Καινούριο τραγούδι Ζαμπέτα με ύφος 1930

Καλησπέρα σας. ο Γιώργος Ζαμπέτας jr εβγαλε νέο τραγούδι σε μουσική του παππού Ζαμπέτα και στίχους του εγγονού. Το τραγούδι ξεφεύγει από το χαρακτηριστικό Ζαμπετικό ύφος και η όλη ενοχρήστρωση θυμίζει παλιά ηχογράφηση με καινούρια μηχανηματα.

Δηλαδή, για να καταλάβω, τα καινούργια μηχανήματα και η παλιά ηχογράφηση είναι, που κάνουν ένα τραγούδι σε μουσική Ζαμπέτα να ξεφεύγει απ’ το χαρακτηριστικό ζαμπετικό ύφος; Αν κάποιος προσπαθούσε να κάνει καινούργια ηχογράφηση με παλιά μηχανήματα, περίπου το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε, ή μήπως το αντίστροφο;

Το ύφος της μουσικής, όχι μόνο δεν είναι του '30 αλλά είναι ιδιαιτέρως σύγχρονη για Ζαμπέτα και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ. Να το χορέψω μου 'ρθε!!
Δυστυχώς όμως, δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τους στίχους. Μάλλον το αντίθετο. Ασυνάρτητες κοτσάνες να βγαίνει το μέτρο!
Το τραγούδισμα μου άφησε θετική εντύπωση. Όσο για την ενορχήστρωση; ήταν εξαίρετη!!

Απευθύνομαι στους διαχειριστες. Πρόσφατα ο Γιωργος Ζαμπετας έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο ρεμπέτικο φόρουμ. Δυστυχώς όμως δεν του επιτρέπεται να γράψει. Δεν γνωρίζω γιατί συμβαίνει αυτό. Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που το εμποδίζει;

και επίσης σας παραθέτω τα λόγια του απάντηση στο θέμα:
“Κατ’αρχην, ευχαριστω που ‘στσθηκατε’ στο συγκεκριμμενο τραγουδι. Περα απο τον κλασσικο στιχο και νοηματικα…να σας θυμισω πως υπηρξαν απλοικα - οχι απλα - τραγουδια, ως επι τω πλειστον τα ρεμπετικα της Αμερικης που προκειμενου να ‘τραγουδηθουν’ καποια, ειχαν εντελως ασυνδετο νοηματικα, στιχο… Θα μπορουσατε να υποστηριξετε την αποψη σας αν ολα η τα περισσοτερα κομματια ηταν σ’αυτη την …ατελεια. Πριν σας καληνυχτισω θα σας πω οτι ειναι μεγαλυτερη προσπαθεια εως αδυνατον να τραγουδησει ενας έμπειρος τραγουδιστης…παραφωνα…Θα χαρω να σας δω στον Μαγεμενο Αυλο, την Πεμπτη το βραδυ (5/2)που με τους συνεργατες μου επαναλαμβανουμε τη βραδυα Ζαμπετα… Φιλικοτατα. Γ. Ζ.[”

Ζαμπετικη εισαγωγη!
Πολυ φωτεινη σε σχεση με τα κουπλε,δεν ειναι του γουστου μου.
Τωρα στιχοι,ο δημιουργος ξερει,εγω πασο:)

Θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κανένα λειτουργικό πρόβλημα όσον αφορά το forum και κανένας ανασταλτικός παράγοντας για τη δημοσίευση μηνυμάτων. Σε περίπτωση όμως που φαντάζει δύσκολη σαν διαδικασία για οποιοδήποτε λόγο (τεχνικό ή μη) μη διστάσει ο Γιώργος ή εσύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να βρεθεί άμεση λύση και να δοθεί το συντομότερο δυνατόν βοήθεια.

Κακό. Οι στίχοι…θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη, δεν είναι της προκοπής.
Και το τραγούδι το ίδιο- διότι δεν είναι μόνο οι στίχοι το θέμα, δεν είναι του λαϊκού τραγουδιού που με αρέσει.