Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σαιτ; Μερικά άρθρα τα εμφανίζει και σε μερικά βγάζει λευκή σελίδα και ‘‘Εrror’’ πάνω αριστερά. Το είχα πρωτο-παρατηρήσει πριν 5-6 μέρες αλλά τότε είχα εγώ κάποια θέματα με το ίντερνετ και νόμισα ήταν δικό μου το πρόβλημα. Σήμερα που ξαναμπήκα πάλι τα ίδια.
Ναι και εγώ το ίδιο διαπίστωσα εδώ και μέρες.
Σ’ εμένα δουλεύει κανονικά.
αυτο ανοιγει?
Χμμμ, η αρχική σελίδα δουλεύει αλλά κάποια άρθρα όντως δεν τα φορτώνει…
Σε εμένα όχι…
@liga_rosa Ναι αυτό εννοώ
Μήπως θα μπορούσαμε να βάλουμε στα σκαριά κάποιου είδους «αναβάθμιση» της Κλίκας; Τώρα πλέον, δεν χρειάζεται δυνατότητες ενσωμάτωσης καινούργιων άρθρων, είναι ένας πεπερασμένος όγκος πληροφορίας που απλά, χρειάζεται σωστή διαρρύθμιση για αποτελεσματικό «ψάξιμο».
αφου ειναι ‘‘κλικα’’ κυριε σπυρο! αμα δεν εισαι δικος τους σε πετανε απ’ οξω…
Μάλλον άστοχη η μπηχτή, έστω και υπό τον μανδύα του αστείου.
Το “Μάλλον”, γιατί;
.
Ναι ναι , και σε εμένα έχει προβλήματα . Από την στιγμή που δεν μπαίνουν καινούργια άρθρα , ας φτιαχτούν τα προβλήματα για εμας που δεν έχουμε προλάβει να διαβάσουμε ακόμα …
Παντως δεν ισχύει για όλα τα άρθρα και όλες τις κατηγορίες, σε ορισμένα ανοίγει κανονικά.
Όντως , αλλά δεν ανοίγει πολλά …
Πέραν από αυτό που προτάθηκε από το Νίκο Πολίτη στο #7 που συμφωνώ αλλά είναι ένα βήμα παραπέρα, θα μπορούσαμε σε πρώτη φάση μέσα από το φόρουμ εάν ξέρετε ποιος διαχειρίζεται την κλίκα να προτεινουμε να λυθεί απλά το πρόβλημα.
Υγ: Αυτό το λέω καθαρά στο πλαίσιο που πιθανώς γνωρίζεστε μεταξύ σας, από σαιτ και αν είναι εύκολο ή χρονοβόρο να επιλυθεί κτλ είμαι άσχετος.