Συναυλία: Δρόμος στις 11 Ιουλίου

Οι “Δρόμος” συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Υμηττού, παίζοντας στις 11 Ιουλίου στις 9:00μμ. Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη.

Οδός Ιονίων Νήσων και Καραολή Δημητρίου (είσοδος 3ου Γυμνασίου-Λυκείου Υμηττού).

Συμπληρωματικές πληροφορίες: τηλ: 213-2037819 www.festival-ymittou.gr

ΥΓ: Κρίμα να συμπίπει με τη συναυλία στη Σπάρτη, μιας κι είναι τόσα λίγα τα καλά λαικά δρώμενα φέτος το καλοκαίρι…

Σήμερα οι ΔΡΟΜΟΣ θα παίξουν στο Πάρκο Καπάψ στην Αθήνα!! Οδός: Tριφυλλίας και Λάμψα στην περιοχή του Γηροκομείου Αθηνών.! Ώρα 10.00!:slight_smile:

:Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία (για τους άτυχους που δεν μπορούμε να πάμε) να ακούσουμε ζωντανά την συναυλία από την ΕΡΑ2!!:088: Από το ράδιο και από εδώ: http://www.deytero.gr/

Καλημέρα σ’ όλους. Κατ’ αρχάς, ευχαριστώ τον Ισαάκ για την αρχική καταχώρηση “ΔΡΟΜΟΣ” κ.λ.π., που μου έδωσε την ευκαιρία να τους απολαύσω χτες το βράδυ, με την παρέα ενός φίλου μου και τα κορίτσια μας (τις γυναίκες μας βρε πονηροί).( Ο φίλος είναι φαν του ρεμπέτικου. Στα νιάτα του υπήρξε μαθητής του Καλφόπουλου άσχετα αν δεν τα πήρε τα γράματα. Από αυτόν έχω ιδιόχειρες σημειώσεις του Καλφόπουλου για διάφορα τραγούδια π.χ.Ότι κι αν πω δεν σε ξεχνώ, Κοκκινια, Κάθε βράδυ θα σε περιμένω. Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά κ.α.). Ηταν όλοι τους υπέροχοι - κατα τη γνωστή πλέον ρήση - με τον ΓΡΗΓΌΡΗ να δίνει ρέστα αλλά εμένα με έκλεψε ο Νώε Ζαφειρίδης που είπε το τραγούδι μου. ( Τα νιάτα τα μπερμπάντικα, αν μου επιτρέπετε )
Παρ’ όλο που ο χώρος δεν ήταν ότι καλύτερο (επιεικώς) και με κακή διαμόρφωση, είχε ένα καλό χαρακτηριστικό. Έμοιαζε με εξώστη από όπου οι ακροατές - θεατές έβλεπαν την εξέδρα των μουσικών και στο βάθος Υμητό και οι μουσικοί έβλεπαν την Ακρόπολη στην απέναντι κατεύθυνση. Προσωπικά επικεντρώθηκα στο “ακούω” και το απόλαυσα. Και πάλι ευχαριστώ γείτωνα.- :):109::127:
Δεν βρήκα εικωνίδιο “πίνω κράσο” αντίστοιχο του “πίνω μπίρες”, γιατι για κράσο πήγαμε μετά.-

Ελπίζω να ανέβει κανα βιντεάκι! Πάντως και από το ράδιο ήταν λες και βρισκόσουνα εκεί. Δώσανε ρέστα πάλι!!!:109:

Καλέ μου γείτωνα, Αργυρούπολη-Ελληνικό, KwstaP, αν περιμένεις από μενα video μάλον θα σε απογοητεύσω γιατι δεν τα πάω καλά με την συγχρονη τεχνολογία αλλά και δεν πήγα προετοιμασμένος. Έχω όμως την εντύπωση πως κάποιος ή και κάποιοι βιντεοσκοπούσαν. Εύχομε να εκπληρώσουν την ευχή σου. Με την ευκαιρία θα ήθελα να τα πούμε εκτός forum για μια ιδέα που έχω σχετικά με την ευρύτερη γειτονιά μας Νοτιανατολική Αττική. Αν το επιθυμείς αναμένω π.μ.