταράκη
Για το πρόγραμμα της παράστασης, ήταν το τρίτο που με εντυπωσίασε. Εμένα μου έδωσε τροφή να μελετήσω διάφορα πράγματα πάνω στα οποία συνεχίζω να ανακαλύπτω καινούρια θέματα. Βέβαια, αν και μου άρεσε πάρα πολύ η επιλογή των κομματιών, μόλις είδα την αφίσα το φανταζόμουν διαφορετικό. Πιο πολύ προς Δούσια, Κατσαρό, Μπέζο και γενικά πριν την κατεξοχήν εποχή του μπουζουκιού. Αλλά η διαφοροποίηση με εξέπληξε θετικά.
Καλή συνέχεια στα παιδιά, να το επαναλάβουν, να το εμπλουτίσουν και προτείνω σε όλους εμάς, να ανοίξουμε λίγο τον τρόπο σκέψης μας, για να μπορούμε να ευχαριστηθούμε καλύτερα κάποια πράγματα.
Μπράβο ρε Μήτσο ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΑΙΞΙΜΑΤΑ!!! ήμουν εκεί (Στη Θεσσαλονίκη) και το απόλαυσα με την ψυχή μου!!!