Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα

Σκεφτόμουνα να μιλάω μόνος μου εδωμέσα μέχρι ναρθεί ο Σεμπτέβρης αλλά δεν γίνεται να λείπουν
όλοι από την όμορφη Αθήνα του καύσωνα.Κάτι θα έχει…
Εχει Βίσση στ ‘Αστέρια’.
Απ ότι βλέπω κυκλοφορούν δύο δίσκοι, ο ένας λέγεται ‘Ο Αθως ο εμός’ και περιέχει βυζαντινά
και δημώδη άσματα,ο άλλος δίσκος λέγεται ‘Σαμπάχ’
και περιέχει άσματα της αυγής σε επιμέλεια
Γιώργου Μελίκη.
Θάθελα να μάθω αν έρχεται το ‘Ρεμπέτικο’ του
Φέρρη στο Ριάλτο Λεμεσού…
Καλή συνέχεια στις…διακοπές…

Γειά σου Μελτέμη,
Είχα πολλή δουλειά τον τελευταίο καιρό (ένα σενάριο και δύο θεατρικά συν τις δημόσιες σχέσεις γιά το βιβλίο) κι έτσι απουσίασα από το Φόρουμ. Στο τέλος, κρασάρισε και το κομπιούτερ, και κόλησα δυό βδομάδες. Τώρα έχω ένα καινούργιο Πέντουμ 3 στα 650, και επανέρχομαι δριμύτερος. Σ’ευχαριστώ γιά τα καλά σου λόγια, και ναι μεν, έχει γίνει μιά επαφή με το Ριάλτο της Λεμεσού, αλλά θα εξαρτηθεί αν θα εξασφαλίσω μεγαλύτερη περιοδεία, γιατί θα χρειαστεί να ξαναστήσω την παράσταση, και πρέπει τουλάχιστον να βγουν τα έξοδα. Γιά την ώρα συζητάω με τον πατριώτη μας κ. Μάριο Παπαδόπουλο, κι ελπίζω νάχω καλά νέα.
Κατά τα άλλα, θα “σκηνοθετήσω” με φωτισμούς τον “Αξιον Εστί” στο Ηρώδειο, στις 29 Σεπτεμβρίου. Και μιά είδηση που αφορά όλους: Με την καθηγήτρια κα Βαλεντίνη Ρήγα και τον Παναγιώτη Κουνάδη, αποφασίσαμε να οργανώσουμε στο Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου, το 3ο Ρεμπετολογικό Συνέδριο, στα τέλη Σεπτεμβρίου 2001.
Αυτά, και να περνάμε όλοι καλά.
Φέρρης

Tι έγινε με τα πρακτικά στο προηγούμενο συνέδριο του Ρεθύμνου ; Αν ξέρει κανείς κάτι, ας γράψει “προς γνώσιν” και των υπολοίπων.
Απ. Ρήγας
Ρέθυμνο

Ρώτησα κι εγώ την κα Βαλεντίνη Ρήγα, και μου υποσχέθηκε πως θα εκδοθούν σύντομα. Το πόσο σύντομα δεν ξέρω, αλλά πάντως η έκδοση περιλαμβάνεται στις υποχρεώσεις του Πανεπιστημίου.
Φ.