Κώστας Παπαδόπουλος στις 1002 νύχτες (2009)

Στις 1002 νύχτες εμφανίστηκε χθες ο Κώστας Παπαδόπουλος.Παρακολουθώ και εκτιμώ όλους τους σημαντικούς μπουζουξήδες, ο βετεράνος όμως σολίστας ήταν χθες συγκλονιστικός.Μας προσέφερε απλόχερα τη μεγάλη και υποβλητική του τέχνη προκαλώντας βαθειά και ειλικρινή συγκίνηση.
Ιδίως το παίξιμό του στο Μέρα Μαγιού μού μίσεψες, στο Καρδιά παραπονιάρα, καθώς και η μουσική του συνομιλία με τον εξαίρετο Μάριο Κώστογλου στο Βουνό με το βουνό δεν σμίγει θα μου μείνουν αξέχαστα.
Οι ευχαριστίες που απηύθυνε κάποιος προς τον Παπαδόπουλο:’’ Κύριε Κώστα, μας έκανες κι ανατριχιάσαμε από συγκίνηση απόψε’’ σίγουρα εκφράζουν απόλυτα όσους είχαν την τύχη να βρεθούν σ’ αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Επιτέλους σκέφτηκε κάποιος έχοντας μια τόσο όμορφη αφορμή να φτιάξει θέμα για τον μεγάλο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού. Τον κο Κώστα Παπαδόπουλο.Έχω ανεβάσει όπως και πολλοί άλλοι βιντεάκια στη βιντεοθήκη για να δείτε πόσο μεγαλειώδες είναι το παιξιμό του.
Ευχαριστώ.

Ξερει κανειs αν θα ξαναεμφανιστουν

Ξέρει κανείς αν θα παίξει πουθενά ο Κώστας Παπαδόπουλος φέτος το καλοκαίρι;

Αύριο, Παρασκευή 1 Ιουλίου θα εμφανιστεί έκτακτα -αφού τακτικές εμφανίσεις δεν κάνει- στην μουσική σκηνή “Χίλιες και δυο νύχτες”. Μαζί του η Κατερίνα Τζιβίλογλου (τραγούδι) και ο Μάριος Κώστογλου (κιθάρα, τραγούδι)

Την εκδήλωση οργανώνει ο Πάρης Μήτσου σε συνεργασία με τη συγκεκριμένη μουσική σκηνή στο πλαίσιο του κύκλου «Δεξιοτέχνες του μπουζουκιού».

1002 νύχτες
Καραϊσκάκη 10 (στοά), από Ερμού 104, Ψυρρή
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 10 ευρώ

Την Δευτέρα 4/6 ο Κώστας Παπαδόπουλος εμφανίζεται στην μουσική σκηνή Χίλιες και δυο νύχτες, στα πλαίσια της συνεργασίας του Πάρη Μήτσου με το μαγαζί και των εκδηλώσεων με σολίστες. Μαζί του ο Άλκης Μαύρος και ο Μάριος Κώστογλου.

Καλησπέρα σε όλους σας και καλές γιορτές εύχομαι. (πολύ κρασί και παίξιμο…)
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν και που παίζει ο Κώστας Παπαδόπουλος.
Ευχαριστώ

Σταθερά δεν παίζει πουθενά.
Αλλά δες εδώ http://kostaspapadopoulos-bouzouki.com/ για να ενημερώνεσαι.
Αρκετά συχνά όμως εμφανίζεται στις 1002 νύκτες στου Ψυρρή.
Εμφανίσεις μέσα στο επόμενο διάστημα δεν βρήκα κάτι, αν μου διαφεύγει κάτι, ίσως όποιος ξέρει να γράψει.

Ευχαριστώ για την βοήθεια θα είμαι εν αναμονή.