Μάζωξη το Νοέμβριο

Περιμένουμε και εσένα Κώστα!

5 «Μου αρέσει»

Όλα ήταν υπέροχα!

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους @ loukasfilm και @ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος που κανόνισαν την μεταφορά μου! :bike:

Και δική μας χαρά!

Στις επόμενες λοιπόν… :wine_glass:

8 «Μου αρέσει»

Θα φτιάξω ένα βίντεο με διάφορες στιγμές μας.
Ετοιμαζόμαστε για το Δεκέμβριο… :slight_smile:

9 «Μου αρέσει»

Τον Δεκέμβριο λίγες μέρες μετά που κλείσουν τα σχολεία να κανονήσουμε!.

1 «Μου αρέσει»

Kαλημερα ,ηθελα να δωσω πολλα μπραβο για την μαζωξη την προχτεσινη που ηρθα,αργα κ για λιγο.!Πιστευω κ χωρις οργανο να πας μονο κ μονο που ακους τα παιξιματα…τα λογια …τις συζητησεις…παιρνεις πολλα εφοδια…!!..
Δυστηχως διαπιστωσα οτι θελω αρκετη προπονηση…!!..οσο αφορα την ταχυτητα…!να σημειωσω οτι εγω στα σχεδον τρια χρονια μαθητης,δεν εχω παραβρεθει σε αντιστοιχη παρεα…οποτε να πω την αληθεια …ζοριστηκα λιγο…στην σκεψη…να το βγαλω το οργανο…κ τι να παιξω…θα μπερδευτω …θα παιξω οτι ναναι κτλ…απο την αλλη μερια …δυο συνδαιτημονες ,με παρετρηναν …λεγοντας προχωρα κ θα ξεμπλοκαρεις…που κ αυτο ειναι μεγαλη υποθεση.Ειπα να τα αναφερω τα παραπανω γιατι θα υπαρχουν αρκετοι εδω μεσα με τις ιδιες σκεψεις…!!..κ παλι καλημερα!

11 «Μου αρέσει»

Κρίμα που δεν συστηθήκαμε… πάντα να παίζεις και πάντα να είμαστε ανοιχτοί σε όλους, ανεξάρτητα από το παιχτικό επίπεδο. Αυτό δεν παίζει τόσο ρόλο στην παρέα, όσο η διάθεση και η καλή καρδιά. Μακάρι να βρεις και παρέα μέσα από το φόρουμ για να παίζεις τακτικά!

6 «Μου αρέσει»

Ωχ, κατάλαβα: ήταν πάλι ο Λίγκα Ρόζα που παίζει μόνο Παούρη για να κομπλάρει τους νέους παίχτες! Μη δίνεις σημασία, το κάνει σ’ όλους. Του λέμε να το σταματήσει αλλά δεν μπορεί, δε φταίει αυτός, το πάθος του για ταχύτητα είναι ακατανίκητο…

(πλάκα κάνω)

11 «Μου αρέσει»

Ναι, είμαι ο κάγκουρας του ρεμπέτικου και τρώτε τη σκόνη μου!

6 «Μου αρέσει»

Σαν τον Μπέμπη δεν βγαίνει ο Παγούρης.

Ούτε ο Παούρης, ούτε ο μακαρίτηςο Μπέμπης έβγαινε σαν τον Λίγκα Ρόσα.

1 «Μου αρέσει»

Δύο βιντεάκια από τη συνάντησή μας:

13 «Μου αρέσει»

@Kostas_Kogios , οι μαζώξεις του φόρουμ δεν είναι καλλιστεία, όπου έρχεται ο καθένας σαν το παγώνι για να αποδείξει ότι την έχει μεγαλύτερη (την τεχνική ή την ταχύτητα). Οι μαζώξεις είναι μια ευκαιρία να περνάμε λίγο χρόνο δια ζώσης όσοι γνωριζόμαστε διαδικτυακά. Είναι -ακόμα πιο σημαντικά- μια ευκαιρία να κάνουμε καινούργιους φίλους που δίνουν πνοή στο φόρουμ αυτό.

Είμαι αρχάριος (σχεδόν 45 ετών) και η καλύτερη συμβουλή που μου χουν δώσει είναι η εξής: Ζορίσου…βγάλε το οργανο…παίξε…μπερδέψου…παίξε οτι να ναι.

Παραφράζοντας τη Marilyn Monroe: Είναι προτιμότερο να ζητάς συγχώρεση, παρά άδεια. Έμπαινε λοιπόν!

11 «Μου αρέσει»

Ωμορφα κ ωραια αυτα που ειπες…να εισαι καλα!!

2 «Μου αρέσει»