9
Κύριε Φέρρη,
Το μέγεθος τής, πάντως όχι τόσο δυσεξήγητης, παρανάγνωσης των γραφομένων μου, που έχετε μέχρι τώρα επιτύχει,δεν νομίζω ότι παρέχει έδαφος για περαιτέρω επικοινωνία παρά μόνο για περαιτέρω παρεξηγήσεις.(Με προεξάρχουσα την ταύτιση του προσώπου ενός συγγραφέα με το έργο του: ατυχώς, εάν δεν συμφωνήσουμε επ’ αυτού δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε ούτε ένα συζητητικό ρούπι…).
Να δηλώσω μόνο, εν γνώσει των συνεπειών του νόμου, ότι δεν κέκτημαι την δημοσιογραφική ιδιότητα όπως φοβάστε, ούτε και κινδυνεύω να την αποκτήσω. Ίσως σάς παρέσυρε η… κιτρινίλα των γραφομένων μου, αλλά υφίσταται και η εκδοχή η κιτρινίλα να οφείλεται στο ότι αυτά,- λόγω των υπόψιν και πάντως έν τινι μέτρω συγγνωστών εσωτερικών διεργασιών- σάς ηχούν Κινέζικα…εξ ου και η χρώσις που σάς παροδήγησε …Δεν με σόκαραν οι “βρισιές” σας, αγαπητέ, άλλο με σόκαρε: το να επιδιώκεις, εις επήκοον όλων δε, να παίξεις σκάκι με ζάρια…
Υ.Γ. Αχ, για την μονομαχία δεν καταλάβατε!Προσπαθούσα να σάς υποβάλλω την πρωτοβουλία να διαλέξετε εσείς το πεδίο…Αλλά ας είναι…ας πω εγώ: τι θα λέγατε για Μπρα ντε φέρρη;