Καλοκαιρινή μάζωξη ρεμπέτικου φόρουμ

Λοιπόν νομίζω ότι η ψηφοφορία για την μέρα μπορεί να κλείσει.
Γιώργο (admin), μπορείς να φτιάξεις ένα poll για το μαγαζί;
Αν θέλετε μπορούμε να περιμένουμε μέχρι το Σάββατο 22/6/2024 για να κάνει όποιος άλλος θέλει πρόταση για μαγαζί.
Και την επόμενη εβδομάδα ψηφίζουμε γι’ αυτό.
Επίσης καλό είναι όσοι έρθουν να στείλουν προσωπικό μήνυμα με τον αριθμό ατόμων που θα φέρουν.
Μήπως καλό θα ήταν να το ανακοινώσουμε και στην σελίδα του φόρουμ στο facebook;

1 «Μου αρέσει»

Το φόρουμ στο φβ νομίζω είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα.

4 «Μου αρέσει»

Η ψηφοφορία μας ανέδειξε την Τετάρτη 3 Ιουλίου ως την ημέρα της συναντησής μας.
Ανοίγω και μια ψηφοφορία για το μαγαζί. Προτάθηκαν δύο. Το «όπως παλιά» στους Αγίους Αναργύρους και το «Αλαργινό» στη Νίκαια.
Η ψηφοφορία θα κρατήσει μέχρι την Πέμπτη.

Ας ψηφίσουμε …

• «Όπως Παλιά» - Άγιοι Ανάργυροι
  • «Αλαργινό» - Νίκαια
0 ψηφοφόροι
5 «Μου αρέσει»

Οριακά «νίκησε» το Αλαργινό στη Νίκαια.
Επομένως την Τετάρτη 3 Ιουλίου θα έχουμε τη συνάντησή μας στο Αλαργινό στη Νίκαια.
Όπως έχουμε γράψει και πιο πάνω θα συναντηθούμε νωρίς ώστε να ξεκινήσουμε να παίζουμε νωρίς. Έτσι η συνάντησή μας θα ξεκινήσει στις 20:00 το βράδυ.

Μπορείτε να στέλνετε pm σε μένα (@admin) αλλά και στον @loukasfilm για τον αριθμό των ατόμων ώστε να γνωρίζουμε περίπου πόσοι θα είμαστε και να γνωρίζει και το μαγαζί για να ετοιμαστεί!!

Καλώς να βρεθούμε :slight_smile:

https://maps.app.goo.gl/whE68Xanp7h4mAoNA?g_st=com.google.maps.preview.copy

7 «Μου αρέσει»

Βαλτε μια γιγαντοθονη να συνδεθουμε απο τη σαλονικη, να σας παιξουμε κανα ντουζενι, να χαρουμε και μεις! Καλα να περασετε με μπολικο γελιο και διαθεση!

6 «Μου αρέσει»

Όπως είπε και ο Γιώργος (admin), περιμένω και εγώ να μου στείλετε μηνύματα σχετικά με τα άτομα.
Άντε να μαζευτούμε να ευχαριστηθούμε όλοι παρέα.
Μακάρι να μπορέσουν να έρθουν και φίλοι που έχουμε καιρό να δούμε, ο babis, ο pantelinoux, ο manolis taouxis, ο Φώτης ο ανικανοποίητος με την υπέροχη φωνή και πολλοί άλλοι να τα πούμε από κοντά και να παίξουμε, μαζί με καινούρια παιδιά.

5 «Μου αρέσει»

Καλά να περάσετε παιδιά καλό καλοκαίρι!

2 «Μου αρέσει»

Θα χαιρόμουνα αρκετά να έρθω, αλλά νομίζω πως δεν θα τα καταφέρω δυστυχώς. Μια άλλη φορά :relieved:

5 «Μου αρέσει»

Καλημέρα σε όλους τους συμφορουμίτες.

Σήμερα που το είδα ενθουσιάστηκα και είπα θα έρθω, δυστυχώς όμως μετά από λίγα λεπτά έπεσε τηλέφωνο και προέκυψε μια υποχρέωση ακριβώς την ίδια ώρα που θα μαζευτούμε. Ισως αν ξεμπλέξω νωρίς να περάσω αν και είναι απίθανο.

Σε κάθε περίπτωση θα ειδοποιήσω εγκαίρως! Καλές πενιές μόρτες μου.

6 «Μου αρέσει»

Παιδιά στείλτε pm για τον αριθμό των ατόμων. Μην το ξεχνάτε…

3 «Μου αρέσει»

Αύριο μαζευόμαστε κατά τις 20:00 για να αρχίσουμε να παίζουμε κατά τις 21:00.
Είμαστε προς το παρόν 31 άτομα !!

Καλώς να βρεθούμε :slight_smile:

8 «Μου αρέσει»

Και εγώ θα προτείνω να ξεκινήσουμε το πολύ στις 9, και για σεβασμό προς τον χώρο και τους κατοίκους, αλλά και προς τα υπόλοιπα μέλη διότι την επόμενη οι περισσότεροι εργαζόμαστε

5 «Μου αρέσει»

Ήταν πολύ όμορφα, να το κάνουμε συχνότερα! Δυστυχώς έκατσα λίγο γιατί ήμουν από ταξίδι και το πρωί είχα ξύπνημα…

7 «Μου αρέσει»

Πράγματι ήταν πολύ όμορφα. Μετά από πολύ καιρό μαζευτήκαμε και παίξαμε όπως αρμόζει στην παρέα του φόρουμ μας. Εξαιρετική ατμόσφαιρα στην πλατεία, σεμνοί άνθρωποι, σπουδαίοι παίκτες και τραγουδιστές όλοι. Να είμαστε καλά και από Σεπτέμβρη ξεκινάμε να οργανώνουμε την επόμενη μάζωξη!!

14 «Μου αρέσει»

ωραιώτατα!
αν βάζατε και “λεζάντες” στις φώτο ,
θα ηταν πιο informative…

1 «Μου αρέσει»

Μπραβο παιδια! Εμεις που δεν τα καταφεραμε να ερθουμε λογω “ανωτερας βιας”, ζηλευουμε κι ελπιζουμε να τα καταφερουμε την επομενη φορα!!

6 «Μου αρέσει»