Αυτοκτόνησε ο γιος του Άκη Πάνου (2009)

ετσι ακουσα στο τοπικο ραδιοφωνο , εχει κανεις περισσοτερες πληροφορίες, ακουσε κανεις κάτι ?
Rip…

Τέλος στη ζωή του έβαλε χθες το απόγευμα ο Στέφανος Πάνου, γιος του μεγάλου λαϊκού μουσικοσυνθέτη και στιχουργού, Άκη Πάνου, ακριβώς εννέα χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα του.
Ο Στέφανος Πάνου βρέθηκε απαγχονισμένος από τη σύντροφό του και ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στο οποίο έμεναν στην πλατεία Βάθη. Η γυναίκα κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και ο γιατρός της έδωσε τις πρώτες οδηγίες, να κόψει το σχοινί και να του κάνει μαλάξεις, προκειμένου να τον ανατάξει, σε περίπτωση που ήταν ακόμα ζωντανός. Όταν έφθασε ο γιατρός στο διαμέρισμα, ήταν πλέον αργά. Ο θάνατός του προσδιορίστηκε μεταξύ 16:15 και 17:40. Ήταν μόλις 27 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ο Στέφανος Πάνου αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ εδώ και καιρό έκανε χρήση ναρκωτικών.
Ήταν το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε ο Άκης Πάνου με τη δεύτερη σύντροφό του, Άννα Μπακιρτζή – Πάνου. Ο Στέφανος είχε άλλα τρία αδέλφια, δύο αγόρια, που ήταν δίδυμα και ένα κορίτσι, την Ελευθερία, η οποία ήταν η πρωτότοκη.
Ο δεσμός της Ελευθερίας με τον 30χρονο Σωτήρη Γιαλαμά, παντρεμένο και πατέρα ενός παιδιού, οδήγησε τον Άκη Πάνου τον Αύγουστο του 1997 στη δολοφονία. Μέσα στο εξοχικό του σπίτι στη Λεύκη Ξάνθης τράβηξε ένα 45άρι περίστροφο και σκότωσε τον Γιαλαμά μπροστά στα μάτια της Ελευθερίας και του τότε 15χρονου Στέφανου.
Στις 23 Μαρτίου 1998, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.
Μετά τον εγκλεισμό του στις φυλακές της Κομοτηνής, η κατάσταση της υγείας του Άκη Πάνου επιδεινώθηκε. Τον Απρίλιο του 1999, η ποινή του ανεστάλη λόγω των σοβαρών προβλημάτων της υγείας του κι ένα χρόνο αργότερα, στις 7 Απριλίου 2000, απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών.

Πηγή: Zougla.gr

Κρίμα το παληκάρι πάντως.Και ο πατέρας του ήταν απο τους καλύτερους μουσικο-συνθέτες και τα τραγούδια του βγαλμένα μέσα απο την ίδια τη ζωή. Κάτι τέτοιοι άνθρωποι θα έπρεπε να συνεχίζουν το έργο των πατεράδων, τους των θείων τους, των συγγενών τους. Με αυτό τον τρόπο θα θυμόνταν ο κόσμος για πάντα αυτούς που έζησαν κιαι πέθαναν για χάρη του ρεμπέτικου.

Κρίμα τι να πω, συλληπητήρια στην οικογένειά του. Ε τώρα όταν έχεις ζήσει μια δολοφονία, δεν είναι και δύσκολο να έχεις ψυχολογικά προβλήματα μετά

Ειδικά όταν αυτό το βίωμα είναι απ΄την παιδική / εφηβική ηλικία!

Άβυσσος η ψυχή του Ανθρώπου!

Κρίμα… Είθε να τους θυμόμαστε για πάντα και να σταματήσει αυτή η τρέλα που χτηπησε αυτή την οικογένεια. Γιατί πάνω από όλα δεν είναι ο Άκης Πάνου ο μουσικοσυνθέτης αλλά ο Άκης Πάνου ο οικογενειάρχης και τα παδιά του!