Δημήτρης Μυστακίδης “Τα ρεμπέτικα της κιθάρας 2.0” στο Σινέ Γαλάτσι

Είναι για σήμερα αλλά το βάζω εδώ μήπως κάποιος προλάβει και το δει.

1 «Μου αρέσει»

Ειναι sold out!
Μάλιστα έχει βγει και η σχετική ανακοίνωση που λέει :

Προσοχή: Ανακοίνωση προς όλους τους φίλους και τις φίλες σχετικά με την παράσταση του
Dimitris Mystakidis / Δημήτρης Μυστακίδης
, την Πέμπτη 3/9, στο Άλσος Βεΐκου:

  1. “Τα ρεμπέτικα της κιθάρας 2.0” για αυτή την Πέμπτη, 3 Σεπτέμβρη, είναι SOLD OUT! Τα εισιτήρια λόγω των μέτρων για την πανδημία υπήρξαν περιορισμένα, το ενδιαφέρον σας υπήρξε μεγάλο και κάπως έτσι το …καλό δεν άργησε να γίνει. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. Θερμή παράκληση για όσους και όσες δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήρια: να μην προσεγγίσουν τον χώρο. Δεν υπάρχει δυνατότητα να μπει ούτε ένας / ούτε μία παραπάνω και είναι καλό για την ασφάλεια όλων μας να αποφύγουμε αχρείαστους συνωστισμούς.

  2. Η παράσταση θα ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην προγραμματισμένη ώρα, λόγω και των χρονικών περιορισμών που ισχύουν. Για τους φίλους και τις φίλες που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια: παρακαλούμε για την δική τους εξυπηρέτηση να είναι στην ώρα τους και να φέρουν μαζί τους ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ τις οποίες χρειάζεται να φοράνε ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ και μέχρι το χρονικό σημείο της τοποθέτησης τους από το προσωπικό μας στα καθίσματα που διατίθενται - σύμφωνα πάντα με τα προβλεπόμενα μέτρα των αρμόδιων φορέων- στον χώρο της παράστασης.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή και ευχόμαστε να απολαύσετε τη μουσική παράσταση του Δημήτρη Μυστακίδη και των αγαπημένων καλεσμένων του.

-ΙΛΙΟΝ plus-

2 «Μου αρέσει»

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα μετά από 365 ημέρες. Δεν επιτρέπονται πια καινούριες απαντήσεις.