Ρεμπέτικη κομπανία SOAS

Ανανεωμένη και πολύ… γκαζωμένη, η ρεμπέτικη κομπανία του SOAS αρχίζει κύκλο συναυλιών και εμφανίσεων στο Λονδίνο και την υπόλοιπη Βρετανία, με ρεμπέτικα και σμυρναίικα τραγούδια.

Βίκη Αναστασίου - τραγούδι
Chris Christodoulou - μπουζούκι/μπαγλαμάς
Nigel Fonseca - κιθάρα
Peyman Heydarian - σαντούρι
Ed Emery - μπαγλαμάς
Πάνος Καραγιώργος - μπουζούκι/μπαγλαμάς/τραγούδι

Οι επόμενες εμφανίσεις μας είναι:

[ul]
[li]Παρασκευή 11 Ιούνη στο Κέμπριτζ. Στο μαγαζί Granta, 14 Newnham Terrace, CB3 9EX, στις 8.30.[/li][li]Τρίτη 15 Ιούνη στο Λονδίνο. Στο St. Gilles church, 81 Camberwell church street, SE5 8RB, στις 7.30.[/li][li]Δευτέρα 21 Ιούνη στο Λονδίνο. Στο Βρετανικό μουσείο, Great Russel street, WC1B 3DG, στις 6.30.[/li][/ul]

Πολύ ωραία αυτά που μας γράφεις, Πάνο! Ανέβασε και κανένα δείγμα της δουλειάς σας, που ακούω ότι είναι πολύ αξιόλογη. Στα μέρη μας, πότε θα εμφανιστείτε; Ελπίζω μετά τις καλοκαιρινές διακοπές να σας δούμε!

Η ρεμπέτικη κομπανία SOAS διοργανώνει συναυλία στο πανεπιστήμιο του SOAS στο κέντρο του Λονδίνου, στις 9 Ιούλη.

Η συναυλία θα γίνει στην αίθουσα G2, στο κεντρικό κτίριο του SOAS, Thornhaugh Street, London WC1H 0XG. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 7.30, και οι πόρτες ανοίγουν στις 7.15. Είσοδος: £6 / £4 κρατήσεις


Νίκο, μόλις έχω κάποιο υλικό βίντεο θα το ανεβάσω. Όσο για Ελλάδα, σίγουρα η κομπανία θα παίξει στο συνέδριο στην Ύδρα τον Οκτώβρη.

Το βράδυ τυ Σαββάτου 16 Οκτώβρη, θα γίνει λαϊκό γλέντι στην πλατεία της Ύδρας, στα πλαίσια του συνεδρίου για το Ρεμπέτικο, με την ρεμπέτικη κομπανία του SOAS.
Όταν έχω νεότερα θα ενημερώσω.

Μετά το αντάμωμα στην Ύδρα τον περασμένο Οκτώβρη, η ρεμπέτικη κομπανία SOAS επιστρέφει στην διεθνή μουσική σκηνή (!), με την καθιερωμένη ετήσια περιοδεία στην Κωνσταντινούπολη.
Θα δωθούν δύο συναυλίες με μεγάλο σχήμα, που περιέχει Έλληνες, Κύπριους, Άγγλους, Πέρσες και Τούρκους μουσικούς. Το ρεπερτόριό μας περιλαμβάνει παλιοελλαδίτικα μάγκικα τραγούδια, σμυρναίικα αστικά και παραδοσιακά, ρεμπέτικα και αστικά Κρητικά και Κυπραίικα τραγούδια.

* Σάββατο 16/4 στις 20.00, Ertho Theatre, Lalaşahin Sokak No 40, Feriköy, Istanbul.
* Δευτέρα 18/4 στις 20.30, Oyun Atölyesi, Dr. Esat Isik Cad. No 3 Moda Kadiköy, Istanbul.

Το Φόρουμ εκπροσωπείται στην σύνθεση του σχήματος από πανάξιο και ετοιμοπόλεμο μπουζουκοκλιμάκιο.

και με λαουτοϋποδιαίρεση!
και, ελπίζω, με μπουλγαροϋποδιαίρεση!

Καλώς να έρθετε! Size bekliyoruz!!!

Φωτογραφικό δείγμα από την συναυλία στην Κωνσταντινούπολη στις 18 Απρίλη, στην μουσική σκηνή Oyun Atölyesi, όπου η ρεμπέτικη κομπανία SOAS εμφανιζόταν μαζί με το εκπληκτικό σχήμα των Muamer Ketencoglu και Ali Fuat Aydin.

Στην τρίτη φωτογραφία εμφανίζονται, από τα αριστερά: Cenk Gurai (baglama saz), Ali Fuat Aydin (baglama saz), ας με συγχωρέσει ο εξαιρετικός μπαγλαματζής που δεν θυμάμαι το όνομά του, Meg Rosaleen Hamilton (βιολί), Peyman Heydarian (Πέρσικο σαντούρι), Olcay Bayir (φωνή), Βίκυ Αναστασίου (φωνή), Ήβη Δεμερτζή (φωνή), Muamer Ketencoglu (ακορντεόν), Πάνος Καραγιώργος (μπουζούκι) και Νίκος Πολίτης (μπουζούκι).

Οι μουσικές που παίζει ο Μουαμέρ και η παρέα του είναι εξωπραγματικές. Απλά μας συνεπήραν…!
Και εις άλλα με υγεία! :085:

Ολες είναι πολύ ωραίες, αλλά ειδικά η πρώτη είναι εξαιρετική! Μουσική συνωμοτικότητα!!

Πάνο τζαμάρετε ακόμα στο Λονδίνο κάθε μήνα;

Πάνος: έχεις προσωπικό μήνυμα.