Θεέ μου μεγαλοδύναμε πού'σαι ψηλά κει πάνω

Παιδιά το τραγούδι κάθε άλλο παρά αδέσποτο και παραδοσιακό είναι. Τη μουσική την έχει γράψει ο Αντώνης Αινίτης και στίχους ένας φίλος του,σε ηλικία είκοσι χρονών!Απλά είναι πολύ σεμνός για να το διαδόσει. Το έπαιζε πάντα στα ρεμπετάδικα που εμφανιζόταν και σιγά σιγά άρεσε, μαθεύτηκε και άρχισε να παίζεται παντου. Όλοι οι φίλοι και γνωστοί μουσικοί στα μαγαζιά ξέρουν ότι είναι δικό του!Πού να ακούσετε να το παίζει ο ίδιος!!!Θα καταλάβετε αμέσως ότι έχει γραφτεί για την φωνή του!Είναι όνειρο!Τον Αντώνη θα τον δείτε κατά καιρούς σε πολλά μαγαζιά.Αν δεν κάνω λάθος,τώρα εμφανίζεται στον Οντά της Κωνσταντίνας και τα μεσημέρια στη στοά των αθανάτων. Αλλά θα τον πετύχετε και στην εκπομπή του Σπ.Παπαδόπουλου “στην υγειά μας”. Δεν είμαι γνώστης του ρεμπέτικου,απλά τυχαίνει και έχω έναν φίλο συλλέκτη που γνωρίζει και τον Αντώνη και την ιστορία του τραγουδιού!
Δείτε εδώ τον Αντώνη σε άλλα τραγούδια και θα καταλάβετε!:109:

Μήνυμα από συντονιστή: Φίλη zagoroxwrι, διαβάζοντας αυτό το (κλειδωμένο) θέμα (και κανα - δυό θέματα ακόμα), θα δείς ότι όλα όσα γράφεις έχουν ήδη γραφτεί, συζητηθεί και κλειδωθεί. Θα καταλάβεις επίσης για ποιό λόγο κλειδώθηκε. Καλώς όρισες στο φόρουμ και καλές συζητήσεις!