Αποκεντρωμένες μαζώξεις

Χαιρετῶ ὅλους!
Μετὰ ἀπὸ πολὺ καιρὸ εἶπα νὰ σκάσω μύτη μὲ ἕνα ἐρώτημα: ἀποκεντρωμένες μαζώξεις γίνονται καθόλου; Π.χ. Ἤπειρο, Θεσσαλία κλπ;
Νἆστε ὅλοι καλὰ καὶ νὰ ἔχετε μιὰ χαρούμενη χρονιὰ μὲ ὑγεία!
Χρόνια Πολλά!!!

3 «Μου αρέσει»

καλή χρονιά με γλέντια πολλά!
οι μαζώξεις δεν διοργανώνονται από τα πάνω, αλλά από τα κάτω. κατά καιρούς όποιος θεωρήσει πως έχει περάσει καιρός από την προηγούμενη μάζωξη ή θέλει να δει κόσμο γιατί έρχεται από εξωτερικό ή απλά έχει όρεξη να παίξει, ανεβάζει ένα θέμα κι μας μπριζώνει για μάζωξη. κάποια στιγμή από μια ιδέα της πέλης αρχίσαμε τις τακτικές μαζώξεις στην αθήνα, μέχρι που τις αραιώσαμε λιγάκι σε 3-4 τον χρόνο. αυτό δεν σημαίνει πως ο οποιοσδήποτε δεν μπορεί να ξεκινήσει συζήτηση για μάζωξη όποτε θέλει και όπου θέλει.
ειδικά στην επαρχία που αναφέρεις, ή στην θεσσαλονίκη που αναφέρθηκε τις προάλλες, έχει καιρό να γίνει μάζωξη και θα ήταν όμορφο να κανονιστεί κάτι. πολύ χαίρομαι που κινείται το θέμα και εκτός αθηνών!

2 «Μου αρέσει»

@damker Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Μέχρι και το ‘18 γίνονταν συχνά μαζώξεις σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Κατερίνη κτλ μπορείς να δεις μερικές πληροφορίες γι’ αυτές εδώ:

Όπως είπε και ο φίλος ο @liga_rosa, οι μαζώξεις δεν διοργανώνονται από τα πάνω, αλλά από τα κάτω. Πρακτικά, αν κάποιος διοργανώσει μια μάζωξη μέσω του φόρουμ οπουδήποτε στον κόσμο, η μάζωξη θεωρείται επίσημη συνάντηση του φόρουμ :slight_smile:

Οπότε, σε προτρέπω, αν θέλεις να γίνει κάποια μάζωξη στα μέρη σου, να αναλάβεις την πρωτοβουλία και εμείς θα την στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο! :wink:

2 «Μου αρέσει»