καλό χειμώνα να έχουμε!

χρόνια σας παρακολουθώ και μαθαίνω, καιρός να συνεισφέρω όσο μπορώ και -το σημαντικότερο- να γνωριστούμε από κοντά, να φάμε να πιούμε και να παίξουμε! (το “σημαντικότερο” πάει στο “από κοντά”)

καλώς ήρθες στην e-παρέα μας φίλε/η …

ελπίζω να έχουμε εποικοδομητικές συζητήσεις…:088:

καλώς σας βρήκα! μη σε μπερδεύει το nickname (νίκος κι εγώ), από κάτω λέει φύλο: άνδρας! όχι πως θα παρεξηγηθώ δηλαδή…

αν και εσύ φίλε μου προσέξεις τι ώρα σου έστειλα το καλωσόρισμα μάλλον θα καταλάβεις ότι δεν κοίταξα το προφίλ σου…:wink:

Εκτος της ωρας, ο φιλος giorgos_86, οποιος και να μπει στο forum, τον βλεπει σαν ψηλη 22χρονη ξανθεια που την ψαχνει απεγνωσμενα- οποτε μην σου φαινεται παραξενο το καλωσορισμα:)

θοδωρή υποθέτεις πως είναι ψηλή ή ξέρεις κάτι και το κρύβεις;!
γιώργο θα μας φάνε τα ξενύχτια μετά τη δουλειά…
σόρρυ για την οικειότητα αλλά σας διαβάζω τόσο καιρό.

Oχι, δεν ξερω τιποτα για την ξανθεια, αλλα λιγο πολυ ολοι μια ψηλη ξανθεια ψαχνουνε, οποτε υποθετω και του giorgou τετοια θα ειναι. Κι οσο για την οικειοτητα…μακαρι να μιλουσανε ολοι οικεια και ανοιχτα , γιατι απο παρεξηγησεις ‘‘λεγομενων’’ αλλο τιποτα στο διαδικτυο. Ισα ισα που εμενα με χαροποιει να μου μιλαει καποιος οικεια και στον ενικο απο την πρωτη στιγμη κι ας μην γνωριζομαστε.Αυτο δειχνει οτι δεν ειναι και τοσο απροσωπο το διαδικτυο…

χμ, προτιμώ τις μελαχροινές, αν και η ομορφιά πηγάζει από μέσα…
και στον πληθυντικό να μιλούσα, όλο και κάποιος θα με επανέφερε στην τάξη! καλό το ιντερδίκτυο αλλά καλύτερα να γνωριζόμαστε από κοντά. περιμένω πώς και πώς φορουμομάζωξη -αν και βλέπω λάρισα στο προφιλ…