ΛΑΚΗΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ - ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ (ΑΥΡΙΟ, 1η ΙΟΥΛΙΟΥ)


(Ιωάννα) #1

Αύριο, Κυριακή 1η Ιουλίου, στους 105,5 - ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, 5 με 7 το απόγευμα, ο σπουδαίος σολίστας του μπουζουκιού ΛΑΚΗΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ, σε μια ουσιαστική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του.
Από τις σπάνιες εμφανίσεις του στα ΜΜΕ…
Τη συζήτηση μαζί του είχαν : ο Αλέξης Βάκης και η γράφουσα.

Πολύ ενδιαφέρουσα για τους φίλους μουσικούς, μα και για όλους τους φίλους τού μεγάλου αυτού δεξιοτέχνη και του λαϊκού τραγουδιού.

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ !

ΥΓ:
Για τους μη-Αθηναίους και “παγκόσμιους” : http://www.left.gr/radio.php


(doctor_7) #2

Άρε Ιωάννα, πρώτη φορά πετυχαίνω το ποστ μιας εκπομπής έγκαιρα… Συνήθως τα διαβάζω αφού αυτές έχουν τελειώσει…Θα σας ακούσω! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:


(billk) #3

Επειδή τωρα μόλις διάβασα για την εκπομπή, άρα την έχω χάσει, θα ήθελα να ξέρω αν επαναλαμβάνεται.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


(damker) #4

Ίσως, αν έχει καταγραφεί και σε βίντεο, να μπορούσε το βίντεο να ανέβει σε κανένα σέρβερ; Αν όχι θα μπορούσε το ηχητικό αρχείο να ανέβει κάπου σαν mp3;
Νάστε όλοι καλά.


(Παραδοξολόγος) #5

Ιωάννα χαιρετώ!
Ποιά τραγουδούσε (με χορωδία) το “Κλαίει η μάννα μου στο μνήμα”;
Ήταν η γυναίκα του, αν κατάλαβα καλά. Δώσε σε παρακαλώ πληροφορίες.
Επίσης κάποιο σχόλιο έκανες για την φωνή της, κάπως την χαρακτήρισες αλλά δεν το ΄πιασα. Πολύ ιδιαίτερη φωνή. Από την Κυριακή που την άκουσα, κόλλησε στο κεφάλι μου.


(Ιωάννα) #6

Ναι, Κωνσταντίνε! Εξαιρετικό το ηχόχρωμα της Άστρι Χέλεσεν-Καρνέζη !
(Δεν σχολίασα κάτι ιδιαιτέρως… Μόνο για το “αξάν” των βορείων φίλων μας στα θεοδωρακικά τραγούδια που είναι πολύ ταιριαστό ! )

ΥΓ:
Ελπίζω να βρω κάποια άκρη και να ανέβει σύντομα σε κανα σέρβερ η συνέντευξη του εξαιρετικού, λιγόλογου και πολύ ουσιαστικού στους σχολιασμούς του, μεγάλου μας δεξιοτέχνη Λάκη Καρνέζη !
Αξίζει να την ακούσουν την εκπομπή και όσοι την έχασαν…