Διάφοροι μεγάλοι, μαζεμένοι

Πολλοί από σας θα το έχουν ήδη δει. ΓΙ αυτούς όμως που δεν το έχουν δει, το ανεβάζω. Μαζεμένοι στο στούντιο:
ο Γιάννης ο Μωραϊτης που παίζει μπουζούκι. ο Ιορδάνης Τσομίδης που τραγουδά. ο Καραμπεσίνης κάθεται με τους λοιπους (τον δείχνει στο 3:04). ο Ξαπλαντέρης
Στο 3:18 χορεύει ο γιος του Καραντίνη και του βαράνε παλαμάκια ο Καραντίνης με τον Τατασόπουλο
(μετά χορεύει και ο Τατασόπουλος)
5:00 Χορευει ο Τσομίδης

Δυστυχώς Καραμπεσίνης, Ξαπλαντέρης και Τσομίδης μας έχουν αφήσει!

Το όλο σκηνικό είναι τελείως παρακμιακό με τις κοριτσάκια ‘‘γλάστρες’’,ι το λουλουδοπόλεμο κλπ.
Σίγουρα όμως μετράει η παρουσία του Τσομίδη και τουλάχιστον στα δικά μου μάτια ήταν συγκινητικό το χτύπημα στον ώμο του Ιορδάνη στον Μωραϊτη για να τον ευχαριστήσει πριν κάτσει.

τουλάχιστον οι εκπομπές παλιότερα είχαν ντοκουμέντα σαν κι αυτό. απολαύστε υπεύθυνα!

Λίγα Ρόζα, φοβερό!!! Σακκάλη, συμφωνώ μαζί σου, παρακμιακο σκηνικό, αλλά πρέπει να δεχτούμε ότι είναι τους κάνανε αφιερωμα. Και είναι πολλοί μεγάλοι μαζεμένοι. Μου θυμίζει την φωτογραφία που είναι μαζί Παπαιωάννου, Μητσάκης, Χατζηχρήστος,Κηρομύτης, Μάρκος, Ρούκουνας (δεν θυμαμαι που ειναι) σιγουρα καταλαβες ποια εννοω!


Θυμάμαι αυτή την εκπομπή σαν χθες 2004 , η οποία διεκόπη για να δείξουν την ολυμπιακή φλόγα στο αεροδρόμιο:240:

Δεν μας σκέφτονται εμάς που θέμε να τα δούμε!! (φοράει κι ο Τσομίδης τραγιάσκα). Η φωνή του μοιάζει λίγο με του Μάρκου όπως ήταν στις φωνοληψίες.
Σκεφτόμουνα προχθές το εξής: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάνει 10 χρόνια εκπομπή. Έχει καλέσει και ποιους δεν έχει καλέσει. Αφιερώματα κάργα. Παράπονο έχω, δεν έχει καλέσει τον Καραμπεσίνη μια φορά ούτε το Σπόρο ουτε τον Ιορδάνη όσο ζούσανε. Ούτε και τον Μωραϊτη… Δηλαδη που πάμε ;;;(αυτα τα λέω εξ όσων θυμάμαι. αν κάνω λάθος διορθώστε με- είμαι και μικρός)

Φίλε smxz8 ο Ιορδάνης εκτός από μεγάλος μπουζουξής ήταν και μεγάλος τραγουδιστής-ερμηνευτής,πχhttp://m.youtube.com/watch?v=SoQtPs1SrjI#
η φωνή που σου μοιάζει με του Μάρκου (δε νομίζω ότι μοιάζει ) είναι όταν ήταν μεγάλος σε ηλικία.

Τις εκπομπές του Παπαδόπουλου δεν θέλω να τις σχολιάσω γιατί εκεί.,επι το πλείστον, τραγούδαγαν ηθοποιοί .

Στα νιάτα του η Φωνή του ήταν χαρακτηριστική (οπως ακουμε και στο πλουσιόπαιδο) και ηταν ωραία φωνή. Μεταγενέστερα όμως έχει αυτή την βραχνάδα που πάλε είναι ωραία. Άλλο χρώμα το ένα άλλο το άλλο. Η βραχνάδα αυτή δείχνει άνθρωπο που έφαγε τη ζωή με το κουτάλι. (αν μου επιτρέπεται η έκφραση)

Για το δίκαιον του πράγματος!
Ο Τσομίδης είχε καλεστεί από τον σαχλαμαρόγλιτσα!

Εξαιρετικός ο Ιορδάνης και ως τραγουδιστής.

Όσο για τη χαρακτηριστική βραχνάδα στη φωνή του, οφειλόταν σε πρόβλημα υγείας που είχε από χρόνια.

Τάκη σε αυτή την εκπομπή είχε παίξει και άλλα κομμάτια ο μεγάλος?

Σαχλαμαρόγλιτσα εννοείς τον Παπαδόπουλο στην Ερτ; ή τον Άκη Παυλόπουλο στο Παρτυ της ζωής σου;

Τον παπαδόπουλο.

