Πωλείται τζουράς με θήκη

Πωλείται τζουράς σε άριστη κατάσταση. Το όργανο ήταν κατά παραγγελία, καμία σχέση με τους τυπικούς τζουράδες του εμπορίου. Έχει κλίμακα 65 εκ. και ως εκ τούτου είναι πολύ άνετος στο χειρισμό. Το όργανο έχει παιχτεί πολύ και έχει ανοίξει όπως πρέπει η φωνή του. Ιδανικός για ρεμπέτικα, μουρμούρικα, ντουζένια, έντεχνα τύπου Θανάση Παπακωνσταντίνου, κ.ά.

Το καπάκι είναι από έλατο με πολύ ίσια και στενά νερά και έχει χωνευτή ξύλινη πεναριά. Το σκάφος είναι από παλιά μουριά που με τα χρόνια έχει πάρει ένα εξαιρετικό, βαθύ μελί χρώμα. Η ταστιέρα έχει 26 τάστα και είναι από έβενο ενώ το μανίκι είναι από φλαμούρι με την απαραίτητη κόντρα. Τα κλειδιά είναι Schaller και κρατάνε άψογα το κούρδισμα. Το όργανο έχει σεταριστεί πρόσφατα και παίζει χωρίς τασταρίσματα ή άλλα προβλήματα. Στο πίσω μέρος του καράολου υπάρχει η πυρογραφία του κατασκευαστή του οργάνου, Θανάση Νάσση (Hand Made Mastoris).

Τιμή τζουρά: 600 €

Δίνεται μαζί με σκληρή ποιοτική θήκη, επίσης σε άριστη κατάσταση, με μαλακή εσωτερική επένδυση που ταιριάζει ακριβώς στις διαστάσεις του οργάνου. Δώρο δεύτερος καβαλάρης για περισσότερες επιλογές όσον αφορά τη χροιά του οργάνου.

Τιμή θήκης: 100 €

Δεκτός κάθε έλεγχος. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με έξοδα παραλήπτη.

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα 6 λεπτά μετά την τελευταία απάντηση. Δεν επιτρέπονται πια νέες απαντήσεις.