Καλοκαιρινή μάζωξη ρεμπέτικου φόρουμ

Σκέφτηκα να κανονίσουμε μάζωξη πριν ξαμοληθούμε όλοι σε παραλίες και βουνά.
Ο μήνας έχει 11 και πολλά παιδιά έχουν εξετάσεις οπότε λογικά πολλοί θα είμαστε εδώ.
Μέχρι την Κυριακή 16/6/2024 μαζεύουμε προτάσεις για μαγαζιά και ημερομηνίες.
Μετά θα γίνει ψηφοφορία για να επιλέξουμε το που και το πότε.
Όλα είναι ανοιχτά και όσοι πιστοί προσέλθετε.
Για μαγαζιά δική μου πρόταση είναι το “Όπως Παλιά” στους Αγίους Αναργύρους, και το “Αλαργινό” στη Νίκαια.

12 «Μου αρέσει»

Καλή ιδέα Λουκά. Θα πρότεινα όμως κάποιο μαγαζί ανοιχτό (ευάερο). Κάτι σαν τη καντίνα στο Πέραμα (νομίζω έχει κλείσει) ή σε κάποιο πάρκο (όπως οι Υπογλυκαιμίες) ίσως;

2 «Μου αρέσει»

Και τα δύο που πρότεινα έχουν ανοικτό χώρο
Το Αλαργινό στο γνωστό άνοιγμα δίπλα στην πλατεία της εκκλησίας, και το όπως παλιά στο εξωτερικό χώρο που έχει και τώρα είναι κλειστός με μουσαμάδες.
Αλλά οπωσδήποτε όποιος θέλει προτείνει κάποιο άλλο μαγαζί.
Τις υπογλυκαιμίες δεν τις ξέρω για να είμαι ειλικρινής. Αν έχουν καλό φαγητό και προσιτές τιμές γιατί όχι. Αυτά που προτείνω προσωπικά τα ξέρω και τα επιλέγω και για προσωπική μου διασκέδαση.
Καλή περίπτωση μπορεί να είναι και το Χαλάνδρι που είχε κανονίσει ο Γιώργος ο Φατσέας. Εκεί έχει εσωτερική αυλή. Λογικά θα το θυμάται και ο Πάνος.

2 «Μου αρέσει»

Μπράβο ρε Λουκά! Μέσα για Αγίους Αναργύρους, επίσης Χαλάνδρι και Νίκαια οκ πιστεύω. Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα σας πω.
Είναι δύσκολη περίοδος γιατί υπάρχουν άπειρες εκδηλώσεις λόγω λήξης χρονιάς, ίσως θα έπρεπε να αποφύγουμε τα ΠΣΚ.

2 «Μου αρέσει»

Κανένα πρόβλημα Νικόλα, περιμένω να γίνουν προτάσεις για όποια μέρα πιστεύει κάποιος ότι είναι η καλύτερη και βλέπουμε.
Κατανοώ απόλυτα το θέμα με τους επαγγελματίες μουσικούς, και θέλουμε να λείψουν όσο το δυνατόν λιγότεροι.
Με τον Γιώργο τον admin, σκεφτήκαμε, αυτή να είναι από τις “δυνατές” μαζώξεις.

3 «Μου αρέσει»

Γενικά το έλεγα, όχι μόνο για τους μουσικούς. Πχ όλοι οι σύλλογοι κάνουν εκδηλώσεις τον Ιούνη.

1 «Μου αρέσει»

Ρε παιδιά, πραγματικά υπάρχουν άπειρες. Κάθε χρόνο έτσι ήταν; Φέτος μου 'χει κάνει εντύπωση.

Γιατί να μην το κάνουμε Πέμπτη, Τρίτη ή Τετάρτη; Να πάμε νωρίς και να μην φτάσουμε ξημερώματα. Μπορούμε να πούμε 20:00 ώστε 22:00 να παίζουμε…

9 «Μου αρέσει»
  • Τετάρτη 3 Ιουλίου
  • Πέμπτη 4 Ιουλίου
  • Παρασκευή 5 Ιουλίου
0 ψηφοφόροι

Πάμε να ψηφίσουμε!!

1 «Μου αρέσει»

Καλύτερα έτσι Γιώργο, γιατί με αυτές τις επιλογές δεν χρειάζεται να αποκλείσουμε και μαγαζιά που πιθανά να έχουν κάποιο σχήμα ή σχήματα, που παίζουν τριήμερο.
Από την άλλη έχουμε σπάσει σε παρέες που συναντιόμαστε λίγοι.
Καλό είναι να ξαναγίνουμε η μεγάλη παρέα του ρεμπέτικου φόρουμ, όπως όταν πρωτογνωριστήκαμε.

8 «Μου αρέσει»

Ωραια πραγματα…!!!..αντε ρε παιδια να τα πουμε κ απο κοντα,και να περασουμε κ καλα…!!

2 «Μου αρέσει»

@Kostas_Kogios ψήφισε όμως και μέρα. Μην αφήνεις τους άλλους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά ή να αποφασίζουν για εσένα :wink:

4 «Μου αρέσει»

Μόνο μια ψήφο μπορούμε να βάλουμε?Μήπως να το καρφιτσώνατε το θέμα να είναι πάνω πάνω να φαίνεται?

2 «Μου αρέσει»

Μπραβο ρε παλικαρια! Ριχτε και καμια για μας τους βορειους τους επαρχιωτες! Το φορουμ ανασαινει, αμα γινονται μαζωξεις και το χω απωθημενο να γινει μια καλη και να παω

3 «Μου αρέσει»

Καλέ εσείς έχετε την δικιά σας!

5 «Μου αρέσει»

Συμφωνώ με το νωρίς…

1 «Μου αρέσει»

Από ότι βλέπω πάμε μάλλον για Τετάρτη.
Δεν ξεκινάμε να συζητάμε και για κάποιο μαγαζί; Ο Λουκάς πρότεινε δύο. Κάποια αλλη πρόταση ;

5 «Μου αρέσει»

Καλά είναι και τα δύο. Προσωπικά βέβαια, θα προτιμήσω το νοτιότερο, λόγω απόστασης.

2 «Μου αρέσει»