Μάζωξη το Νοέμβριο

Οπότε, κλείνουμε οριστικά, φαντάζομαι. Νωρίς, έ;

2 «Μου αρέσει»

Ελάτε καμιά φορά και από Μυτιλήνη για 1 μέρα να κάτσουμε να παίξουμε όσοι μπορούν!.

1 «Μου αρέσει»

Μακάρι να γινόταν, αλλά πώς;

Στις μαζώξεις πάνε όσοι βρίσκονται ήδη στην εκάστοτε πόλη/περιοχή. Είτε επειδή μένουν μόνιμα, είτε όπως στην περίπτωση του Κώστα, που ρώτησε, μιας και θα πέρναγε από Αθήνα μερικές μέρες, αν θα μπορούσε η μάζωξη να ταιριάξει μέσα σ΄ εκείνες τις μέρες.

Δεν ήρθε από αλλού για τη μάζωξη!

Εάν κάποιος θέλει να έρθει από αλλού για τη μάζωξη … καλοδεχούμενος.
Το δύσκολο είναι η μάζωξη να πάει στα μέρη του! :sweat_smile:
Εκτός πάλι εάν μαζέψει αρκετά μέλη ώστε να κάνει δική του μάζωξη όπως στη Θεσσαλική (π,χ.)

2 «Μου αρέσει»

Μην ξεχνάμε την ψηφοφορία μας παιδιά! Ψηφίζουμε για την ημέρα.
Στο μαγαζί έχουμε καταλήξει…

2 «Μου αρέσει»

Κάτσε μη μας βγει καμιά περίεργη ισοψηφία πάλι… :rofl: :rofl: :rofl:

2 «Μου αρέσει»

Τελειο το Μπακαλικακι και επειδη θα ειναι εργασιμη την επομενη, οσο πιο νωρις τοσο καλυτερα!!

3 «Μου αρέσει»

Η αλήθεια είναι ότι τη προηγούμενη φορά στον Λελούδα μαζευτήκαμε κατά τις 9. Μέχρι να φάμε, να χαζολογίσουμε και να παίξουμε πήγε 10 και μισή. Μιας και καθημερινή, όλοι φύγαμε κατά τις 12 και μισή (με αρκετό κόσμο να φεύγει λίγο νωρίτερα). Για μένα -ενώ πέρασα πολύ ωραία- δεν ήταν αρκετό αυτό το δίωρο για να βγει μεράκι.

Νυχτώνει νωρίς πλέον, μήπως να το κάναμε στο Ειδικόν κατά τις 7–8; Σίγουρα δεν θα μπορούν όλοι εκείνη την ώρα λόγω πχ. εργασίας ή απόστασης. Αλλά μπορεί να έρθουν κάποιοι αργότερα και παρόλαυτά να το φχαριστηθούμε όλοι: τόσο αυτοί που μπορούσαμε νωρίτερα όσο και αυτοί που θα ρθουν μετά. Μαζί και ο κυρ Αποστόλης που δεν θα πάρει όλες τις παραγγελίες μαζεμένες και θα το λήξει νωρίς!

Δεν καλύπτουμε υποχρεώσεις (έχουμε όλοι μας αρκετές άλλωστε). Τα μεράκια να βγαίνουν…

7 «Μου αρέσει»

Η πρότασή σου Πέτρο μου ακούγεται μια χαρά. Εγώ μπορώ να είμαι γύρω στις 19:30 αφού τελειώνω τις υποχρεώσεις μου στις 19:00…

Ας πάμε όσοι μπορούμε νωρίς …

4 «Μου αρέσει»

Η ψηφοφορία πότε κλείνει; Μήπως θα έπρεπε να αρχίσουμε να μαζεύουμε συμμετοχές;

Εάν κλείσαμε με τη μέρα και το μέρος, έχει νόημα να μαζέψουμε συμμετοχές; Εκτός εάν μιλάμε για στατιστικούς λόγους. Όλο το μαγαζί δικό μας δεν θα είναι; Κάτι τέτοιο είχα καταλάβει.
Από την άλλη βέβαια εάν μαζευτούμε 50 άτομα δε θα χωρέσουμε …

Πρέπει να ξέρει ο κυρ Αποστόλης τι να περιμένει. Από την άλλη πάλι ,αν μαζευτούμε καμμιά 50αριά νομάτοι, απλά δεν θα χωρέσουμε.Θα πρέπει να έχουμε μια εικόνα να διαχειριστούμε την όποια κατάσταση.

7 «Μου αρέσει»

Η ψηφοφορία θα κλείσει την Κυριακή !

5 «Μου αρέσει»

Η ψηφοφορία ανέδειξε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου για τη συνάντησή μας. Συνοψίζοντας για να περάσουμε στη δήλωση συμμετοχών:

Η μάζωξη θα γίνει στο “Ειδικόν” στη Δραπετσώνα, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου. Ώρα συνάντησης από τις 19:00 και μετά. Θα ξεκινήσουμε νωρίς να παίζουμε και θα τελειώσουμε νωρίς (12 :00 -12:30).

Συμμετοχές στέλνετε στον @admin, στον @loukasfilm και στον @nikosn

Άντε να συναντηθούμε και να περάσουμε όμορφα :slight_smile:

8 «Μου αρέσει»

Παιδιά να δηλώσουμε συμμετοχή για να ξέρουμε πόσοι θα είμαστε. Στείλτε σας παρακαλώ τις συμμετοχές σας σε εμένα @admin στον Λουκά @loukasfilm και στον Νίκο @nikosn . Μην το αφήνετε τελευταία στιγμή !!!

5 «Μου αρέσει»

Πάει κι αυτή η μάζωξη!
Σίγουρα επιτυχημένη και είδαμε και φίλους που είχαμε να δούμε καιρό!
Απο πλευράς ρεπερτορίου ίσως από τις καλύτερες μαζώξεις με τραγούδια σε όλο το εύρος του ρεμπέτικου και παλαιού λαΙκού.
Άντε στα επόμενα!

Υ.Γ. Φαντάζομαι θα ανέβουν ντοκουμέντα απ ’ όσους τράβηξαν βίντεο και φωτογραφίες

8 «Μου αρέσει»

Αλήθεια, ήταν από τις πιο όμορφες και συγκινητικές, με αγαπημένα πρόσωπα που είχαμε να δούμε καιρό.

6 «Μου αρέσει»

10 «Μου αρέσει»

Εξαιρετική συνάντηση,με πολύ ωραία παιξίματα, συναντήσεις με φίλους που δεν τους βλέπουμε συχνά ( Νεαπολιώτης, Λαμπρινή), και με ανθρώπους που μιλάμε στο φόρουμ, αλλά δεν έχουμε βρεθεί δια ζώσης.Χάρηκα που γνώρισα από κοντά τους Άφτερ, και Φώτη Ανικανοποίητο.Τα παιξίματα ήταν γλυκά, διακριτικά,με σεβασμό στον άλλον, η Λαμπρινή και η Τιτίκα, και πάλι έλαμψαν με την τεχνική τους και τις φωνάρες τους, και είχαμε και την ευτυχία να μας έρθει και ο παιχταράς Νίκος Κράλλης και να παίξει μαζί μας.Στα συν ο σεβασμός που δόθηκε από τους καπνιστές , και ο χώρος είχε πεντακάθαρο αέρα.Άιντε και στην επόμενη.

8 «Μου αρέσει»

Μπράβο και πάλι μπράβο σε όλους… περιμένουμε και βίντεο…

6 «Μου αρέσει»