Γιάννης Παπαγιαννόπουλος

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους μουσικούς και όχι μόνο στο ρεμπέτικο. Από τους πιο έμπειρους μουσικούς της λεγόμενης “αναβίωσης”, έπαιξε σε όλα τα γνωστά ιστορικά πλέον ρεμπετάδικα και κάποια στιγμή αποφάσισε να μεταδώσει αυτήν την πολύτιμη εμπειρία του στο Ωδείο του αξέχαστου Μόσχου όπου δίδαξε μπουζούκι. Παράλληλα έκανε και κάνει μέχρι σήμερα μαθήματα για μπουζούκι και κιθάρα αλλά και αρμονία σε δικό του χώρο. Έχει πολύ ιδιαίτερο “χρώμα” στο μπουζούκι, ρεμπέτικο ήχο, και άποψη στις ενορχηστρώσεις.
Φέτος τον χειμώνα θα παίζει απ 'οτι ξέρω στον Οντά της Κωνσταντίνας στον Πειραιά, με τον Άλκη τον Μαύρο, αλλόν σπουδαίο και συμφορουμίτη! Περιμένουμε να τους ακούσουμε για να θυμηθούμε τις παλιές όμορφες μέρες…

Μήπως υπάρχει υλικό , δίσκοι, βίντεο, συνεργασειες κ α , απο το Γιάννη Παπαγιαννόπουλο που μπορούμε να βρούμε στην αγορά?
Και αν γνωρίζει κάποιος για τις μέρες που θα παίξει στον Πειραιά.

Βεβαίως και υπάρχει υλικό. Πρόκειται για δισκογραφία του Μπάμπη Τσέρτου, του Γιώργου Τζώρτζη και άλλων, προχειρα μπορώ να θυμηθώ. Ίσως κάποιος που έχει οργανωμένη δισκοθήκη μπορεί να πληροφορήσει για τους τίτλους.
Νομίζω θα παίζουν Παρασκευή - Σάββατο. Επίσης νομίζω οτι μαζί τους θα είναι και ο Νώε Ζαφειρίδης στο μπουζούκι.
Τώρα για βίντεο, υπάρχουν κάποια από τα σεμινάρια της Σκύρου που έγιναν το προπερασμένο καλοκαίρι μαζί μετον Μανώλη Πάππο. Στο youtube φυσικά.