Η Απόκληρη Κομπανία στο Bamberg

Πριν από λίγο καιρό, ώντας ο ίδιος αρχάριος και στα ψαξίματα, εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου να βρω ομοΐδεάτες ρεμπέτες πλησίον της Βαυαρίας. Στο μεσοδιάστημα έχει δημιουργηθεί κάτι πολύ όμορφο: Ένας Έλληνας, ένας Ιταλός, ένας Ολλανδός,μία Ρωσίδα, ένας Φιλανδός και μια Φιλανδέζα απαρτίζουν την Απόκληρη Κομπανία στο Bamberg: https://www.youtube.com/watch?v=29dqIbkfsIw . Το παρόν αποτελεί επίσης ανοικτή πρόσκληση στον Γιάννης_√, τον @adouan και σε όσους άλλους βρίσκονται πλησίον για περαιτέρω μερακλώματα. Αν θέλετε να μας στηρίξετε ή να μας δώσετε εποικοδομητικές συμβουλές μπορείτε να μας βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/ApokliriKompania . Ευχαριστώ για την πολύτιμη μέχρι τώρα βοήθειά σας και αναμένω με χαρά τα σχόλιά σας!

μπράβο ρε παιδιά, δυνατή φάση έχετε φτιάξει! πέρα από την παρέα και τα παιξίματα, μου αρέσανε επίσης το όνομα (θυμίζει την απόδημη, ωραία αναφορά αυτή) και οι μεταφράσεις με ομοιοκαταληξία.

Ευχαριστώ liga rosa, οι μεταφράσεις είναι δικές μου. Aν υπάρχει ενδιαφέρον μπορείς να βρεις κάποιες μεταφράσεις μου εδώ:http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Translations&act=pending . Το όνομά μου είναι D33P3R…

Το κάνω εκ των πραγμάτων, ώστε τα παιδιά να καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται…Αλλά και λίγο για μένα, ομολογουμένως :wink:

Καλημέρα! Παίζετε κάπου σταθερά, να δούμέ μήπως καταφέρουμε να έρθουμε να σας ακούσουμε?

Στράτο, η απάντηση είναι όχι… Δεν παίζουμε κάπου σταθερά! Παίζουμε μια φορά το μήνα οπουδήτοτε μπορούμε…Που και πότε μπορείς να δεις στη σελίδα μας! Γιατί όμως θες να μας ακούσεις, ενώ θα μπορούσες να γίνεις ένα με μας :wink:

μπραβο ρε παιδια πολη οραια, σηχαρητηρια,ηστε πολη καλη, σηνεχηστε
δηνατα, ετση. αν γηνοταν να ανεβασετε κανενα βηνταιακη με σας, χορης την βαβουρα, του
κοσμου να σας
απολαφσουμε καλητερα, αν γηνετε,

Πολυ ωραιοι!!! Μπραβο ρε παιδια!!!
Μια μερακλοσυναξη επιβαλλεται πιστευω :088:

Τάκο, προς το παρόν έχουμε περιορισμένο υλικό (11 τραγούδια) το οποίο το δημοσιεύουμε με το σταγονόμετρο, για να μην επαναλαμβανόμαστε. Όμως κάνουμε και ηχογραφήσεις με video, οπότε στο άμεσο μέλλον θα υπάρξει και υλικό άνευ βαβούρας!

Αdouan, μερακλοσύναξη επιβάλλεται και θα γίνει για μας τους απόδημους της Βαυαρίας! Περισσότερα μέσω π.μ. :slight_smile:

Καλημερα, το θεμα αυτο μου ξεφυγε αποδεχομαι την προσκληση παροτι αρχαριος.

Ενα πμ με πληροφοριες θα ηταν ευπροσδεκτο

Μπραβο

H όλη φάση ήταν υπέροχη. Και έληξε. Με Στράτο Τσαχπίνη και Adouan, καθώς και με τα ρέστα της μπάντας έχουμε να παραθέσουμε ένα δείγμα:

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 07:33 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 07:25 —

Και για το τελείωμα…

ε ρε να χαρώ ομορφιές! πολύ γουστάρετε!