Σεμινάριο "Ανέστης Δελιάς - Ερμηνεία και οπτικές του έργου του" - Βαγγέλης Πετρινιώτης

Άλλο ένα ενδιαφέρον σεμινάριο από το μέλος μας @Vangelis91 Βαγγέλη Πετρνιώτη.
Αφήνω εδώ τις πληροφορίες και την ανακοίνωση όπως έχουν αναρτηθεί στο FB για όσους ενδιαφέρονται.

:red_circle:|Το Studio Fonografos, στα πλαίσια των δράσεων WEBinARTS, διοργανώνει διαδικτυακό κύκλο τεσσάρων μαθημάτων, με θέμα «Ανέστης Δελιάς - Ερμηνεία και οπτικές του έργου του», με εισηγητή τον Βαγγέλη Πετρινιώτη.

Τα μαθήματα αυτά αφορούν επιλεγμένες συνθέσεις του Ανέστη Δελιά, μέσα από τις οποίες θα παρουσιαστούν ερμηνευτικά - εκτελεστικά χαρακτηριστικά στο τρίχορδο μπουζούκι. Τα τραγούδια θα στέλνονται σε βίντεο και παρτιτούρα πριν το αντίστοιχο μάθημα για καλύτερη προετοιμασία των συμμετεχόντων. Επιπλέον, θα γίνει κριτική ανάλυση του έργου του, σχετικά με την τροπικότητα, τη συνοδεία, τις «θέσεις» στην ταστιέρα και το μουσικό «ύφος». Τέλος, θα γίνει αναφορά σε ασκησιολόγιο που μπορεί να προκύψει από συγκεκριμένα μουσικά θέματα, καθώς και η χρήση αυτών σε αυτοσχεδιασμό.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν τις Κυριακές 9,16,23,30 Ιανουαρίου 20:00 - 21:00 , με εναλλακτική επιλογή, σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί αυτές τις ημέρες, τις αντίστοιχες Τρίτες την ίδια ώρα. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας zoom, ενώ μετά τη λήξη του κύκλου θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

:pushpin:Πληροφορίες:

Διάρκεια: 4 διαδικτυακά μαθήματα, τις Κυριακές 9, 16, 23 & 30 Ιανουαρίου (με εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί αυτές τις ημέρες, τις αντίστοιχες Τρίτες την ίδια ώρα).

Κόστος: 60€

Ο διαδικτυακός κύκλος τεσσάρων μαθημάτων θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Δήλωση συμμετοχής: https://forms.gle/getbcdUApFD9dkT39

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής έως 08/01/2022.

:incoming_envelope:Επικοινωνία: studiofonografos@yahoo.com

3 «Μου αρέσει»