Μάζωξη στο σκοπευτήριο Σχιστού (2009)

Λόγω ανωτέρας βίας χάθηκαν τα μυνήματα της μάζωξης,καθώς και τα π.μ.
¨Οσοι φίλοι μπορούν ας ξαναστείλουν μύνηματα,για να ξέρουμε τι γίνεται.Παρακάτω ξαναβάζουμε το αρχικό μύνημα.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 1/7/2009 για να μας μπει καλά ο μήνας θα γίνει ρεμπετομάζωξη, στο σκοπευτήριο του κυνηγητικού συλλόγου ΠΕΙΡΑΙΑ, στο όρος ΑΙΓΑΛΕΩ. Η πρόσβαση είναι από την Λεωφόρο ΣΧΙΣΤΟΥ, με κατεύθυνση από ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ προς ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, στα φανάρια του ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (είναι τα επόμενα φανάρια, μετά εκείνα του διαδημοτικού νεκροταφείου, εκεί που τελειώνει το παζάρι της Κυριακής για όσους ξέρουν), κάνουμε δεξιά, και στην πρώτη διχάλα που βρίσκουμε ακολουθώντας τον δεξιό δρόμο, μετά από 100 μέτρα στο αριστερό μας χέρι , είναι το σκοπευτήριο. Όσοι μπορείτε και θέλετε - με το όργανο ανά χείρας φυσικά - στείλτε Π.Μ. (για να έχουμε και μια πρόχειρη εικόνα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔA:http://www.sxistoshootingclub.gr/ Καθώς και χάρτης.

Επειδή πέσανε πολλά π.μ. για περισσότερες πληροφορίες, να σας πω κάποια πράγματα. Κατ΄αρχήν πρόκειται για την “καντίνα-ταβέρνα” του σκοπευτικού-κυνηγητικού συλλόγου τού ΠΕΙΡΑΙΑ. Κατά την διάρκεια της μέρας λειτουργεί το σκοπευτήριο,(μηχάνημα πετάει κεραμικά πιατάκια και οι σκοπευτές τα πυροβολούν,όπως γίνεται και στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ),και το μαγαζί που υπάρχει εκεί λειτουργεί ως καφενείο - καντίνα.Από το μεσημέρι και μετά λειτυουργεί και ως ταβέρνα,μέχρι αργά το βράδυ.Σαφώς μπορούν να έλθουν και γυναίκες,- ο χώρος προσφέρεται,και καθημερινά πολλές γυναίκες τον επισκέπτονται - και η εμφάνιση του χώρου είναι περίπου αντίστοιχη,με της άλλης μάζωξης που κάναμε στο ΠΕΡΑΜΑ. Ο ΜΙΜΗΣ ο διαχειριστής του σκοπευτηρίου,αν ο καιρός είναι καλός θα μας “στρώσει” έξω να φάμε και να πιούμε,κάτω από τα αστέρια,στην πλαγιά του βουνού.Απλοί μεζέδες,καλό σχετικά κρασί,(πάνω του μέσου όρου,που συναντάς συνήθως στις ταβέρνες,εξαιρετική ησυχία το βράδη εκεί,και φυσικά ο ΜΙΜΗΣ που θα τα κουτσοπίνει μαζί μας,και μας αφήνει το μαγαζί ελεύθερο,να το κλείσουμε ότι ώρα θέλουμε. Για την ημέρα που πέφτει καθημερινή δεν έγινε η επιλογή τυχαία.Από συνενόηση που είχα με αρκετά μέλη του φόρουμ,αποδείχθηκε,ότι τα ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ,αυτή την εποχή οι περισσότεροι,δεν μπορούν είτε,λόγω εργασίας,“παίζουν” είτε θα είναι εκτός ΑΘΗΝΩΝ.Αυτός και είναι ο λόγος που επιλέχθηκε αυτή την φορά καθημερινή.Για την διεύθυνση , νομίζω είμουν κατατοπιστικός,(όποιος ξέρει το παζάρι που γίνεται εκεί κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί),αλλά και για μεγαλύτερη ευκολία , σε επόμενο μύνημα θα ανεβάσω το τηλέφωνο του σκοπευτηρίου ώστε και αυτοί που τυχόν δυκολευτούν να μην χαθούν. Θα υπάρξει καθοδήγηση.¨Αλλωστε υπάρχουν και πινακίδες που σε καθοδηγούν.Αυτά για σήμερα,καλή ΚΥΡΙΑΚΗ να ΄χεται.

