Επανέκδοση βιβλίων του Πετρόπουλου


(Ελένη) #1

Η σημαντική είδηση μας έρχεται από την «Ελευθεροτυπία» της Παρασκευής, από το ένθετο αφιέρωμα «Βιβλιοθήκη»!!!

Η κόρη του Ηλία Πετρόπουλου, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 3 ετών από το θάνατο του πατέρα της και εκτελώντας τελευταία μέγιστη επιθυμία του, θα επανακυκλοφορήσει «Τα Ρεμπέτικα» του πατέρα της, με όλες τις απαραίτητες διορθώσεις: Όλη η αλήθεια για τη συγκέντρωση του υλικού, αποκατάσταση στο σωστό των ονομάτων εικονιζομένων προσώπων, οι σωστές αναφορές στους δημιουργούς, στους στίχους.
Το κυριότερο, δε, με μια συγγνώμη από καρδιάς - όπως της το είχε ζητήσει ο πατέρας της - από όσους είπε και αυτός, ως άνθρωπος, τη γνώμη του για πάρτη τους.

Επίσης, θα κυκλοφορήσει σε λίγο ένα ανέκδοτο βιβλίο του με τίτλο “Στάχτες στον υπόνομο”, όπου υπάρχουν καινούρια ποιήματά του και όπου με απολογητικό ύφος εξηγεί γιατί αναφέρθηκε με άσχημες εκφράσεις για γνωστές ή όχι προσωπικότητες. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την τιμή της νέας έκδοσης, δεσμεύτηκε η κόρη του ότι θα είναι σχεδόν η μισή, σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις

Κατόπιν αυτών, αλλάζουν τα δεδομένα και οφείλω να αποσύρω μήνυμά μου με πολύ κακά λόγια για τον Πετρόπουλο. Υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναπώ κακό λόγο γι΄αυτόν στο μέλλον. Θα παρακαλέσω και κάποιον άλλο που τον αποκάλεσε «αρχιγκαντέμη», να το ξανασκεφτεί και να επανέλθει με τις συγγνώμες του

Ελένη.


(system) #2

Εντάξει Ελένη, να δούμε όμως ποιός και πως έχει κάνει τις διορθώσεις. Ούτε ψύλλος στον κόρφο του! Αν θεωρήσουμε ότι η δουλειά ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, φτάνει δεν φτάνει ο χρόνος για σωστή δουλειά. Και όλα αυτά τα ωραία που λές, καλύτερα να περιμένεις πρώτα να βγή η έκδοση και να ακούσουμε κριτικές, εγώ θα περιμένω πάντως.


(Ελένη) #3

Και του χρόνου!!!

Λίγη πλάκα δεν βλάπτει, έτσι;

Ελένη…


(system) #4

Καλόοοοοο!


(system) #5

Καλά ρε, ακόμα δεν πήγατε για ύπνο; Εγώ πάντως τώρα την κάνω.


(system) #6

Αλλά πριν την κάνω θυμήθηκα ότι στις 12 μπήκε η καινούργια ημέρα, 1η Απριλίου. Καλόοοο.


(system) #7

Κορυφαιο!!!μπραβο Λενιω!! καιρο ειχα να γουσταρω ετσι πρωταπριλια!


(system) #8

Χεχεχε… Μπράβο ρε Ελένη.


(system) #9

εγω ρε παιδια διαβαζα και μου ειχε κοπει η αναπνοη.


(system) #10

Μπράβο Ελένη, πολύ καλό.


(Ελένη) #11

Γεια σας…

Θα ήθελα να μην ήταν πρωταπριλιάτικο, αλλά τι να γίνει…

Να είσαστε καλά,

Ελένη.


(Ιωάννα) #12

Στάχτη και μπούλμπερη μέχρι κι η έκδοση!!! Χαχαααααα…