ΛΑΚΗΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ - ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ (ΑΥΡΙΟ, 1η ΙΟΥΛΙΟΥ)

Αύριο, Κυριακή 1η Ιουλίου, στους 105,5 - ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, 5 με 7 το απόγευμα, ο σπουδαίος σολίστας του μπουζουκιού ΛΑΚΗΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ, σε μια ουσιαστική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του.
Από τις σπάνιες εμφανίσεις του στα ΜΜΕ…
Τη συζήτηση μαζί του είχαν : ο Αλέξης Βάκης και η γράφουσα.

Πολύ ενδιαφέρουσα για τους φίλους μουσικούς, μα και για όλους τους φίλους τού μεγάλου αυτού δεξιοτέχνη και του λαϊκού τραγουδιού.

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ !

ΥΓ:
Για τους μη-Αθηναίους και “παγκόσμιους” : http://www.left.gr/radio.php

Άρε Ιωάννα, πρώτη φορά πετυχαίνω το ποστ μιας εκπομπής έγκαιρα… Συνήθως τα διαβάζω αφού αυτές έχουν τελειώσει…Θα σας ακούσω! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Επειδή τωρα μόλις διάβασα για την εκπομπή, άρα την έχω χάσει, θα ήθελα να ξέρω αν επαναλαμβάνεται.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ίσως, αν έχει καταγραφεί και σε βίντεο, να μπορούσε το βίντεο να ανέβει σε κανένα σέρβερ; Αν όχι θα μπορούσε το ηχητικό αρχείο να ανέβει κάπου σαν mp3;
Νάστε όλοι καλά.

Ιωάννα χαιρετώ!
Ποιά τραγουδούσε (με χορωδία) το “Κλαίει η μάννα μου στο μνήμα”;
Ήταν η γυναίκα του, αν κατάλαβα καλά. Δώσε σε παρακαλώ πληροφορίες.
Επίσης κάποιο σχόλιο έκανες για την φωνή της, κάπως την χαρακτήρισες αλλά δεν το ΄πιασα. Πολύ ιδιαίτερη φωνή. Από την Κυριακή που την άκουσα, κόλλησε στο κεφάλι μου.

Ναι, Κωνσταντίνε! Εξαιρετικό το ηχόχρωμα της Άστρι Χέλεσεν-Καρνέζη !
(Δεν σχολίασα κάτι ιδιαιτέρως… Μόνο για το “αξάν” των βορείων φίλων μας στα θεοδωρακικά τραγούδια που είναι πολύ ταιριαστό ! )

ΥΓ:
Ελπίζω να βρω κάποια άκρη και να ανέβει σύντομα σε κανα σέρβερ η συνέντευξη του εξαιρετικού, λιγόλογου και πολύ ουσιαστικού στους σχολιασμούς του, μεγάλου μας δεξιοτέχνη Λάκη Καρνέζη !
Αξίζει να την ακούσουν την εκπομπή και όσοι την έχασαν…