Το ψάχνω και δεν το βρίσκω… Πάντως εσείς που είστε και μεγαλύτεροι, ωραίες εκπομπές ήταν οι παλιές με τον Χρήστο Παπαδόπουλο (παιδια απο την Πάτρα) Χαριν Ευφωνίας. Είχε καλέσει ΣΠόρο, Ζαφειρίου, Μωραϊτη (σε ξεχωριστά επεισόδια βεβαια τον καθένα) και τον άτιμο, έχει παίξει και με τους τρεις!

Αν θυμάμαι καλά όχι, δεν πρόλαβε και είχε τουλάχιστον μισή ώρα εκπομπής ακόμα .
Μας έφαγε η άφιξη της φλόγας .

Παιδιά κάτι άσχετο (συγγνώμη) οταν απαντάω, πως το καταλαβαίνετε; Σας έρχεται ειδοποίηση κάπου;

Εξ αφορμής μιας περσινής συζήτησης (τι δρόμος είναι το “Πλουσιόπαιδο”) που κατά σύμπτωση ξαναζωντάνεψε σήμερα, είδα αυτό το βιντεάκι με τον Ιορδάνη. Δείτε λίγο τα σχόλια των χρηστών από κάτω, που διασταυρώνουν αυτό που λέει η Ελένη.

To Βιντεάκι το έβαλε ο Μπότης πιο πάνω!!! :slight_smile: Περικλή, εσύ που είσαι συντονιστής θέλω να με κατατοπίσεις λίγο όσον αφορά το φόρουμ. Κάθε φορά που μπάινω τσεκάρω τις δημοσιεύσεις μου μπαίνοντας στις δημοσιευσεις μου. Αν εχω σχολιάσει κάπου αλλού, απλά πατώ στην εύρεση και βρίσκω το εν λόγω θέμα για να δω αν μου απαντήσαν απο κάτω. Είμαι σίγουρος όμως ότι το κάνω με τον δύσκολο τρόπο. Θέλω να με κατατοπίσεις λίγο παρακαλώ!!! Μου έρχονται ειδοποιήσεις κάπου; υπαρχει πιο ευκολος τρόπος; (συγγνώμη για το εκτός τόπου θέμα) Σε ευχαριστώ

Να απαντήσω δημόσια μήπως ενδιαφέρει κι άλλους:

Στο πάνω μέρος της σελίδας του φόρουμ, κάτω από το καραβάκι, κάτω από τη γαλάζια γραμμή, είναι η κεραμιδιά γραμμή «Νέες δημοσιεύσεις - Προσωπικά μηνύματα κλπ». Εκεί έχει και τα «Βοηθήματα». Τα βοηθήματα προσφέρουν τις εξής δυνατότητες:

α) Πατάς, σου ανοίγει κάποιες επιλογές, και διαλέγεις «σημερινά μηνύματα» ή «2 τελευταίων ημερών», «4 τελευταίων ημερών» κλπ. ανάλογα πόσες μέρες έχεις να μπεις. Σου δείχνει όλη την πρόσφατη κίνηση του φόρουμ.

β) Αν διαλέξεις «θέματα που παρακολουθείτε», θα σου βγάλει όλα τα θέματα όπου έχεις γράψει είτε ξεκινώντας τα είτε απαντώντας. Για το καθένα από αυτά μπορείς να ρυθμίσεις να σου έρχεται μέιλ όποτε εμφανίζεται νέα απάντηση: κάνεις τικ στο κουτάκι «ειδοποίηση» όσων θεμάτων θες να παρακολουθείς, μετά πας κάτω κάτω στα «επιλεγμένα θέματα» και διαλέγεις αν θες να σου 'ρχεται μέιλ την ίδια στιγμή ή μια φορά τη μέρα κλπ… (Βασικά απορώ που δε σου έρχονται ούτως ή άλλως αυτά τα μέιλ. Εμένα μου έρχονται από μόνα τους, και δε με βολεύει κιόλας! Κάθε μερικές μέρες κάνω αυτή τη διαδικασία για να επιλέξω «καμία ειδοποίηση», αλλά σε όσα καινούργια ξαναμπώ από κει και πέρα οι ειδοποιήσεις έρχονται και πάλι.)

Συνήθως τα φόρουμ έχουν πολλούς τρόπους για την κάθε δουλειά, κι ο καθένας διαλέγει όπως βολεύεται. Μη θαρρείς ότι κι εγώ τα ξέρω όλα. Αν οι συνσυντονιστές ή κανένας έμπειρος χρήστης έχει να προσθέσει κάτι, ίσως να μεταφερθούμε σε νέο θέμα για να τα συζητήσουμε με άπλα. Αλλιώς κλείνουμε εδώ την παρένθεση, και συγγνώμη κι από μένα για το εκτός θέματος.

Περικλη σε ευχαριστώ! Με κάλυψες πλήρως (τα βοηθήματα είναι όλο το λεφτό!) γιατι και εγώ έχει λιγότερο από χρόνο που είμαι μέσα και μαθαίνω την χρήση) Σε ευχαριστώ παρα πολυ!!!