Τι γίνεται, δε βλέπω συμμετοχή και είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες μάζωξης πριν το καλοκαίρι!
:082:

Το μειλ μου έχει πρόβλημα σήμερα, μήπως μπορεις να μας πεις την ώρα της μάζωξης? (2 άτομα)

Εγώ είμαι μέσα. θα τα πούμε εκεί…

Δόξα τω γιαραμπή υπάρχει συμμετοχή,και θα΄ρθουν και κάποιοι που δεν το έχουν δηλώσει.Η ώρα που έχουμε πει είναι στις 9.00 το βραδάκι.

Υ.Γ.Για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις,βεβαιως με το κυνήγι δεν έχω σχέση,έχω με το ψάρεμα. Απλά προσφέρεται ο χώρος για μπουζουκοκατανύξεις.

Έχω μια εκδήλωση που πρέπει να πάω, αλλά ελπίζω να έρθω κατά τις 10.30 Μακάρι να τα καταφέρω!

εγώ την Πέμπτη γράφω μάθημα…οπότε μάλλον δύσκολο. Αν έχω τελειώσω με το διαβασμά μου θα περάσω… Αν όχι καλή διασκέδαση μάγκες…

Τί να πούμε και μείς οι ξενιτεμένοι…

Εγώ πάντως κατάφερα και πήγα σε ένα γλέντι:)

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία βρε συ!:088:

Σιγά μην έχεις τελειώσει με το διάβασμα!!!. Όλο με τη μπουζούκα αγκαλιά είσαι. :slight_smile:

Καλή επιτυχία Γιώργη.:088:

Τελικά δεν άντεξα… Πήγα! ¨Εστω και για λίγο!
Ήταν πολύς κόσμος… Άλλοι απ’το φόρουμ, άλλοι όχι. Ήταν πολύ όμορφα. Βέβαια υπήρχε ένα θέμα με το μέρος… Τελικά ρώτησα σε μια καντίνα και μου είπαν να πάω στο φανάρι δεξιά και μετά τα σκυλιά αριστερα! Και έτσι το βρήκα! Οπότε καταλαβαίνετε!

Οι άλλοι ακόμα εκεί είναι και παίζουν!

Οι άλλοι ακόμα εκεί είναι και παίζουν![/QUOTE]

και που να βλεπες, που κατα τις 3.00 έσκασε μύτη και ο ΑΡΗΣ.

[/QUOTE]και που να βλεπες, που κατα τις 3.00 έσκασε μύτη και ο ΑΡΗΣ. [/QUOTE]

…είχατε φέρει και sleeping bags μαζί Νίκο…???:78:
…εγώ πάντως…σα να σέρνομαι σήμερα…:082:…
…αλλά χαλάλι…όλα ήταν πολύ όμορφα χθες…:088:
Να επαναληφθεί το συντομότερο περικαλώ!!!:090::089::090:

Οι μαζώξεις αυξάνονται, το ίδιο κια οι απουσίες μου!
Ελπίζω να περάσατε καλά !!!
Ντοκουμέντα ?

Ναι ΜΠΑΜΠΗ μου η απουσία σου ήταν αισθητή.-και να μην ξανασυμβεί παρακαλώ- Άσε που είμασταν μόνο δυο κιθάρες σε τόσα μπουζούκια, (ο ΠΑΝ.ΚΑΓΙΑΦΑΣ,και γώ),και φυσικά σε χρειαζόμασταν.Για ντοκουμέντα,περιμένουμε την συνήθη ύποπτο,την ΤΙΝΑ βεβαίως βεβαίως.

Ήρθααααα!!!

Και ξανά…

Μες τη βδομάδα πούλειψα διακοπές το οργανώσατε, άτιμοι ;:108:

Πού να πας για διακοπές εσύ ρε; Εκεί που μένεις είσαι διακοπές όλο το χρόνο!